Güneş Kremleri Bronzlaşmamak Icin Ne Yapilabilir ?? Krem Tavsiyeleriniz ??

Güneş kremleri, bronzlaşma

jonja

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
99
0
Arkadaşlar esmer tenlilerin az da olsa güneşe çıkıldığında bronzlaşmamak için ne yapması gerekir bilen var mı? :bbo:

Arkadaşlar esmer tenlilerin az da olsa güneşe çıkıldığında bronzlaşmamak için ne yapması gerekir bilen var mı? (yüksek koruyucu krem kullanmama rağmen bronzlaşıyorumm) :bbo:

İnsan zaten kendisinde olmayanı ister hep)
Bundan kaçış yok sanırım, napalım yanıcazzzz...

Ben de bembeyazım yanamıyorummm yanmak için ne yapmam gerekiyo :)

ben esmer teni hiç sevmiyorum o yüzden
hiç yanmak gibi bir derdim yokkkk
amaannn yanıpta nabıcanız zaten esmermişin
yanma anacım boşverrrr

Aslında bende hiç sevmem esmer teni de yazın böle biraz özeniyorum hafif yanmaya ama tenim epeyce bi beyaz olduğundan yanamıyorum napalım sağlık olsun

arkadaşlar güneşlenirken daha çabuk bronzlaşmak için sürülen bitkisel yağlar vardı unuttum ben bilen varsa yardım edebilir mi?

doğalları bilmem ama cansın bebyağından bir parmak kadarını boşaltıp içine sıkılmış limonu dolduruyorsun ve bır gece karanlıkta bekletiyorsun ertesı gun kullanmaya hazır ve harıka yanıyorsun cildin kurumuyor iyiyyanmalar:))

canm sağol bu daha çabuk kararmak için de mi?birazdaha ayrıntılı anlatırmısınn

evet buyaz tatılde bır babaannemız vardı anında karardı nasıl oldugunu sorduk bunu uygulamış yoksa bız kako yagıyla yandık ondan ogrendım yanı ben seneye denıyecem:))

evet buyaz tatılde bır babaannemız vardı anında karardı nasıl oldugunu sorduk bunu uygulamış yoksa bız kako yagıyla yandık ondan ogrendım yanı ben seneye denıyecem:))

bi parmak çok az olmaz mı neye yetecek ki cnmmm?anında derken birgün süreyle mi karardı_bide 1 tane limonun tüm suyunu mu eritticeğiz bebeyağında

günesten uzak durucaksin baska caren yok sanirim :bbo:
ay ne kötü bir durum :bbo:

bende bronzlaşmak istemiyorum,30 faktör güneş kremi sürmeme rağmen resmen esmer oldum ve saat başı sürdüm kremi 30 faktörde bu haldeysem siz düşünün artık

forumun konusu "bronzlaşmamak için ne yapılabilir" expise user ise kararmak peşinde. sanırım burası yeri değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…