Saç Şekillendiriciler Brezılya fönü önerır mısınız?

dün arkadaşımda gördüm.Brezılya fönü yaptırmış .Çok yenı olduğu için gözlemleyemedim daha ama bakımlı parlak duruyor normal fön gibi.İçindekı maddede kanserojen içerdiğini yaptığım araştırmalar sonucunda öğrendim.İlk çıktığında bende yaptırmak istiyordum fakat vazgeçtim.Süreklı fönku dolaşmak 6 ay güzel bır şey ama dediğim gibi korkularım var.Heralde cesaret edip yaptıramam.:34:

selamlar benım saçım cok kabarık elektırıklı
evde fon cekıyorum 1 saatımı alıyor.
evde iş yemek ütü derken saçıma 1 saat ayırmak zor gelıyor.
3 ay sonrada bebişim dunyaya gelecek galıba tek cozum brezılya fönü :)
yaptıran memnun kalan veya kalmayan herkesten yorum beklıyorum.
benım ıcın cok onemlı eger sonuc guzel degılse boşuna para vermıyım

ikinci sorunum ise eyelineri hıc guzel suremıyorum :( basıt bı yontemı yokmu veya marka onerırmısınız?

sakın yaptırma çünkü benim ablam yaptırdı yine fön çekilmesi gerekiyor yoksa bildiğin yine kabarık öyle duştan çıkınca fönlü gibi olmuyor ayrıca daha zahmetli oluyor bir de avrupada yasaklandı çünkü bildiğin direk kanser yapan maddeler barındırıyor. Türkiye de de yasal olarak yasak ama kuaförler kaçak yapıyor aklında bulunsun yapan kuaförü de şikayet edebilirsin

Kuaför bir arkadaşım kesinlikle yaptırmamam gerektiğini söyledi. Dipten kopmalar yaşandığını söyledi. Kesinlikle yaptırmayın hanımlar,, ağrımayan başınızı boşuna ağrıtmayın.

Back