Hamile iken brezilya fönü sırasında sürülen maddelerin bebeğinize bir zararı olmasın ?:18:
selamlar benım saçım cok kabarık elektırıklı
evde fon cekıyorum 1 saatımı alıyor.
evde iş yemek ütü derken saçıma 1 saat ayırmak zor gelıyor.
3 ay sonrada bebişim dunyaya gelecek galıba tek cozum brezılya fönü :)
yaptıran memnun kalan veya kalmayan herkesten yorum beklıyorum.
benım ıcın cok onemlı eger sonuc guzel degılse boşuna para vermıyım
ikinci sorunum ise eyelineri hıc guzel suremıyorumbasıt bı yontemı yokmu veya marka onerırmısınız?
Brezilya fönü yaptırdıktan sonra kullanımı rahat oluyor tamamda dipten çıkan saçlar yine kıvırcık olmaz mı?
Öylede kötü bi görüntü oluşur :44:
Brezilya fönü yaptırdıktan sonra kullanımı rahat oluyor tamamda dipten çıkan saçlar yine kıvırcık olmaz mı?
Öylede kötü bi görüntü oluşur :44:
bende bunu çok merak ediyorum dipten çıkanalr nasıl duruyor peki
ben 5 ayda bir yaptırıyorum 2senedir ve çok rahatım,saçları yıka,kurut çık
yanlız hamile iseniz riske girmeyin derim.
brezilya fönü yaptırdıktan sonra kullanımı rahat oluyor tamamda dipten çıkan saçlar yine kıvırcık olmaz mı?
öylede kötü bi görüntü oluşur :44:
brezilya fönlü saçınızı yıkadıktan sonra elinizle düzelterek kurutuyorsunuz.dipten çıkanlarda o esnada biraz düzleniyor zaten.3. Aydan sonra saçlarınızın dipleri daha hacimli gözükmesi sağlıyor saçlarınızın.herhalükarda düz gözüküyor saçlarınız.
fönlü gibi durmuyo kesinlikle önce bunu göze alın... Bana brezilya fönü şampuanı diye sattıkları şampuan saçımın diplerini acayip yağlı göstermişti. Ama genel olarak memnundum, 4 ay gitti
enistem sosyetik kuafor. Amerikadan bu ilaci getirtti. O kadar cok marka var ki o en iyisini getirtti. En olumlu sonuc vereni yani. Ben de ona yaptirdim ve inanilmaz memnun kaldim. Ancak ardindan brezilya fonu icin kullanilan ilacin %100 kanser yaptigi aciklandi. Yapan kisiyi dahi etkileyecek kadar zararli oldugu tesbit edildi. Enistemin musterileri artik birakmak istese de musterileri acik havada dahi olsa yaptirmaya devam ettiler.
Acikcasi ben bu kadar zararli olan birseyi asiri derecede memnun kalmama ragmen yaptirmaya cesaret edemem.
Ayrica kuzenim normal mahalle kuaforu diyebilecegimiz bir yerde yaptirdi bir suru de para verdi. ılac faktoru sanirim hic tutmadi. Kuafor tekrar yapti ama benimki gibi hic olmadi. Bosuna para verdigiyle kaldi.
Diyecegim o ki, sagliga cok zararli. Bitkisel vs. Diyorlar ama hikaye. ıstanbuldaki iki buyuk kuaforunden biri enistem. Bir ayagi da surekli yurtdisinda ve ben yaptirmiyorum. Dusunun yani zararini.
evet kesinlikle oneririm duzenli 4ayda bir yaptiracagim
yaptiran is arkadaslarim da memnun
saclarim yipranik ve sari bana iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?