Saç Şekillendiriciler Brezılya fönü önerır mısınız?

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
selamlar benım saçım cok kabarık elektırıklı
evde fon cekıyorum 1 saatımı alıyor.
evde iş yemek ütü derken saçıma 1 saat ayırmak zor gelıyor.
3 ay sonrada bebişim dunyaya gelecek galıba tek cozum brezılya fönü :)
yaptıran memnun kalan veya kalmayan herkesten yorum beklıyorum.
benım ıcın cok onemlı eger sonuc guzel degılse boşuna para vermıyım

ikinci sorunum ise eyelineri hıc guzel suremıyorum basıt bı yontemı yokmu veya marka onerırmısınız?

Hamile iken brezilya fönü sırasında sürülen maddelerin bebeğinize bir zararı olmasın ?:18:

Ben 5 ayda bir yaptırıyorum 2senedir ve çok rahatım,saçları yıka,kurut çık
Yanlız hamile iseniz riske girmeyin derim.

bencede doktora sormak lazım
eğer bi sakınca görmezse, ben juvexin marka yaptırmıştım işlem sırasında hiç kimyasal cıkmıyor(duman şeklinde).
cok memnun kaldım. ancak 6 ay sürer demişlerdi ben 3 ay ancak kullanabildim
sonra dalgalanmaya ve kabarmaya başlamıştı
ama 3 ay kuaföre gitmemek bile yeterince güzel.

eyelinerı sürmek zor evet. ben o yüzden dipliner kullanıyorum flormar'ın.

benim bildiğim kadarıyla hamilelikte brezilya fönü çok sakıncalı.
kesinlikle önerilmiyor.
sadece hamilelikte değil astım, solunum yolu hastalıkları olanlarda da çok tehlikeliymiş (içinde formaldehit vb.. maddeler bulunduğu için)
bilginize..

Brezilya fönü yaptırdıktan sonra kullanımı rahat oluyor tamamda dipten çıkan saçlar yine kıvırcık olmaz mı?
Öylede kötü bi görüntü oluşur :44:

Brezilya fönünü ben de merak ediyorum ve yaptırmak istiyorum ama dip olayından çekiniyorum ben de çünkü saçım çok çabuk uzuyor...

Brezilya fönü yaptırdıktan sonra kullanımı rahat oluyor tamamda dipten çıkan saçlar yine kıvırcık olmaz mı?
Öylede kötü bi görüntü oluşur :44:

bende bunu çok merak ediyorum dipten çıkanalr nasıl duruyor peki

Brezilya fönlü saçınızı yıkadıktan sonra elinizle düzelterek kurutuyorsunuz.Dipten çıkanlarda o esnada biraz düzleniyor zaten.3. aydan sonra saçlarınızın dipleri daha hacimli gözükmesi sağlıyor saçlarınızın.Herhalükarda düz gözüküyor saçlarınız.

fönlü gibi durmuyo kesinlikle önce bunu göze alın... bana brezilya fönü şampuanı diye sattıkları şampuan saçımın diplerini acayip yağlı göstermişti. ama genel olarak memnundum, 4 ay gitti

Enistem sosyetik kuafor. Amerikadan bu ilaci getirtti. O kadar cok marka var ki o en iyisini getirtti. En olumlu sonuc vereni yani. Ben de ona yaptirdim ve inanilmaz memnun kaldim. Ancak ardindan brezilya fonu icin kullanilan ilacin %100 kanser yaptigi aciklandi. Yapan kisiyi dahi etkileyecek kadar zararli oldugu tesbit edildi. Enistemin musterileri artik birakmak istese de musterileri acik havada dahi olsa yaptirmaya devam ettiler.

Acikcasi ben bu kadar zararli olan birseyi asiri derecede memnun kalmama ragmen yaptirmaya cesaret edemem.

Ayrica kuzenim normal mahalle kuaforu diyebilecegimiz bir yerde yaptirdi bir suru de para verdi. Ilac faktoru sanirim hic tutmadi. Kuafor tekrar yapti ama benimki gibi hic olmadi. Bosuna para verdigiyle kaldi.

Diyecegim o ki, sagliga cok zararli. Bitkisel vs. diyorlar ama hikaye. Istanbuldaki iki buyuk kuaforunden biri enistem. Bir ayagi da surekli yurtdisinda ve ben yaptirmiyorum. Dusunun yani zararini.

eger hamilelikte cok zararları varsa kullanamıyacaksan..
sana yeni keşfettigim bişiyden bahsediyim...
avonun argan yagılı bir koruyucusu var kokusu cok harika...
2 aydır onu kullanıyorum yanı 30 dak. 10 dak yapıyor banyodan sonra avucuun içie az yayıyosun cabucak sekil almasını sağlıyor...
köklere degdirmeden kullanılıyor tavsiye ederim yumuşacık oluyo...

hamileysenz hele hele hiç bulaşmayın ben de bi dönem heveslenmiştim ama haberlere kadar bangır bangır çıktı kansere sebep oluyor diye.ordan sonra vazgeçtim ben şahsen..evden 10dakka erken çıkıcam derken,erkenden başka yerleri boylamayalım aman diyim

ben 5 ayda bir yaptırıyorum 2senedir ve çok rahatım,saçları yıka,kurut çık
yanlız hamile iseniz riske girmeyin derim.

brezilya fönü yaptırdıktan sonra kullanımı rahat oluyor tamamda dipten çıkan saçlar yine kıvırcık olmaz mı?
öylede kötü bi görüntü oluşur :44:

fönlü gibi durmuyo kesinlikle önce bunu göze alın... Bana brezilya fönü şampuanı diye sattıkları şampuan saçımın diplerini acayip yağlı göstermişti. Ama genel olarak memnundum, 4 ay gitti

evet kesinlikle oneririm duzenli 4ayda bir yaptiracagim

yaptiran is arkadaslarim da memnun

saclarim yipranik ve sari bana iyi geldi

bayanlar hepiniz yaptırmışsınız ben de yaptırmayı çok istiyorum fakat olumsuz şeyler de duymuyor değilim, benim saçlarım kıvırcık dalgalı falan da değil. Nasıl olur acaba sonuç, sizlerin saç tipi nasıldı ve yaptırdıktan sonra nasıl oldu aydınlatırsanız cesaret edip ben de yaptırırım :))

bugün yediğimiz domates bile kanser yapıyor deniyor,herşey için öyle söyleniyorr,işe yarıyorsa yaptırıcam amaan atın ölümü arpadan olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…