Lekeler, Çiller Bronzlaşmamak için önerileriniz ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
373
Arkadaşlar ben bronzlaşmaktan nefret ediyorum bembeyaz kalayım istiyorum ..
şuan bulunduğum yerden daha sıcak ve güneşli günler geçiren bi şehirde kalacağım artık
bronzlaşmamı önleyici neler yapabilirim
doğal yöntem yada kullandığınız bakım kremleri vs

ben koyu tenliyim ne yaparsam yapayım hemen yanarım.. ama kullandığım en iyi güneş kremlerinden biri clinique 50 faktör olanı.. tavsiye ederim..

ben koyu tenliyim ne yaparsam yapayım hemen yanarım.. ama kullandığım en iyi güneş kremlerinden biri clinique 50 faktör olanı.. tavsiye ederim..

teşekkür ederim ..
denediğiniz doğal yöntem filan var mı acaba.
koyu tenli deilim ama çok öabuk yanıyorum buğday ten de sevmiyorum açıkcası ..

teşekkür ederim ..
denediğiniz doğal yöntem filan var mı acaba.
koyu tenli deilim ama çok öabuk yanıyorum buğday ten de sevmiyorum açıkcası ..

malesef özel olarak kullandığım bişi yok ama elimden geldiğince güneşe çıkmam.. ama bb cream diye bi krem varmış forumdada yazıyor kapatıcı tarzı bir şey hem yzünde bi tabaka görevi görür o da yanmanı engeller belki onun açık renkli olanını alabilirsin ben de elimdeki kapatıcı bitince gidip bi deniycem neymiş sende bir araştır istersen canım..

malesef özel olarak kullandığım bişi yok ama elimden geldiğince güneşe çıkmam.. ama bb cream diye bi krem varmış forumdada yazıyor kapatıcı tarzı bir şey hem yzünde bi tabaka görevi görür o da yanmanı engeller belki onun açık renkli olanını alabilirsin ben de elimdeki kapatıcı bitince gidip bi deniycem neymiş sende bir araştır istersen canım..

tamam canım çok sağol bakacağım

Back
X