• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik öncesinde xanax yada farklı antidepresan kullananlar..🙁

Geçecek bende öyle oluyordum ilacımı bırakınca.yalnız değilsin.sen iyisin bu sadece normalden biraz daha hassas olduğumuz için böyle oluyor 😊 gün içinde yavaş yavaş daha huzurlu olmaya başlayacaksın.

Geçecek bende öyle oluyordum ilacımı bırakınca.yalnız değilsin.sen iyisin bu sadece normalden biraz daha hassas olduğumuz için böyle oluyor 😊 gün içinde yavaş yavaş daha huzurlu olmaya başlayacaksın.
Evet düne göre daha iyiyim sanki böyle olursa hamilelikte de bu riski göze alıp ilacımı icicem yapcak bişey yok eğer ilaçsız olmuyorsa içmem lazim Rabbim korusun olursada bebislerimizi ❤️

Evet düne göre daha iyiyim sanki böyle olursa hamilelikte de bu riski göze alıp ilacımı icicem yapcak bişey yok eğer ilaçsız olmuyorsa içmem lazim Rabbim korusun olursada bebislerimizi ❤
Hamilelikte farklı zarar vermeyecek ilaç veriyormuş dr kuzum.önemli olan şuan senin iyi olman sonrasını düşünme.

Hamilelikte farklı zarar vermeyecek ilaç veriyormuş dr kuzum.önemli olan şuan senin iyi olman sonrasını düşünme.
Çok şükür içimdeki sıkıntı sürekli panik hali kalmadı ama yemek yiyemiyorum sürekli bulantı ve bi yudumda yesem dunyalari yemişim gibi hissediyorum inşallah oda geçince daha iyi olucam 👍

Çok şükür içimdeki sıkıntı sürekli panik hali kalmadı ama yemek yiyemiyorum sürekli bulantı ve bi yudumda yesem dunyalari yemişim gibi hissediyorum inşallah oda geçince daha iyi olucam 👍
O bende de oluyordu canım.onuda atlatacaksın.yediğinden zevk bile alacaksın 😋 hatta iştahına dur diyemeyeceksin.ne güzel bak kısa sürede toparlanmaya başladın bile.gün gelecek kendini çok güclü hissedip amaan ilacı içmesemde olur bile diyenileceksin.belkide içmeyi bırakacaksın.ablam gibi.o maşallah içmiyor artık.ben bırakamıyorum iyi de olsam.😉

O bende de oluyordu canım.onuda atlatacaksın.yediğinden zevk bile alacaksın 😋 hatta iştahına dur diyemeyeceksin.ne güzel bak kısa sürede toparlanmaya başladın bile.gün gelecek kendini çok güclü hissedip amaan ilacı içmesemde olur bile diyenileceksin.belkide içmeyi bırakacaksın.ablam gibi.o maşallah içmiyor artık.ben bırakamıyorum iyi de olsam.😉
Bende bırakmıştım ama tekrarlıyor bı kaç sene bende içmedim sonra çocuk konusuna sıkıntı yapınca tetikledi şimdide diyorlar bu ilaçlar gebe kalmayi geciktiriyor ama ben ilacimla mutluyum biliyorum Allah ne zaman nasip kısmet ederse o zaman olucak inanıyorum 🙏

Merhaba kızlar çok bunalmış durumdayım nolur yardımcı olun 2 yıllık evliyim 10 aydır korunmamamiza rağmen bebeğim olmadı.Butun tahliller testler yapıldı esimdede bendede bir sorun çıkmadı 2 ay klomen kullandım asiri uyarılma oldu ve 3 ay beklemeliyiz dedi doktor bu arada rahim filmi cektirebilirsin dedi bı tek o kalmıştı ondada sıkıntı çıkmadı tüplerim açık.10 yıla yakın anksiyete belasiyla uğraşıyorum tedaviler ilaçlar ama artık xanax bende bağımlılık yaptı paxille birlikte kullanıyordum paxili bıraktım xanaxı bir hafta bıraktım atak geçirdim yine başladım korkudan şimdi hamile kalmaktan korkuyorum çok istememe rağmen ya hamileyken atak gecirirsem ya o anda bebeğime zarar verirse nabzimin yükselmesi birden carpintilarimin başlaması xanax kullanimida bebekte sıkıntı yaratiyormus ne yapacağımı şaşırdım bebek için stres yaptigimdan anksiyete fazlasıyla kendini gösteriyor bu hastalık stresi sıkıntıyı kaldırmıyor dua edin bana benim gibi olan varsa lütfen cevap versin 😭
Ben de 4 senedir 150 mg sulinex kullanıyorum iki kere bırakmaya çalıştım berbat duruma geldim xanax ile beraber her seferinde tekrar ilaca başladım 😟artık bebek istiyorum ben de

Back