- 24 Ağustos 2006
- 158
- 3
- 40
- Konu Sahibi kardelenes
bronzluk için önerileriniz var mı? nasıl kolay bronzlaşılır,nasıl uzun süre korunur,yapay brozlaştırıcılar,kremler,yağlar herşeyi yazabılırsınız.optum:smiley-cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım hele şu güneş biraz daha kendini göstersinn yaparım kesinn sonuçları bildirirm mutlaka birde bronzluğu korumak için havuz yemenin çok yararı var ve havuz yağı güneş önünde inanılmaz bronzlaştırıyoo bunu kullanmıştım kakao yağıylada karıştırılabilir yarım saatte ıstakoz gibi oluyosunn
ciddimisin yaaa sen denedinmi?solaryuma girmekten bıktım artıkk
fiyatı nedir peki canım?Kızlar aman...küresel ısınma feci boyutlarda..aman aman güneşe dikkat edin noolur..Bir de naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim..Güneşlenirken sanki cildinizi özel bir kılıfla kaplamışsınız gibi hiç birşekilde sızı ve yanma duymayacağınız bir ürün...ilk çıktığı yıldan beri onu kullanıyorum.hem de gün gün,yavaş yavaş bronzlaşıyorsunuz ve bir bakıyorsunuz ki dördüncü gün falan çikolata gibi olmuşsunuz.Üstelik te en ufak bir sızlama,yanma hissi yok akşamları.Güneşte ıstakoz gibi olan,fazla güneşlenemeyip te tatilden gittiği renkte dönen bütün arkadaşlarım,yıl boyunca rengimi nasıl koruduğumu,nasıl bronzlaştığımı sorup dururlar..Söyledim onlara da..hepsi de allah razı olsun dediler..
Ambre solaire adlı ürünün en az 25 faktörlüsü olmak üzere daha üst numaraları da olabililr..ama yağı değil,beyaz süt şeklinde olanı..kullanın,vallahi billahi bana dua edeceksiniz.Çocuklarınız için de 60 faktörlüsü var..hiç korkmadan sürün,salın güneşe onu da...
Kakao yaqı surunce anında bronzlaşma yapıyo zaten bu suna dumankayada amma atıyo
Kızlar aman...küresel ısınma feci boyutlarda..aman aman güneşe dikkat edin noolur..Bir de naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim..Güneşlenirken sanki cildinizi özel bir kılıfla kaplamışsınız gibi hiç birşekilde sızı ve yanma duymayacağınız bir ürün...ilk çıktığı yıldan beri onu kullanıyorum.hem de gün gün,yavaş yavaş bronzlaşıyorsunuz ve bir bakıyorsunuz ki dördüncü gün falan çikolata gibi olmuşsunuz.Üstelik te en ufak bir sızlama,yanma hissi yok akşamları.Güneşte ıstakoz gibi olan,fazla güneşlenemeyip te tatilden gittiği renkte dönen bütün arkadaşlarım,yıl boyunca rengimi nasıl koruduğumu,nasıl bronzlaştığımı sorup dururlar..Söyledim onlara da..hepsi de allah razı olsun dediler..
Ambre solaire adlı ürünün en az 25 faktörlüsü olmak üzere daha üst numaraları da olabililr..ama yağı değil,beyaz süt şeklinde olanı..kullanın,vallahi billahi bana dua edeceksiniz.Çocuklarınız için de 60 faktörlüsü var..hiç korkmadan sürün,salın güneşe onu da...
arkadaşlar bu cuma gecesi tatile gidicem bodruma ama tenim bembeyas olduu için hemen kızarı hatta domates gibi oluo biliorum kızarmaya bi çare yok:sm_confused: ama soyulmak istemiorum eğer soyulmayı önlemek için ne yapacaımı bilen varsa lütfen yardım etsin