Saç Bakım Ürünleri Brezilya fönü

Fırsat sitelerinde satılan ve Pendik Turan Kuaförde yapılan brezilya fönünü almayın arkadaşlar. Bir arkadaşım aldı ve ben onunla birlikte gittim. Global keratin kullanıyoruz diyorlar ama o ürünler sadece kasanın yanındaki masada baş köşede göstermelik duruyor. Hangi marka kullanıyorlar bilemiyorum ama Uğur Bey isimli birisi işlemi yaptı ,saçları resmen yandı inceldi arkadaşımın.

Üstelik de sürekli ürün satmaya çalışıyorlar. Zaten Turan kuaförün eşinin yan salonunda bir güzellik merkezi var ..Alev Hanım yanınıza geliyor sürekli bir ürün satmaya çalışıyor.

Ayrıca çalışanlar çok kaba ve işçilik sıfır. Fırsat sitelerinde satınlan tüm kuaför fırsatları koskocaman bir yalan!

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yarın brazilya fönü yaptırcam çook uzun uzun araştırmalardan sonra karar verdim hatta fırsatt sitesinden aldım izmir karşıyakadan yarın sabah 11 de yapıma başlanacak umarımmm memnun kalırımm yaptıran var mı??

Selam,

Kızlar bu uygulamayı bende gördüm kuaförde gayet hoş olmuştu bayanın saçları yalnız bi sorum olacak bir süre sonra saçlar uzadığında diplerden kıvırcık gelicek alt kısmı düz mü olucak? Düzenli yaptırmak istemeyen olabilir yarısı düz yarısı kıvırcık mı dolaşıcak :26:

Selam,

Kızlar bu uygulamayı bende gördüm kuaförde gayet hoş olmuştu bayanın saçları yalnız bi sorum olacak bir süre sonra saçlar uzadığında diplerden kıvırcık gelicek alt kısmı düz mü olucak? Düzenli yaptırmak istemeyen olabilir yarısı düz yarısı kıvırcık mı dolaşıcak :26:

Selam,

Kızlar bu uygulamayı bende gördüm kuaförde gayet hoş olmuştu bayanın saçları yalnız bi sorum olacak bir süre sonra saçlar uzadığında diplerden kıvırcık gelicek alt kısmı düz mü olucak? Düzenli yaptırmak istemeyen olabilir yarısı düz yarısı kıvırcık mı dolaşıcak
:26:

ankarada kızılayda bi yer var benim devamlı gittiğim bi kuaför benim sacım kısa ama 400 olur dedi ankarada bildiginiz daha uygun fiyatlı bi yer var mı

etlik kuyuyazısı caddesinde aslı kuaför erhan bey tavsiye ederim canım 200-250 arası fiyatlar

kızlar benimde saçlar sarı yanık hergün düzleştirmesem malum tiftik tiftik kabarıyor bu fönü yaptırsam düzleştirmeden düz gezebilirimiyim tavsiye ediyormusunuz

gabiya çok tşk ediyorum. aslında bu haberi okumak beni çok da üzdü.kaçtır hayalini kuruyodum ve p.tesi az kalsın yaptıracaktım. babam kanser hastası. zaten fazlaca kimyasala maruz kalıyoruz. bari bu ajan eksik kalsın. dalgalı saçlara devam pfff

bugün alix marka brezilya fönü ile yaptırdım, aynı gün yıkanıyormuş 4 gün bekletme falan yokmuş bunda..
bu hoşuma gitti.. yıkandığında sonuç iyiydi umarım hep böyle olur.. :44:

bugün alix marka brezilya fönü ile yaptırdım, aynı gün yıkanıyormuş 4 gün bekletme falan yokmuş bunda..
bu hoşuma gitti.. yıkandığında sonuç iyiydi umarım hep böyle olur.. :44:

Canım moralini bozmak istemem ama Alix çok iyi bir marka değil mahalle kuaförlerinin kullandığı bir ürün Çok lüx kuaförlerde göremezsin o markayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…