Ayaklarini sicak turmalisin canim bendenyeni duydum o kilcal seylerde enfeksiyon olunca dis gebelik oluyormus. Ve bence enfeksiyon diyjnce sogan kuru geliyo akla. Bende yeni basladim. Ve akintim var enfeksiyonun sokuldugunu dusunuyorum. Bence baslamalisinMerhaba arkadaslar ben 2 yildir cocuk sahibi olmak istiyorum. Testosteron ve prolaktin yuksekligim var. Bu yukseklik icin hic bi ilac kullanmadim, gebe kalmak icin hic bi tedaviye baslamadim. Bi kere sogan ve testere disli aslan pencesi kürünü uyguladim ama yarida biraktigim icin sanirim hic bi fayda saglamadi.
25 martta hamile oldugumu ogrendim ve 30 martta gebeligimi sonlandirdilar, dis gebelikti...
Tüplerin filmini cektiremedim ilgilenen doktora ulasamadim (yurt disindayim bu arada)
Brokoli ve sogan kürünün tüplere faydasi varmi? Nasil uygulaniyor? Bu kürleri uygulayan insanlar ne tür bi faydasini gördü?
Adetim hep duzenlidir her zaman 25 gunde bir gelir 3 4 gun surer beni mahveder ve gider...
Dis gebeligimin sebebini sigaraya bagliyorum cunku hic bi enfeksyon veya ameliyat olmadim (kadin hastaliklardan)
Kürüleri uygulamak istememin sebebi : tüplerdeki kilcal seylerin temizlenip aktiflesmesi.
Faydasi olur mu?
Simdikten tesekkurler
Tesekkurler zahmet edip cevap verdigin icin. Allah razi olsun.Ayaklarini sicak turmalisin canim bendenyeni duydum o kilcal seylerde enfeksiyon olunca dis gebelik oluyormus. Ve bence enfeksiyon diyjnce sogan kuru geliyo akla. Bende yeni basladim. Ve akintim var enfeksiyonun sokuldugunu dusunuyorum. Bence baslamalisin
Onu hic duymadim canim. Bir dene bakalim insallah faydasini gorursunTesekkurler zahmet edip cevap verdigin icin. Allah razi olsun.
Bana enfeksyon demediler sadece o kilcal seylerde yorgunluk olabilir veya yapiskanlik olabiliyormus. Bi videoda I.Saracoglu brokoli kurunden bahsetmesti o yuzden once onu yapip sonra sogani dusunuyordum. Brokoli hakkinda bilgin varmi acaba? Tekrar tesekkur ederim
Tesekkur ederim bi arastiriyimOnu hic duymadim canim. Bir dene bakalim insallah faydasini gorursun
ben brokolıye başladım suan 3.günümdeyimmTesekkurler zahmet edip cevap verdigin icin. Allah razi olsun.
Bana enfeksyon demediler sadece o kilcal seylerde yorgunluk olabilir veya yapiskanlik olabiliyormus. Bi videoda I.Saracoglu brokoli kurunden bahsetmesti o yuzden once onu yapip sonra sogani dusunuyordum. Brokoli hakkinda bilgin varmi acaba? Tekrar tesekkur ederim
Brokoli kürünü ne için ve nasıl yapıyorsunuzOnu hic duymadim canim. Bir dene bakalim insallah faydasini gorursun
Brokoli kürünü ne için ve nasıl yapıyorsunuzben brokolıye başladım suan 3.günümdeyimm
Olsun canım
ADETİN BEŞINCI GUNU BASLANILIYOR YARIM LITRE KLORSUZ SU 150-200GRAM ARASI BROKOLIYI KAYNAMIS SUYA ATIYORUM 5-6 DAKIKA HASLANIYOR AGZI KAPALI BR SEKILDE SONRA KAPAGI KALDIRIP ILIMASINI BEKLIYORUM COK ILIYINCA ICILMIYOR BEN BI TIK DAHA SICAK ICIYORUM TÜP TIKANIKLIGI ICIN KULLANIYORUMBrokoli kürünü ne için ve nasıl yapıyorsunuz
Anladı canım şifa olur inşallahADETİN BEŞINCI GUNU BASLANILIYOR YARIM LITRE KLORSUZ SU 150-200GRAM ARASI BROKOLIYI KAYNAMIS SUYA ATIYORUM 5-6 DAKIKA HASLANIYOR AGZI KAPALI BR SEKILDE SONRA KAPAGI KALDIRIP ILIMASINI BEKLIYORUM COK ILIYINCA ICILMIYOR BEN BI TIK DAHA SICAK ICIYORUM TÜP TIKANIKLIGI ICIN KULLANIYORUM
Kaç gün içiliyorADETİN BEŞINCI GUNU BASLANILIYOR YARIM LITRE KLORSUZ SU 150-200GRAM ARASI BROKOLIYI KAYNAMIS SUYA ATIYORUM 5-6 DAKIKA HASLANIYOR AGZI KAPALI BR SEKILDE SONRA KAPAGI KALDIRIP ILIMASINI BEKLIYORUM COK ILIYINCA ICILMIYOR BEN BI TIK DAHA SICAK ICIYORUM TÜP TIKANIKLIGI ICIN KULLANIYORUM
21 gün her yedi günden sonra uc gun ara veriliyorKaç gün içiliyor
Çok brokoloji tüketen biriyim normalde ozaman kaynattığım suyu içeyim çok sağol. Tüplerimin durumunu bilmiyorım gerçi ama faydası vardır zararı yoktur21 gün her yedi günden sonra uc gun ara veriliyor
bende uc aydır klomen kullanıyorum çatlatma iğnesi vuruldum ama tutmadı benden de hsg ıstemedıler de benmde aklıma son care tıkanıklık geldı klomen ıcın son ayım ıyı degerlendryım dıe basladım :) insAllah faydasını görruzÇok brokoloji tüketen biriyim normalde ozaman kaynattığım suyu içeyim çok sağol. Tüplerimin durumunu bilmiyorım gerçi ama faydası vardır zararı yoktur
Eşinin değerlerine bakıldımı. İnşallah canım vakti zamanını bekliyordurbende uc aydır klomen kullanıyorum çatlatma iğnesi vuruldum ama tutmadı benden de hsg ıstemedıler de benmde aklıma son care tıkanıklık geldı klomen ıcın son ayım ıyı degerlendryım dıe basladım :) insAllah faydasını görruz
bakıldı onda sıkıntı yok benm yumurtalarım buyumuyormus ılacla buyutuyoruz ama çatlıyomu olece adetle atılıyormu bılmıyorumEşinin değerlerine bakıldımı. İnşallah canım vakti zamanını bekliyordur
Ne icin ve nasil yapiyorsun canim sen?ben brokolıye başladım suan 3.günümdeyimm
ADETİN BEŞINCI GUNU BASLANILIYOR YARIM LITRE KLORSUZ SU 150-200GRAM ARASI BROKOLIYI KAYNAMIS SUYA ATIYORUM 5-6 DAKIKA HASLANIYOR AGZI KAPALI BR SEKILDE SONRA KAPAGI KALDIRIP ILIMASINI BEKLIYORUM COK ILIYINCA ICILMIYOR BEN BI TIK DAHA SICAK ICIYORUM TÜP TIKANIKLIGI ICIN KULLANIYORUMNe icin ve nasil yapiyorsun canim sen?