- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
400ml 12tlye nerden alıyorsunuz ?
Nude canım, duruma göre watsons ve gratislerde daha bilimum bir sürü yerde var bu şampuan...Her ayın belli günlerinde indirime giriyor o zaman almak lazım...
Ben Bursa'da yasıyorum kağan parfümlerinden nude marka sapman ve sac kremi aldım. Sampuan 14 tl sac kremi 16 tl.
İki gündür kullanıyorum, iki kere yıkadım yani toplam. Saclarım gayet hacımı ve hoş oldu, ince telli saclar için olan sampuani aldım bu arada.
Ben Brezilya fonu yaptırmadım ama sac diplerim de hafif bir kaşıntı var gibi böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?
Saçların sülfattan arınıyor canım, derin temizlik yaptığı için o kaşıntı...Ama dikkatli takip et, eğer kepek falan yaparsa anla ki şampuan ya bayat ya sana yaramadı...
kızlar ya bişe sorucam bu brezilya fonunden sonra illa sulfatsız tuzsuz şampuan mı kullanmak lazım?
Evet...Bu şart...
Arkadaslar merhaba
Forumu uzun zamandir takip ediyorum ama dun uye oldum.bende brezilya fonu yaptirdim ve cok memnun kaldim bugun ikinciye yikadim kurutunca duzlestirmesem bile oluyo benim derdim sac dokulmesi sormak istedigim bazi seyler war ozellikle kilicbaligina kendisi gercekten bu konuda uzman onun sayesinde yaptirmaya cesaret ettim diyebilirim.saclarim asiri dokuluyo bunun fonle ilgisi yok eskidende dokuluyodu bunun icin sampuanima eczanede ozel yaptirdigim cam terabentinli bi karisim var onu katmak istiyorum bi sakincasi olurmu acaba ayrica john friedanin onarici gece serumuyla isiya karsi etkili serumunu kullanmak istiyorum bide glissin oil nutritive galiba adi onla isiya karsi spreyini kullanmak istiyorum bunlar fonu bozarmi bana yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar
Oncelikle bu kadar cabuk cvp verdigin icin cok tesekkur ederim canim.walla urunleri daha almadim sadece internetten baktim sodyum sulfat yok ama yinede emin olamadim saclarim dogumdan sonra dokulmeye basladi sonra sacim kivircik diye iki gunde bi 230 derece duzlestiriciyle duzlestirince yiprandi kirildi yani arada kan tahlili yaptiririm bi sorun yok onda ama gercekten cok dokuluyo bugun aktardan entele bakim losyonu aldim yine forumdan karanfilli bi bakim var onu yapicam bitkisel yag karisimi aldim walla ne bulursam kullanicam su sutle mayayida deniyeyim insallah etkisi olurya bide elseve kiriklar icin demissin elsevin komple onarici 5 I de kullanabilirmiyiz acaba
Ozaman ben hic kullanmiyayim enteleyi watsons maskeyi alicam onun bide kinali ve birali olani war sanirim onlar nasil balli olanin ozelligi ne olmazsa sadece onu kullanirim yaglarla beraber elseve falan kullanmam
Canım o maskeler saç tpine göre değişiyor anladığım kadarı ile, biralısı arkadaşlarımın saçını ipek gibi yaptı ama benim saçımı sertleştirdi mesela, ballısı ise saçımı ipek gibi yapıyor ama saçını sertleştiren arkadaşımda var. Gittiğin zaman bakar içine sineni alırsın...
Cok tesekkur ederim canim walla cok yardimci oldun son bi sorum olucak ben ilcedeyim burda watsons yok ilde war gidince alicam bi kac tane watsonsta dus boneside bulunuyormu acaba bu bakim yaglarini falan yapinca kullanmak istiyorumda
Bir ara yüzücü bonesi bile vardıBurdakinde var canım, oradakinde de vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?