- 3 Mayıs 2018
- 4
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Otekidunyali_10
-
Merhaba. Sadece yağ değilde popoya protezde koydurursan kesinlikle daha kalıcı olurkızlar selam ben yağ enjeksiyonu ile popo estetiği yaptırmak istiyorum biraz araştırdım ama kafam çok karıştı çok iri bir popo ve basenlerim olsun istiyorum bu yağ aldırarak popo büyütme olayı aklıma çok yatıyor çünkü incecik bir beniz olurken iri bir popoya sahip oluyorsun kafama takılan iki şeyden biri ben kalıcı olmasını istiyorum kök hücre yöntemiyle olur diyorlar ama doğru mu bilmiyorum bir de üç doktor ismi buldum sizce hangisi bu alanda hangi doktor daha profesyonel daha önce yaptıran var mı aranızda ??
Dr metin Kerem
Dr Alper Tuncel
Dr Levent Coşkun Taşçı
Kime oldunuz acaba protez de konuldu mu bir de iz kalıyor mu böyle bir durumdaMerhaba. Sadece yağ değilde popoya protezde koydurursan kesinlikle daha kalıcı olurHe tabi yag alınsın,vücudun şekillendirilsin. Alınan yağlarla popo basen şekillendirilsin
Ben popo estetiği oldum,memnunum
Doktorum Hasan Fındık.Kime oldunuz acaba protez de konuldu mu bir de iz kalıyor mu böyle bir durumda
kızlar selam ben yağ enjeksiyonu ile popo estetiği yaptırmak istiyorum biraz araştırdım ama kafam çok karıştı çok iri bir popo ve basenlerim olsun istiyorum bu yağ aldırarak popo büyütme olayı aklıma çok yatıyor çünkü incecik bir beniz olurken iri bir popoya sahip oluyorsun kafama takılan iki şeyden biri ben kalıcı olmasını istiyorum kök hücre yöntemiyle olur diyorlar ama doğru mu bilmiyorum bir de üç doktor ismi buldum sizce hangisi bu alanda hangi doktor daha profesyonel daha önce yaptıran var mı aranızda ??
Dr metin Kerem
Dr Alper Tuncel
Dr Levent Coşkun Taşçı
Doktorum Hasan Fındık.
Protez de koyuldu yağda koyuldu.
Popo arasında kesi oluyor,iz belli olmuyor zaten
Tabiki, vücutta iyi yag olan yerlerden yag alınıp yapılabilir.Merhaba acaba heryerden yağ alınıp yapılabilir mi? Kol mesela ve alınan yerlere germe yapiyolar mi?
Acaba mesajdan doktoru yazsan olurmu almanyada yaşadığım için bu konuda hiç içim yok aklımda sadece burun doktorları tanıyorum. Sen memnumusun doktorunla? Ve ne kadar süre geçti?Tabiki, vücutta iyi yag olan yerlerden yag alınıp yapılabilir.
Koldan çok kaliteli fazla yag çıkmaz. Çıkanlarda popoya yetmeyebilir. En güzel bölge karından sırttan çıkan yağlar
Doktorumun ismini mi istiyorsun anlamadım?Acaba mesajdan doktoru yazsan olurmu almanyada yaşadığım için bu konuda hiç içim yok aklımda sadece burun doktorları tanıyorum. Sen memnumusun doktorunla? Ve ne kadar süre geçti?
ne işlem yapıldı size tam olarak acaba ortalama fiyat aralığı ne oluyor ... bende istiyorumda arkadaşlar ciddi bi araştırma içerisindeyim :))Doktorumun ismini mi istiyorsun anlamadım?
Hasan Fındık doktorum, çok memnunum ben canım.
