Brezilyalı süpermodel Gisele Bundchen

Gayet güzel bir kadın.
Belden yukarısını kesip atmak lazım ,yüzü çirkin ,kütük gibi ,beli kalın vb. biri sürü şey söylenmiş.Yahu kadının hiç mi güzel bir yeri yok, insaf .Hayır anlamıyorum onca lafa söze geçen üyeler ,dört dörtlük güzelliğe sahip galiba.

Bir insanda kusur arama, kusur bulmak istersen bulursun demişler

Son düzenleme:

1. Biz model değiliz ama Giselle bir model/manken, eleştirilebilir.
2. Bizim güzelliğimiz, dış görünüşümüz zevkimizi ve beğenimizi belirlemez.

Kendi fikrimi belirteyim; kadınsı bir tip değil ve çok sert bir görünümü var o yüzden benim beğenime uymuyor. Kadınsı hatlara ve güzel diyebileceğim bir yüze sahip değil.
Bir Cintia gibi değil benim gözümde...

Bu arada keşke herkes kendi fikrini söyleyip geçse, böyle basit sebeplerden dolayı tartışmasa...

Sadece modeller değil herkes eleştirme/eleştirilme hakkına sahiptir ama herşeyin bir uslubu vardır. Sende saç uzatma topiğine saçlarını koymuşsun bu da senin olumlu ya da olumsuz eleştiriye açık olduğunu gösterir. Kadınlar kulubunden bir üye senin saç fotoğrafına bakıp dese ki ; Slania saçların berbat, çok çirkin,boyundan yukarısını atmak lazım vesarire incilmez misin ? O yüzden diyorum beğenmediğinizi ,zevkinize hitap etmediğinizi söyleyin yeter kadını yerden yere vurmaya gerek yok.
Ayrıca sen şu an beğenmediğini gayet düzgün yazmışsın :26: neden benden alıntı yaptığını pek anlamadım.Benim lafım acımazsızca eleştirenlere.

Cintia da gayet hoş bir bayan farzedelim ki ben kusur bulmaya odaklanıp baktım ,onca güzel olmayan şey bulurum çiller ,burun ,ten rengi vesaire.
Bunlara gerek yok son söylediğimi yineliyorum .Bir insanda kusur aramayın arkadaşlar, kusur bulmak isterseniz bulursunuz zaten.

Son düzenleme:
ayy alt ucu bi ünlü bayan eleştiriliyor.eleştiri de değil beğenmediğimizi söylüyoruz.söylenenler de gerçek bana göre

bu kadar ciddiye alıp kendinizi yormasanız dünya meselesiymişcesine

Bence gayet güzel bir kadın yüzü de saçları da hoş geliyor bana. :26:
Bacakları zaten ayrı vaka bak bak bitmiyor.
Daha ne olacaktı ki merak ediyorum...
Gerçek bir güzellik açıkçası...
Beğenmeyenler de hasetlikten kimse kusura bakmasın.

evt diğer beğendiğimiz "taş" dediklerimize niye diyoruz acaba ki merak ediyorumm..

ya şu insanların zevklerine azıcık bi saygı duymayı öğrenin yaa azıcık yaaa!!!

İnsanları durduk yere eleştirme hakkına sahip değiliz. Biri gelse, durduk yere bana 'sen çok çirkin bir kızsın' dese. 'Ne diyorsun sen bacım, benim güzelliğimle ilgili bir iddiam mı var?' der, güler geçerim.
Aynısı saçlarım ile ilgili konu için de geçerli;
Ben saç uzatma topiğine saçlarımın güzelliğini göstermek için koymadım resimlerimi. O yüzden kimsenin benim saçlarımı eleştirme hakkı yok. Bir konu açsam, saçlarımın fotolarını paylaşsam 'saçlarım sizce nasıl?' diye, işte o zaman eleştirme hakkına sahiptir insanlar.

Ama ünlüler özellikle model ve mankenler için aynısı geçerli değil. Onlar dış görünümleriyle çıkıyorlar karşılarımıza, doğal olarak dış görünümlerini eleştirme hakkımız var. Fikirleriyle gösterselerdi kendilerini, o zaman da onu eleştirme hakkına sahip olurduk, işte o zaman dış görüntüsüne bir şey diyemezdik.
Ayrıca niye bu kadar takılıyorsunuz ki eleştirilere, anneniz değil, kardeşiniz değil. Eleştirilse nolur eleştirilmese nolur?(genele söylüyorum)
Mesela bir konu açtım, oyuncu bir kızın resimlerini paylaştım, İşte o kıza biri çirkin dese çıtımı çıkarmam, ona göre çirkindir bir şey diyemem. Benim bir yakınım değil ki o kız savunmaya geçeyim, o zaman bile bir şey diyemem aslında, sonuçta bir oyuncu. Oyunculuğu ve görüntüsü eleştirilebilir.

Ama şu konudan gerçekten rahatsızım;
Beğenmeyenleri kıskançlıkla suçlama.
Kim nederse desin genelleme yapıp hasetlikle suçlayamaz kimse kimseyi. İster çirkin der, ister berbat der. Ona göre öyledir gerçekten, bir şey diyemeyiz. Kıskançlıkla suçlamaya asla hakkımız yok. Tanımadığımız bir insan hakkında sırf beğenilerine bakarak kişilik analizi yapamayız.
Ben bu kadına çirkin desem, bir başkası beni kıskançlıkla suçlasa, işte orada dur derim ona. Tamam siz de eleştirin çirkin diyenleri, beğenmeyenleri ama lütfen damgalamayın, kimsenin kişiliğini sanal ortamdan belirleyemeyiz...

