Gayet güzel bir kadın.
Belden yukarısını kesip atmak lazım ,yüzü çirkin ,kütük gibi ,beli kalın vb. biri sürü şey söylenmiş.Yahu kadının hiç mi güzel bir yeri yok, insaf.Hayır anlamıyorum onca lafa söze geçen üyeler ,dört dörtlük güzelliğe sahip galiba.
Bir insanda kusur arama, kusur bulmak istersen bulursun demişler
Sadece modeller değil herkes eleştirme/eleştirilme hakkına sahiptirama herşeyin bir uslubu vardır. Sende saç uzatma topiğine saçlarını koymuşsun bu da senin olumlu ya da olumsuz eleştiriye açık olduğunu gösterir. Kadınlar kulubunden bir üye senin saç fotoğrafına bakıp dese ki ; Slania saçların berbat, çok çirkin,boyundan yukarısını atmak lazım vesarire incilmez misin ? O yüzden diyorum beğenmediğinizi ,zevkinize hitap etmediğinizi söyleyin yeter kadını yerden yere vurmaya gerek yok.
Ayrıca sen şu an beğenmediğini gayet düzgün yazmışsın :26: neden benden alıntı yaptığını pek anlamadım.Benim lafım acımazsızca eleştirenlere.
Cintia da gayet hoş bir bayanfarzedelim ki ben kusur bulmaya odaklanıp baktım ,onca güzel olmayan şey bulurum çiller ,burun ,ten rengi vesaire.
Bunlara gerek yokson söylediğimi yineliyorum .Bir insanda kusur aramayın arkadaşlar, kusur bulmak isterseniz bulursunuz zaten.
Beğenmeyenler de hasetlikten kimse kusura bakmasın.
Slania saçlarının saçlarımın güzelliğini göstermek için koydun mu dedimsadece bir örnek verdim .Seni kıskançlıkla mı suçladım onca şey yazmışsın .
İkili tartışmalara girmek istemiyorumçünkü bu topikte seninle aynı payda da buluşmam çok zor .
Umarım başka bir topikte daha ılımlı şekilde konuşuruz.
Ama güzelliğini göstermek amaçlı koyduysam eğer eleştiri alabilir, saçlarıma birinin çirkin diyebilmesi için o amaçla koymam gerekir. Bunu demek istedim ben... O yazdıklarım ise üzerine alınana...
Neyse. Umarım...
Ne amaçla koyduğuna kimse bakmaz ki , her şekilde eleştiriye mağruz kalabilirsin ,kalabiliriz.
Neysee aaaaaaaauzatmayacağım .
Gözünden kaçmış olabilir, ben aynen şunu yazdım "Sadece modeller değil herkes eleştirme/eleştirilme hakkına sahiptir ama herşeyin bir uslubu vardır ."
Çok ağır eleştirenlere ,yerden yere vuranlaraydı lafım:44: fakat sen üstüne alındın canım ve ikili tartışma çevirdik olayı.
Yok yere birbirimizi kırmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?