Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuan ve saç kremleri...

kızlarrr bişey sormakk istiyoruummm :) bugn watsonsa gittm saç kremlerinin oldugu raf bombostu diyebilirim . sadece yoğurtlusu , kınalısı ve botanıc diye bi çeşidi vardı . bende botaniclisini aldım ama saçmı bozar mı merk ettm içeriğini yazıyorum : aqua , cetyl alcohol , cocamide MEA , cetrimoniumchloride , glycerin , parfum ( fragrance) , mica , PEG-12 dimethicone ,titaniumdioxide ,citric acid , magnesium chloride , magnesium nitrate,panthenol , rosmarinus officinails (rosemary) leaf oil , ısoproply myristate ,propylne glycol , methylchlorisothiazolinone ,octyldodecanol , helianthus annuus(sunflower) seed extract , hydrogenated coco-glycerides , methylisothiazolinone , moringa oleifera leaf extract , sorbitol , chamomilla recutita flower extract , butylphenly methylpropinal, hexyl cinnamaL , Limonene , cl19140, cl42090
ve bir de saç kremi aldm onu da sormak istiyorum :) aqua , cetyl alcohol ,propylne glycol, behentrimonium chloride , glycerin , hydroxyethylcellulose , DMDM hydantion ,parfum , cetrimonium cholride , cyclopentasiloxane , dimethicone , amodimethicone , benzophenone-3 , citric acid , cl 15985 , cl19140
:) yazarken valla yoruldm ne olur yardmcı oln bana :)))

anm yardımcı olmak ısterdm ma anlamıyorumkı.kılıcbalıgı gırınce cevap verecektr tatlm ben uygun gıbı gordum ama kesın konusamam ıyısımı sen bı kac gun bekle rıske atma canm

anm yardımcı olmak ısterdm ma anlamıyorumkı.kılıcbalıgı gırınce cevap verecektr tatlm ben uygun gıbı gordum ama kesın konusamam ıyısımı sen bı kac gun bekle rıske atma canm

teşekkür ederim canım ben bekliyim o zaman kılıçbalığını :) gerçi kullanan varmış watsons ballıyı ama o kalmadıgı için mecbur botanic aldm umarm bu da işe yarar :)

teşekkür ederim canım ben bekliyim o zaman kılıçbalığını :) gerçi kullanan varmış watsons ballıyı ama o kalmadıgı için mecbur botanic aldm umarm bu da işe yarar :)
o ballıyı kesın bızım kk hatunları bıtırmıstır canmınsallah o da yarar ısıne sonucları paylas olurmu

o ballıyı kesın bızım kk hatunları bıtırmıstır canmınsallah o da yarar ısıne sonucları paylas olurmu

Canim kullandim botanic waxi kokusu gercekten cok guzel ama diger.sac kremlerindeki gibi kolay taranmadi pek saclarimfonum bozulmasina gelince ilk seferde ne derece belli olur pek bilemiyorum ama saclarim hala yaptigim ilk gunlu gibi .) .Bi dahaki denememden sonra daha net bir yorum yapabilirm sanirim .)

Kizlar gercekten yardiminiza ihtiyacim var yukarida icerikleri yazan kremleri kullandim sacimi kurturken sanki daha farkli. Yeni tarak aldim acaba onla mi farkli olyo yoksa bu kremler mi bozdu .( saclari daha onceden bozulan varsa nasil bozulmaya basladigini yazabilir mi cok uzuluyoru hem bi kere kafama takldi smdi ne yapcm ben ya.

