- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
Tabii neden olmasinDenemesek de adres versek o tepsiyi öyleye yollasanız olmuyor mu hanımefendi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii neden olmasinDenemesek de adres versek o tepsiyi öyleye yollasanız olmuyor mu hanımefendi![]()
Eline sağlık görsel harika duruyor tadı kimbilir nasıl güzeldir başarılar dilerimTabii neden olmasin![]()
![]()
Hadi aylik yarisma neysede bu haftalik olan cok fenaBu tatlılardan nasil vazgecicez göz görüyor hep40 kilo değiliz ki her gün diğerini yiyelim
![]()
Valla sürekli burdasın bak.. biri bitmeden diğeri.. nasıl yetiselimHadi aylik yarisma neysede bu haftalik olan cok fena
Hangisini yapsak dioruz tarif geldikce![]()
Tesekkur ederim canimEline emeğine sağlık, çok lezzetli görünüyor![]()
Dene benceEline sağlık görsel harika duruyor tadı kimbilir nasıl güzeldir başarılar dilerim![]()
Dogru ben kendi yaptigima yetisemiorum, bide kizlarinkini canim cekio deneyim derkenValla sürekli burdasın bak.. biri bitmeden diğeri.. nasıl yetiselim![]()
Tesekkur ederimÇok güzel olmuş, ellerine sağlık❤
Tesekkur ederim canimAmaaanııın neler görüyorumellerine sağlık nefiiis
![]()
Tesekkur ederim canimEllerine sağlık canım. Yarışmada bol şans diliyorum![]()
Tesekkur ederimMuhteşem tek kelimeyle bol şans![]()
Rica ederim ne demek ellerine sağlıkTesekkur ederim![]()
Tesekkur ederim ablacimAllahım ne tarifler gelmiş böyle
fotodan al beni ye diyo :)
ellerine sağlık canım,başarılar diliyorum![]()
Aynen, ben ilk defa yaptim cok lezzetliymisbu tarifi bende çok yapıyorum çok güzel oluyor![]()