Çocuk Hastalıkları bronsit

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dndozn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1
0
1
Fransa
tecrubelı anneler lutfen bana yardımcı olun 15 aylık oglum var 9 aydır bronsit bı turlu ıylesmedı doktorlar hastaneler ılaclar hıc bısey fatda etmedı bıtkısel tesavıye basladım ondada fayda gordummu gormedımmı anlamadım cunku bı hafta ıyı bı hafta kotu ama su bı aydır bırazdaha ıyı cok sukur ama gecmıyo tam anlamıyla kurtulamadık aklım cıkıyo oksurmeye baskadıgı zaman cunku gece gunduz cok acı cekıuo yavrum ne yaparsam yapayım olmadı doktorada gıtmek ıstemıyorum sımdılık yapacagım son sey yurt dısında yasıyorum ben turkıyeye gelıp gelmeden arastırıp doktor bulup ona getırmek tabı hangı doktora gıdecem onuda bılmıyorum lutfen bana yardımcı olun cok tesekkur ederım sımdııden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaslar benm kizimda bronsit olmusdu tam 1 ay boyunca buhar verdm antibiotk kullandm hic bir faydasni gormwdm sonra ersag %100 bitkisel masaj kreminii sadece 3 gun sicak suyun icine bi findk buyuklugunde katp ayak ucuna koydm ve bronsitden eser kalmadi sadece 3 gunde gecrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…