canım kremlerde genelde sulfat olmaz ve ıstedıgın sac kremını kullaabılırsınz demıstı kılıcbalıgı korkma bozulamıstır

merhaba
ben şu an yurt dışındayım liv clean de türkiyedeyken sorun yaşıyordum ama degısıklıktendır dıyıp devam ettım ama ınanılmaz kopmalar ve dökülme artısı var fönüm de daha 1 ay olmamasına ragmen uçlarda hafıften bır dalga sinirlerim çok bozuldu bana yardım edin lütfen...hangi şampuandan isteyeyim Türkiyeden yollasınlar bana
nude de sanırım kepek yapıyormuş yardım neolur

canım nudeın bır partı uretımı hatalıymıs sanırım normalde kepek yapmıyordu.nude ısteyebılırsın doa marka hemen hepımız kullandık gayet ıyı ondan ısteyebılırsı ayrıca otacı ıvy kepek sampuanıda kullanılabılıyor canım.bırıncı sayfada baska sampuan ısımlerıde var ama kendım bunları denedıgım ıcın onerebılırım hepsı gayet basarılı

anladım çok teşekkürler ,umarım düzelir ya o kadar para verdim gerçi herkes öyle moralim bozuluyor her banyodan sonra

sevgili kılıç balığı rica etsem musait oldugunda bana özelden yazabilirmisin ? soracağım bir kaç şey var da yardımcı olursan çok sevinceğim buraya yazarak konun dağılmasını istmem o yüzden tam olarak da nasıl mesaj atılır çözemedim sen atarsan cok sevineceğim tesekkürler şimdiden

ikinci kez nude sampuanla yıkanıyorum, krem sürmediğim icin mi şampuandan mı bilmiyorum ama saçlarım şuanda keçe gibi ve parmaklarım arasından gecmiyor bile, banyodan sonra gliserinli karışımdanda yaptım, ama resmen saçlarım kupkuru şuan da aynı saman gibi

henüz brezilya fönü uygulamadım, uyguladıktan sonra böyle olmaz umarım, yoksa bu şampuanı daha fazla kullanamayacağım,
birde nude nin kremini kullansan breailya fönünde sıkıntı olur mu?
:26: :26:

Son düzenleme:

aynı dert bende de var ama benim keratin olduğu halde ben mecbur devam edeceğimm çünkü hemen hemen hiç yok şu an bulunduğum ülkede kimyasal içermeyen şampuan çıldırmam an meselesi
birde hadim değil ama kılıcbalıgı sac kremlerinin zarar vermediğini söylemişti ama yinede bilemeyeceğim

kimyasal içermeyen tüm şampuanların bu şekilde olduğunu düşünüyorum,
birçok kimyasal koyarak bizim saçlarımızı yumuşacık yapıyorlar sonuçta
kimyasal olmasın ama saçlarımız çirkin olsunda diyemiyoruz
şuanda sanki kafamda peruk var (

canım nude nin yada başka bir markanın saç kremini kullanabilirsin kılıçbalığı saç kremlerinde sülfat sodyum fln olmadığını söylemişti birde saçlarının yumuşaması için watsons ballı maske var onuda alabilirsin 8-9 tl koca bir kavanoz yumuşacık yapıyor saçı ve bu da bozmuyor kılıçbalığından onaylı bu dediklerim rahatça kullanabilirsin

aynen benım kı kopuyor ve dokuluyor

tatlım brezılya fonu uygulayacagın gun yıkarken kremlenmeyeceksın ayol sadecenormalde krem kullanmanda bı sakınca yok canım uygulamadan sonra.kremı bı kereye mahsus uygulamadan once surmememızın amacı sampuanla arınıp kutıkullerı acılmıs sac tellerıne keratının guzelce ısleyebılmesı guzelım yoksa bıtkısl sampuanlar yumusatmaz ve o sac dedıgın gıbı peruga donerustelık kılıcbalıgının ddgne gore kremde ozguruz cunku sulfat yokmus bozmazmıs.ama ben watsondan aldıgım ballı maskeyı kullanıyorum ve cooook memnunum bulabılırsen dene derım

aklımı seveyim

brezilya fönünü yapan kuaför bana morfose tuzsuz şampuanı önerdi ayrıca kırıklar içinde yine aynı markanın serumunu önerdi henüz bir kere kullandım şampuanı saçlarım çok parlak görünüyor ama şampuandanmı yoksa brezilya fönünden mi bilemiyorum

Brezilya fönünün etkisi zaten tartışmasız ama morphose şampuanda iyi bir şampuan lakin içinde sülfat var göz ardı etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…