• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brezilya popo estetiği hakkonda bilgisi olan ??

Merhaba, popo protez, selülit temizleme ve lipo oldu. Kombin ameliyat oldum. Fiyat vermem doğru olmaz tabi, fiyatlarda degişmiş tir zaten 😊Araştırma yapıyorsanız doktorlarla birebir görüşün, tavsiye alın. Size ne uygun, fiyatı ne olur araştırması yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız. Görüşmeler ücretsiz birçok doktorun 👍
Popo protez söylenildiği kadar zorlu bir operasyon mu yoksa yağ enjeksiyonu kiss ömürlü o kalıcı sonuç mu ? Ne dersiniz ?

Yaklasık iki aydır sitede bahsi geçen doktorlardan randevu alıp görüşüyorum . En güncel haberleir neren paykaşayım bilemedim çünkü ben de başlangıçta isimleri bile çok araştırdım . Gelin görün ki hala yağ enjeksiyonu mu yoksa protezle birlikte enjeksiyon mu karar veremedim .

Asıl sorunum pop yanlarındaki çıkurlar çünkü isteyince kilo verebiliyorum .adece daha kalkık ve dolgun bir popo istiyorum . Kalkık kısmına gelince popo lifting önerildi bugün ilk kez .

Yaklasık iki aydır sitede bahsi geçen doktorlardan randevu alıp görüşüyorum . En güncel haberleir neren paykaşayım bilemedim çünkü ben de başlangıçta isimleri bile çok araştırdım . Gelin görün ki hala yağ enjeksiyonu mu yoksa protezle birlikte enjeksiyon mu karar veremedim .

Asıl sorunum pop yanlarındaki çıkurlar çünkü isteyince kilo verebiliyorum .adece daha kalkık ve dolgun bir popo istiyorum . Kalkık kısmına gelince popo lifting önerildi bugün ilk kez .
Popo lifting derken? Nasıl bir işlemden bahsediyor, ne yapılacak yani?

Doktorum Hasan Fındık :))

Bu bbl ve protez konusunda su ana kadar görüştüğüm isimler

Ali Mezdegi , Oytun İdil , Metin Kerem , Altan Yücetaş , Arda Kantarcıoğlu , Elvan Bayraktar ,Ahmet Kahraman , Afet Öncel bu hafda Selçuk Aytaç ı göreceğim .

bu deneyimi başlık açıp mı paylaşmalıyım buradan devam mı edeyim ne dersiniz ?

Bu bbl ve protez konusunda su ana kadar görüştüğüm isimler

Ali Mezdegi , Oytun İdil , Metin Kerem , Altan Yücetaş , Arda Kantarcıoğlu , Elvan Bayraktar ,Ahmet Kahraman , Afet Öncel bu hafda Selçuk Aytaç ı göreceğim .

bu deneyimi başlık açıp mı paylaşmalıyım buradan devam mı edeyim ne dersiniz ?
Siz bilirsiniz, ama bence kendinize konu açın, tüm süreci araştırmalarınızı oradan paylaşın. 😉

Back