Ayrıca ben kimsede kusur aramıyorum, gözüme batan kusurları söylüyorum. Cintia'da gözüme batan kusurlar yok, çil mesela; bana göre kusur değil.

Yine uzun uzun yazdım ama doluyum gerçekten kıskançlık duyguları daha annesinin karnında alınmış bir insan olarak...

Beğenmeyenler de hasetlikten kimse kusura bakmasın.

İşte şimdi diyorum; orada dur bakalım.
Bu kadını beğenmiyorum, haset miyim şimdi? Tabi ki de hayır, sadece beğenilerime uymuyor. Senin beğenilerine uyuyor diye ben de beğenmek zorununda değilim.
Lütfen insanları saçma sapan sebeplerden kıskançlıkla suçlamayı bırakın. Tanımadığımız insanlar hakkında hiç birimiz böyle yargılara varamayız.

Slania saçlarının saçlarımın güzelliğini göstermek için koydun mu dedim sadece bir örnek verdim .Seni kıskançlıkla mı suçladım onca şey yazmışsın .
İkili tartışmalara girmek istemiyorum çünkü bu topikte seninle aynı payda da buluşmam çok zor .
Umarım başka bir topikte daha ılımlı şekilde konuşuruz.

Son düzenleme:

Ama güzelliğini göstermek amaçlı koyduysam eğer eleştiri alabilir, saçlarıma birinin çirkin diyebilmesi için o amaçla koymam gerekir. Bunu demek istedim ben... O yazdıklarım ise üzerine alınana...

Neyse. Umarım...

Ne amaçla koyduğuna kimse bakmaz ki , her şekilde eleştiriye mağruz kalabilirsin ,kalabiliriz.
Neysee aaaaaaaa uzatmayacağım .

Ne amaçla koyduğuna kimse bakmaz ki , her şekilde eleştiriye mağruz kalabilirsin ,kalabiliriz.
Neysee aaaaaaaa uzatmayacağım .

Bakmalı. Ben güzel olduğunu iddia etmediğim halde 'saçların çok çirkin' demenin ne mantığı var? Ben eleştiriye açıksam eğer isterse çirkin desin, herkesin zevki der geçerim. Eleştirinin de bir usülü vardır, durduk yere beni biri eleştirirse 'noluyoruz' derim o kişiye...
Hem senin mantığına göre Giselle de eleştiriye mağruz kalabilir her şekilde. Ama sen tam aksine bu durumdan rahatsız olmuşsun...

Ben son yazdığım yorumu uzamasın diye yazdım. :26: Yoksa bence de gerek yok uzatmaya...

Gözünden kaçmış olabilir, ben aynen şunu yazdım "Sadece modeller değil herkes eleştirme/eleştirilme hakkına sahiptir ama herşeyin bir uslubu vardır ."
Çok ağır eleştirenlere ,yerden yere vuranlaraydı lafım:44: fakat sen üstüne alındın canım ve ikili tartışma çevirdik olayı.
Yok yere birbirimizi kırmayalım

Son düzenleme:

Ben de o yazdığına cevabımı o şekilde verdim.
Bu sitede, özellikle bu forumda güzellik, beğeni, zevk vs. konusunda çok tartısmalar oluyor. Aslında kimin ne yazdığına hiç takılmasak sorun yok. Belki ben de hata yaptım kıskançlık konusunda, ama biraz hassasım bu konuda.

Hakılısın, iyi forumlar...

Tam bir süpermodel bu kadın, bacakları çok düzgün, saçları çok güzel,kısacası aldığı parayı hak ediyor, ama kesinlikle estetik zevklerime hitap etmiyor. Kum saati vücut takıntım var sanırım bu yüzden. Bir de uzun boy pek hoşuma gitmiyor.

Bazı ınsanlarda algılama kıtlıgı oldugunu düşünüyorum
Sen cok hasetsın o yuzden herkesı haset goruyorsun herhalde
Begenini sunacaksan sun yoksa mıllete yorum yapma
Ne kadar mıllete muhalefet olmaya meraklısınız ya

Begenmıyorum ıgrenclık ötesi VARMI ?

Güzel diyen dönüp dolaşıp yine yine güzel diyor..Çirkin iğrenç ,beğenmedim diyen de dönüp dolaşıp yine iğrenç vs diyor...1 kere ifade etmek yetmiyor galiba duygularınızı belirtmeye...

Son düzenleyen: Moderatör:
isteyen istediği kadar duygularını ifade edebilir.günlük yaşantımızda da yaptığımız gibi..

bu özgürlüğe sahibiz hepimiz!

kimisi de sürekli başkalarının avukatlığını yapar bıkmadan ,usanmadan. kötü olan şey budur.

kimseye zarar vermeden yapılan yorumlar değil.ha bide gelip buraya inceden eleştiri yapmaya çalışır.

bu karın bölgesinin altındaki o oyuntu erkeklerde olur!

hiç hoş değil

..

profesyonel çekimler de bile kötü normalde de daha bi kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…