• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brüksel'deki metro patlamasından sonra öpüşen çift

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Brüksel'deki bir metro istasyonunda patlama oldu. Patlama sonrasında yaralılar yardım çağrısında bulunurken bir çift hiçbir şeyi umursamadı.
bruksel_1083.jpg

Brüksel'de art arda patlamalar yaşanıyor. Şehirde panik hakim. Havalimanındaki 2 patlamanın ardından şehir merkezindeki Maelbeek metro istasyonuna da saldırı gerçekleştirildi.

Metrodaki patlamanın ardından içeride mahsur kalanlar oldu, bazı insanlar da yaralı halde kendilerini dışarı attı.

YARDIM ETMEK YERİNE ÖPÜŞEN ÇİFT
Dışarı çıkmayı başaran insanlar yardım çağrısında bulunurken bir çift dikkat çekti.

Söz konusu çift yerde yatan ve yardım isteyen bir yaralı bulunurken bu durumu umursamadan öpüşmeye devam etti.
s_1029.jpg

Kaynak: Ensonhaber.com

Bunların insanlıkları bu kadarmıymış! yuh kardeşim hayvan olsa insan dayanamaz ama pardon insana demek lazım...

Çok enteresan bir haber. Yani orada yerde yaralı varken öpüşelim mi dedi, yoksa kız travma yaşadığı için sevgilisine mi sarıldı o korku, panik ve üzüntüyle. Yerde yatan için ambulans çağırma harici ne yapabilirler ki, sırtına alıp hastaneye mi taşıyacaktı?

Bende öyle bi an yaşasam eşime ya da yanımdakine sarılabilirdim çok insani birşey değil mi bu ya?

Çok enteresan bir haber. Yani orada yerde yaralı varken öpüşelim mi dedi, yoksa kız travma yaşadığı için sevgilisine mi sarıldı o korku, panik ve üzüntüyle. Yerde yatan için ambulans çağırma harici ne yapabilirler ki, sırtına alıp hastaneye mi taşıyacaktı?

Bende öyle bi an yaşasam eşime ya da yanımdakine sarılabilirdim çok insani birşey değil mi bu ya?
onu bunu bilmiyorum ama yaralının durumu kabus:(
çok kötü görünüyor...

Ne alakası var öpüşmekle. Belli ki birbirlerine sarılıyorlar. Belki buluşacakları anda patlama oldu, birbirlerini kaybettiler. Sonra o korkuyla sarıldılar. Anlık bişey. Sonrasında yardım etmediklerini nerden biliyoruz?

Kendinizi koyun yerine.. Patlama olmuş, eşinizin/sevgilinizin oralarda bir yerlerde olduğunu biliyorsunuz. Panikle onu arıyorsunuz. Gördüğünüz anda sarılmak yerine "hah tamam burdaymışsın dur şu yaralıya yardım edelim" mi dersiniz, boynuna mı atlarsınız?

Aynı şeyi düşündüm. Devamlılığı olan bir öpüşme mi yoksa "oh iyisin bir şey olmamış" şeklinde anlık bir öpme mi acaba?

fotoğraf anlık bir görüntü olduğu için tek bir fotoğrafla kişilerin insanlığını yargılamak doğru değildir ki.

bu arada o kişilerin ruhsal durumunu bilmiyoruz...

haftasonu yaşadığımız dehşeti ne çabuk unuttunuz, ki bizler belki evimizde haberlerden öğrendik olanları...

Aynı şeyi düşündüm. Devamlılığı olan bir öpüşme mi yoksa "oh iyisin bir şey olmamış" şeklinde anlık bir öpme mi acaba?

Ben orada patlama varken herhangi bir insan evladının uçkur düşüneceğine inanmıyorum. Hani yaralıyı sallamasa bile bomba patlamış, ortalık perişan, travma yaşamaması mümkün değil.

Başlığa bak Avrupa vicdanın nerede?

Haberi yapan kim asıl mesele bu, haber yapan arkadaş vicdanın nerede?

Yaralının durumu ve konumu çok ironik değil mi? O çift değil kimse yardım etmiyor. Arkada duran insanlar var. Diğer bayan var, o çiftin arkasında birileri daha var. Onlar hadi şokla sarıldılar ama ya diğerleri. Bana garip bir foto gibi geldi.....

ve kimsede bişey yok ama yaralı perişan bir halde

Ben orada patlama varken herhangi bir insan evladının uçkur düşüneceğine inanmıyorum. Hani yaralıyı sallamasa bile bomba patlamış, ortalık perişan, travma yaşamaması mümkün değil.

Başlığa bak Avrupa vicdanın nerede?

Haberi yapan kim asıl mesele bu, haber yapan arkadaş vicdanın nerede?

Aman ensonhaber haberiymiş. Ciddi ciddi yorum yapıyoruz biz de.

Birbirlerini bulup birsey olmadigini gorunce anlik bir olayda olabilir

Yaralının durumu ve konumu çok ironik değil mi? O çift değil kimse yardım etmiyor. Arkada duran insanlar var. Diğer bayan var, o çiftin arkasında birileri daha var. Onlar hadi şokla sarıldılar ama ya diğerleri. Bana garip bir foto gibi geldi.....

ve kimsede bişey yok ama yaralı perişan bir halde

İyide o adama dokunmaları bile o adama fayda değil zarar sağlar. Herkes şok, panik, ambulans bekliyor.

Kaldı ki orada bir sürü yaralı vardır, bir o adam mı? Herkes adamın tepesine mi üşüşsün?

Ne yapmaları gerekirdi sence?

Back