Gebeliğe Hazırlık Brezilya cevizi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar brezilya cevızını aldım amannn kilosu çok pahalı 15 tl aldım günün herhangı bı saatinde yenır mı acaba ben birazdan yemegı planıyorum
Evet bu canım fiyatı çok pahalı bimde uygundu. İstediğin zaman yiyebilirsin

Ne güzel bir tane evladınız var sıkıntı etmeyin bence bizim hiç yok olacak mı o da belli değil. Tedavinizi olun ama biraz salmaya çalışın. İncir kürü FSH yükseltiyor yanlış bilmiyorsam. Bir hormonu düzeltirken diğerini bozmayın. Yumurtlama sorununuz var mı?

Rabbim tez zamanda inşaallah canı gönülden diliyorum sızede versin hayırlı bı evlat keşke salabılsem çok kafaya takan bi insanım incir kürünün bu olumsuz etkisini bilmiyordum yumurtlama sorunu bilemiyorum 10 adet ov.testı yaptım hep çift çizgi catladıgını testte goremedım

Çok sağ ol isteyen herkese bekletmeden versin. Bu ay tekrar dene ovulasyon testini. Bu arada yaşınız kaçtı?

Çok sağ ol isteyen herkese bekletmeden versin. Bu ay tekrar dene ovulasyon testini. Bu arada yaşınız kaçtı?
Amin amin amin versın rabbim hepimize denıycem ov.testını başka marka bulursam başka marka alıcam yaş 40 canım

Doktora gittin mi peki belki farklı bir tedavi uygular
Doktora gittim ama memnun kalmadım dr.dan degıstırcem hormon testi felan o dr. Yaptı fakat doğru düzgün ilgilenmedi bı de özel hastane yani fsh yuksek dedi napmak lazım ilacı yok mu dedım yok yapicak bısey dedı stresten yükselmiş strese girme dedı ki troid ilacı kullanan bı insanın hepsı para düşmanı

Tedavisi var diye biliyorum ben doktor değiştirin iyi araştırıp ilgili bir doktora gidin. Hangi şehirdeydiniz

Tedavisi var diye biliyorum ben doktor değiştirin iyi araştırıp ilgili bir doktora gidin. Hangi şehirdeydiniz
Kesinlikle değiştireceğim dr.istanbuldayım pazartesi kan verıcem tsh lara baktıracagım beklıde troid ilacım yetersiz geliyor

Kesinlikle değiştireceğim dr.istanbuldayım pazartesi kan verıcem tsh lara baktıracagım beklıde troid ilacım yetersiz geliyor
Olabilir. Kısa zamanda sonuca ulaşırsın inşallah Rabbim bekletmeden nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…