-
- Konu Sahibi lirik guzel
saçlarımız aynı tip sanırım benimkisi kalın telli, elektriklenen, fön tutmayan kıvırcık. o yüden bi kaç sorum var sana; saçların bozuk fön gibi kabarık düz mü olmuştu fönden sonra, yoksa dalgalı mı? 3 ay sonra fönüm bozuldu demişsin tamamen eski haline mi döndü buklelerin yoksa şekli bozulmuş muydu
Yok tam kivircik olmadi sadece dumduz olmuyir artik.ilk yaptirdigimda biraz elektriklenmis gibi oldu ama ben fon cektirdigimde deoyle oluyordu. Bir sure sonra iniyordu. Brezilya da her kurutmada aynielektriklenmeyi yasadim serum aldim kuru saca surmek icin hem besledi hem yatistirdi. Su anda saclarima jole yaparsam dalgali oluyor kendi haline birakirsam da duze yakin ama biraz karisik gorunuyor fakat hala kabarmiyor ki ben bu durumdan cok memnunun yani aslinda kurut ve dumduz cik olayi 3 ay surdu.etkileri devam ediyor yoksa.birde saclarimi surekli topladigim icin sanirim yanlarda sac dokulmem vardi keratin den mi serumdan mi bilemiyorum baya sacim cikti orda da:) serum yıv roch(ay nasil yaziliyor bu anladin umarim) oyle iste havalar serinlesin yeniden yaptirmayi. Dusunuyorum ben .
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. ben de çok uzun zamandır yapmayı düşünüyorum ama bi türlü emin olamıyorum. yıllardır alıştığım kıvırcıklarımla vedalaşmak çok zor geliyor:) ama anladığım kadarıyla sen memnun kalmışsın her banyodan sonra ufak bi uğraşmayla kabarıklığı önleyip dümdüz saçlara kavuşmuşsun ve tavsiye ediyorsun. peki nerde, hangi marka keratinle yaptırdın? bir de son sorum üstten çıkanlar 3 ay sonrasında tuhaf bir görüntü oluşturmadı mı? ve aslında benim hayalimdeki görüntü dümdüz saçlardan ziyade su dalgası gibi hafif dalgalı saç
arkadaşlar merhaba, benim saçlarımın çok sevdiğim bir dalgası var. fakat kışın kıvırcık saça bakmak biraz zor olduğu için brezilya fönü düşünüyorum. beni endişelendiren kısım şu; fönün etkisi geçtikten sonra ben eski kıvırcık saçlarıma yeniden kavuşabilecek miyim yoksa saçımın orijinal şeklinde bozulma olur mu? yaptıran ve kıvırcık saçını seven arkadaşım varsa, geriye dönüşü yani bozulma evresi nasıl oldu bahsedebilir misiniz lütfen? ona göre karar vereceğim :) teşekkür ederim :)
güzel bir yöntem denemek lazım :))) ama çok pahalı ya...
sehir firsti grupfoni gibi yerlerde cok uygun fiyatlara var ama kuafor sans tabi benmemnun kaldim antalya hm den
Kızlar ben de yaptırmayı düşünüyorum sacım röfleden ve düzleştiriciden cok yıprandı.. bulundugum sehirde 400den aşagı fiyat vermiyolar. istabula gittigimde internet kampanyalarından almayı düşünüyorum. önerebileceginiz bi yerler var mı?
merhabalar arkadaslar ben de brezılya fönü yaptırdım 1 hafta oldu daha. saclarım dalgalıydı jöle ve köpük yapınca kıvırcıga yakın bi dalga oluyordu.
duştan cıkınca tarayarak kurutuyorum ancak az da olsa hala kabarıklık ve elektiriklenme göruntusu var. yani öle yıka kurut durumu yok. düzleştirici ile 5-10 dk ugrasmak gerekıyor.
ben 2. seansı da yaptırmayı düşünuyorum 15 gun sonra, ama kararsız kaldım. çünkü yanlıs okumadıysam bi arkadasımız 2. seanstan sonra da tam sonuc alamamıs.
ilk uygulamadan hemen sonra yada 15-20 gun sonra 2. seansı yaptıran var mı acaba ? iyice düzleşti mi yoksa ilk seansa göre pek fark olmadı mı ?
Bir kampanya yakaladığında satın almadan evvel sikayetvar sitesinden arat canım, sana tavsiyem bu yönde olacak...