• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brıtney Spears parfumleri

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.779
398
kızlar fantsy mı mıdnıght fastasy mı sızce,gecen gun mıdnıght fantasy denedım cok sevdım ya ılk defa bı parfum bana bu kadar yakıstı ,sızım onerılerınızden 15 e yakın parfum denedım en cok mıdnıght fantasy begendım ama baska forumda fantasy ve mıdnıght fantasy basa bas gıdıyo hangısı daha guzel fantasy ı denemedım kaydirigubbakcemile

bende geçen kışın fantasy kullandımm
2 kişi sormuştuu hatta birinde kan veriyordumm kan alan hemşire sorduu parfümünüz ne çok güzel kokuyosunuz dedii

hemen fantasy de denemek ıstıyorum o zaman ,bence tatlı kokular daha cekıcı daha sexsı,tamam temız ferah çiçekli kokularda guzel ama tatlı kokular kadar cekıcı degıl,tabı baymayan tatlı kokular şeker kupune dusmus gıbı degıl

ben midnight fantasy siparişi verdim bekliyorum. sevdiğim bi koku jelibon gibi. fantasy hiç kullanmadım ama yanık şekermiş bildiğime göre daha tatlı daha şekerliymiş ben çok şekerli sevmediğim için midnight fantasy tercih ediyorum.

escada magnetızm turu bı sey o zaman ona da yanık seker dıyolar o zaman mıdnıgt fantasy alırım ben de

ben de var fantasy bana fazla ağır geldi değişik ama karakteristik olmayan bi koku hatta ilk kokladığımda bu mu demiştim herkesin ayılıp bayıldığı parfüm ama hakkını yemiyim çok kalıcıydı genelde kızların dikkatini çeken bi kokusu var ztn...

midnight fantasy kullanıyorum yıllardır arada başka kaçamaklarım oluyo tabiaklinialirimsmile hergün mutlaka birileri durdurup sorar hatta birisi senle otobüse binsem hiç inmek istemem demişti dengesizkaydirigubbakcemile3 neyse konuya gelirsek midnight fantasy tek geçerim hayatımın kokusuboshayallersmile

ben de var fantasy bana fazla ağır geldi değişik ama karakteristik olmayan bi koku hatta ilk kokladığımda bu mu demiştim herkesin ayılıp bayıldığı parfüm ama hakkını yemiyim çok kalıcıydı genelde kızların dikkatini çeken bi kokusu var ztn...

onu kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ama mıdnıght fantasy karakterlı bı koku cok hosuma gıtmıstı sızınde fıkrınızı almak ıstedım

midnight fantasy kullanıyorum yıllardır arada başka kaçamaklarım oluyo tabiaklinialirimsmile hergün mutlaka birileri durdurup sorar hatta birisi senle otobüse binsem hiç inmek istemem demişti dengesizkaydirigubbakcemile3 neyse konuya gelirsek midnight fantasy tek geçerim hayatımın kokusuboshayallersmile

ayy oyle mı tatlım o zman fantasy hıc denemeyım dırek mıdnıght fants alıyımbayanssulusmile:ecrin_bebek:zemuszemus

ben de fantasy ve midnight fantasynin kokularına bakmıştım ikisi de çok hoş şekerli gibi, ama midnight daha iyi gibiydi.. parfümlerim biterse almayı düşünebilirim bayanssulusmile

daha alamdım para bırıktırıyorum,bır suru parfum denedım ama mıdnıght fantasy ,dıor hypnotıc posıon da guzel ama mıdnıght alcamaklinialirimsmile

Back