juno Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2008 4.301 46 0 Diğer 23 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sinemha #21 nur_bozkurt .!.: daha alamdım para bırıktırıyorum,bır suru parfum denedım ama mıdnıght fantasy ,dıor hypnotıc posıon da guzel ama mıdnıght alcamaklinialirimsmile Genişletmek için tıkla... çilekte zaman zaman indirime giriyor oraya baksana bi?
nur_bozkurt .!.: daha alamdım para bırıktırıyorum,bır suru parfum denedım ama mıdnıght fantasy ,dıor hypnotıc posıon da guzel ama mıdnıght alcamaklinialirimsmile Genişletmek için tıkla... çilekte zaman zaman indirime giriyor oraya baksana bi?
sinemha Guru Kayıtlı Üye 20 Aralık 2007 5.300 5.779 398 23 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sinemha #22 lacrima .!.: çilekte zaman zaman indirime giriyor oraya baksana bi? Genişletmek için tıkla... ınternetten sıparıs demı canım,guvenılırmı kı
lacrima .!.: çilekte zaman zaman indirime giriyor oraya baksana bi? Genişletmek için tıkla... ınternetten sıparıs demı canım,guvenılırmı kı
juno Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2008 4.301 46 0 Diğer 23 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sinemha #23 nur_bozkurt .!.: ınternetten sıparıs demı canım,guvenılırmı kı Genişletmek için tıkla... evet netten sipariş.. ben baya alışveriş yaptım ordan bi problem çıkmadı ama bişi olursa mesuliyet kabul etmem tabi :1ninca: şimdi baktım indirimdeymiş parfümleri.. o siteyle ilgili forumda birçok konu vardı istersen araştır bi bayanssulusmile
nur_bozkurt .!.: ınternetten sıparıs demı canım,guvenılırmı kı Genişletmek için tıkla... evet netten sipariş.. ben baya alışveriş yaptım ordan bi problem çıkmadı ama bişi olursa mesuliyet kabul etmem tabi :1ninca: şimdi baktım indirimdeymiş parfümleri.. o siteyle ilgili forumda birçok konu vardı istersen araştır bi bayanssulusmile
sinemha Guru Kayıtlı Üye 20 Aralık 2007 5.300 5.779 398 23 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sinemha #24 tesekur ettım tatlım hemen bı bakayım