Merhaba, popo protez, selülit temizleme ve lipo oldu. Kombin ameliyat oldum. Fiyat vermem doğru olmaz tabi, fiyatlarda degişmiş tir zatenne işlem yapıldı size tam olarak acaba ortalama fiyat aralığı ne oluyor ... bende istiyorumda arkadaşlar ciddi bi araştırma içerisindeyim :))
Merhaba Selulit temizlemeyi ilk defa duyuyorum o nasil oluyor bende popodan yag enjecte oldum hemde iki defa tam istedigim gibi olmadi ama duz bi popodan iyidirMerhaba, popo protez, selülit temizleme ve lipo oldu. Kombin ameliyat oldum. Fiyat vermem doğru olmaz tabi, fiyatlarda degişmiş tir zatenAraştırma yapıyorsanız doktorlarla birebir görüşün, tavsiye alın. Size ne uygun, fiyatı ne olur araştırması yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız. Görüşmeler ücretsiz birçok doktorun
Selülitli bölgede içten çeken bağlar var, onlar ayrılıyor ve doku gevşeyip rahatlıyor. Görüntü düzeliyorMerhaba Selulit temizlemeyi ilk defa duyuyorum o nasil oluyor bende popodan yag enjecte oldum hemde iki defa tam istedigim gibi olmadi ama duz bi popodan iyidir
Tsk ederim cevabiniz icin ikinci popo enjectede cok yagim yoktu bacak iclerden aldilar ama tabii cok yag cikmayinca tam istedigim olmadi Ama bu selulit islemini ilerde dusunebilirim tsk ederimSelülitli bölgede içten çeken bağlar var, onlar ayrılıyor ve doku gevşeyip rahatlıyor. Görüntü düzeliyor
Yeterli miktarda yağ çıkmamışsa, kaliteli yag, enjekte olmadıysa kalan miktar mutlu etmez. Benim vücudumda çok yağ olmadığı için proteze yöneldik. En garantili ve kesin net çözüm buydu
Rica ederimTsk ederim cevabiniz icin ikinci popo enjectede cok yagim yoktu bacak iclerden aldilar ama tabii cok yag cikmayinca tam istedigim olmadi Ama bu selulit islemini ilerde dusunebilirim tsk ederim
Ilk baslarda damgalanma var gibi gorunsede zamanla duzeliyor hersey ben ilk popoya yag enjectede her iki tarafta dalgalanma olustu ne yaptimsa gecmedi esofman giyince belli oluyor duz bir popodan kurtulmak esofman giymek istemisimdir hep nasip olmadi kucuk bir operasyonla duzeltmeye calistim olmadi bi sene sonra ikinci yag enjecte oldum iste ondada yagim azdi jennifer lopez poposu hayalimdiRica ederim
Bacaklarda çökme, dalgalanma oldumu peki işlem sonrası? Riskli bölge çünkü, çokta yag olmazsa risk daha fazla.
Neyse artık, çokta şaapmamak lazım derler yaIlk baslarda damgalanma var gibi gorunsede zamanla duzeliyor hersey ben ilk popoya yag enjectede her iki tarafta dalgalanma olustu ne yaptimsa gecmedi esofman giyince belli oluyor duz bir popodan kurtulmak esofman giymek istemisimdir hep nasip olmadi kucuk bir operasyonla duzeltmeye calistim olmadi bi sene sonra ikinci yag enjecte oldum iste ondada yagim azdi jennifer lopez poposu hayalimdiama demekki her vucutta olmuyor belki protez yaptir diyeceksin ama onada gozum basmiyor
AynenNeyse
Neyse artık, çokta şaapmamak lazım derler yaNasip
Real self den bbl yapan türk doktorların hastalarının görüntüleri var ordan bakabilirsinizkızlar selam ben yağ enjeksiyonu ile popo estetiği yaptırmak istiyorum biraz araştırdım ama kafam çok karıştı çok iri bir popo ve basenlerim olsun istiyorum bu yağ aldırarak popo büyütme olayı aklıma çok yatıyor çünkü incecik bir beniz olurken iri bir popoya sahip oluyorsun kafama takılan iki şeyden biri ben kalıcı olmasını istiyorum kök hücre yöntemiyle olur diyorlar ama doğru mu bilmiyorum bir de üç doktor ismi buldum sizce hangisi bu alanda hangi doktor daha profesyonel daha önce yaptıran var mı aranızda ??
Dr metin Kerem
Dr Alper Tuncel
Dr Levent Coşkun Taşçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?