Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yılda 19 milyon dolarla en çok kazanan model olan Brezilyalı Gisele Bundchen, bunu biraz da kusursuz bacaklarına, bacaklarının kusursuzluğunuysa, yıllardır aksatmadan yaptığı spora borçlu.
Ahhh işte benim favorim budurrMeleklerin en eskilerinden ve en güzellerinden bayılıyorum buna,tam bir melez.Doğum yaptı kısa sürede verdi kilolarını,podyumda yürürken inletiyor resmen kendine güveni tam aşığım sanırım ben bu kadına
aslında çokta güzel bir kadın değil çirkin midir tabiki hayır ama kesinlikle bir adriana lima değil yalnız öyle bir ışığı var ki sahnelerin podyumların en gözde kadını olmasını sağlayacak türden yürüyüşü bakışı ve bacakları mükemmel adriana güzellik olarak ondan kat ve kat güzel olduğu halde podyumda gisele hepsinin üstünde bir performans sergiliyor.orda ondan o kadar güzel melekler olduğu halde en çok kazanan model o.zeki bir kadın olduğu gözlerinden bakışlarından bariz belli oluyor.sanki ışıkların altında olmak için yaratılmış...