- Konu Sahibi KilicBaligi
O zaman neden 5 lira civarında fark varki:26:
çünkü ben kredi kartıyla değil kapıda ödemeli aldığım için 6 lira kargo ücreti dışında 5 lirada fazladan alıyorlar o yüzden bana 26 ye geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman neden 5 lira civarında fark varki:26:
çünkü ben kredi kartıyla değil kapıda ödemeli aldığım için 6 lira kargo ücreti dışında 5 lirada fazladan alıyorlar o yüzden bana 26 ye geldi
Tatlım özel mesaj hakkım yok malesef... açık yazarsam kılıçbalığı kızmasın:44: kozmetikvar'dan aldım tatlım...
Amma korkutmuşum gözünüzü, kıyamam
Tatlıms adece keratin başlığında marka ve site paylaşmıyoruz, gerisi serbest...
Kılıçbalığı canım elimde bir saç kremi var ama uygun olıup olmadığını bilmiyorum:26: içeriğini yazıyorum bakabilecek misin acaba? şimdiden çok teşekkürkler tatlım..
aqua, cetearyl alcohol, cetrimonium chloride, amodimethicone, trideceth-6, parfum, glicerin, hydrolized pearl, xanthan gum,bulyrospermum parkii butter extract, propylene glycol, PEG 40hydrogenated castor oil, citric acid, methylparaben.
arkadaşlar maxi şampuanını kullanan oldu mu.bana kuaför onu verdi ve sanırım onu kullanacam.
Uygun tatlım...
Teşekkürler tatlım
canım kuaförden 30 liraya aldım.
Maskeye ille gerek yok ama ihtiyaç duyuyorsan Elseve sarı kutu kırılma karşıtı bakım kullanabilirsin, ben başarılı buldum...bide maxi saç maskesi vermek istedi.fiyatının 60 lira olduğunu söyledi.pahallı olduğu için almadım.ne dersin kılıçbalığı maskeye gerek var mı?
Uygun tatlım...
Teşekkürler tatlım
Maskeye ille gerek yok ama ihtiyaç duyuyorsan Elseve sarı kutu kırılma karşıtı bakım kullanabilirsin, ben başarılı buldum...
Tatlım bu brezilya fönünü bozuyo mu??
bu şampuanları illa brezilya fönü yaptırdıktan sonra mı kullanılması gerekıyor yanı yaptırmadıgımız halde kullansak ne olur:78:
peki saçlarım boyalı normal şampuanlar kullanınca düğüm düğüm oluyor... bunlarda oyle bı durum soz konusu olmaz demı? tabıkı her zaman kı gıbı saç kremim maskem olacakk...