Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güneş KremleriBronzlaşmamak Icin Ne Yapilabilir ?? Krem Tavsiyeleriniz ??
Arkadaşlar esmer tenlilerin az da olsa güneşe çıkıldığında bronzlaşmamak için ne yapması gerekir bilen var mı? (yüksek koruyucu krem kullanmama rağmen bronzlaşıyorumm) :bbo:
doğalları bilmem ama cansın bebyağından bir parmak kadarını boşaltıp içine sıkılmış limonu dolduruyorsun ve bır gece karanlıkta bekletiyorsun ertesı gun kullanmaya hazır ve harıka yanıyorsun cildin kurumuyor iyiyyanmalar:))
doğalları bilmem ama cansın bebyağından bir parmak kadarını boşaltıp içine sıkılmış limonu dolduruyorsun ve bır gece karanlıkta bekletiyorsun ertesı gun kullanmaya hazır ve harıka yanıyorsun cildin kurumuyor iyiyyanmalar:))
evet buyaz tatılde bır babaannemız vardı anında karardı nasıl oldugunu sorduk bunu uygulamış yoksa bız kako yagıyla yandık ondan ogrendım yanı ben seneye denıyecem:))
evet buyaz tatılde bır babaannemız vardı anında karardı nasıl oldugunu sorduk bunu uygulamış yoksa bız kako yagıyla yandık ondan ogrendım yanı ben seneye denıyecem:))
bende bronzlaşmak istemiyorum,30 faktör güneş kremi sürmeme rağmen resmen esmer oldum ve saat başı sürdüm kremi 30 faktörde bu haldeysem siz düşünün artık