Canım evet spor yapanlar da yiyor. Kavrulmamış olsun bir de bazı kuruyemisciler her şeyi paketlenmiş satıyor. Paketli olsunİyi geceler arkadaslar bu akşam iş dönüşü testere dişli aslan pencesı almaya gittim arı sütü felan sordum yanında bir kaç ürün ne için kullanıyorsunuz dedı gebelik için dedim td.aslanp.tsh düşürmek için dedim biraz uzattım konuyu kusura bakmayın bana adını duyduğum ama faydasını bilmediğim bi kuruyemiş söyledı adı brezilya cevizi selenyum miktarı en yüksek olan troid düzenleyen kuruyemişmiş günde en fazla 5 adet yenmesi gerekiyormuş.çoğumuzun sorunu fsh zaten öğrendğim bilgiyi paylaşmak istedim ben yarın bi şekilde bulup yemeğe baslamayı düşünüyorum
Bimde reklamını gördüm güvenilir mi acaba yada kuruyemişçiye bakıcamCanım evet spor yapanlar da yiyor. Kavrulmamış olsun bir de bazı kuruyemisciler her şeyi paketlenmiş satıyor. Paketli olsun
Bimde reklamını gördüm güvenilir mi acaba yada kuruyemişçiye bakıcam
Canım bimdekinin içeriğine bir bakBimde reklamını gördüm güvenilir mi acaba yada kuruyemişçiye bakıcam
Evet dogru söylüyorsun yada en iyisi kuruyemişçiden almak sen kullandın mı yada allah korusun böyle bi sorun yaşadın mıCanım bimdekinin içeriğine bir bak
Tesekkür ederim 2020 aktüeliydi sanırım dün akşam gördüm iş çıkışı bakıcam sizde tsh için mi kullandınız bi de işe yaradı mı acabaBiz eşim için bimden almıştık hem fiyatı iyiydi hem kaliteliydi hala var mı bilmiyorum bir bak istersen
Canım ben eskiden spor salonuna giderdim diyet de yapardım spordaki arkadaşlardan duydum. Hani ceviz badem yerine spordan önce pikan cevizi yiyordu. Benim öyle bir problemim olmadı ben çiğ badem yerdim tok tuttuğu için.Tesekkür ederim 2020 aktüeliydi sanırım dün akşam gördüm iş çıkışı bakıcam sizde tsh için mi kullandınız bi de işe yaradı mı acaba
Sperm sıkıntısı için kullandık ise yaradı mı bilmiyorum iki paket aldık sadece. TSH için çok iyi olduğunu okumuştum zaten selenyum açısından çok zengin günde en fazla 3 tane yiyordu ama yeyince bırakamıyosunTesekkür ederim 2020 aktüeliydi sanırım dün akşam gördüm iş çıkışı bakıcam sizde tsh için mi kullandınız bi de işe yaradı mı acaba
Yok canım 1 buçuk senedir deniyoruz ama olmuyor. Sizinki hemen olur inşallah. Kadın kaynaklı sıkıntılar daha hızlı sonuca ulaşıyor.Inşaallah işe yaramıştır sizde iyi ki dün gitmişim aktara kesınlıkle bulabilirsem alacağım bugun rabbim gönlümüzdekini versin bebek oldu mu sizde
İnşaallah yaklaşık 3 aydır deniyoruz bu ay beklemedıgım adetıme 9-10 gün kadar var duyduğum herseyı uygulamaya çalışıyorum allah büyük ınşaallah sizinde hemen olur rabbim büyükYok canım 1 buçuk senedir deniyoruz ama olmuyor. Sizinki hemen olur inşallah. Kadın kaynaklı sıkıntılar daha hızlı sonuca ulaşıyor.
Duyduğun her şeyi deneme iyi araştır normal olan hormonları bozarsın dikkatli olmak lazım. Yumurtlama günlerini biliyor musun onu da takip et.İnşaallah yaklaşık 3 aydır deniyoruz bu ay beklemedıgım adetıme 9-10 gün kadar var duyduğum herseyı uygulamaya çalışıyorum allah büyük ınşaallah sizinde hemen olur rabbim büyük
Şimdiye kadar ilk soğankürü ile başladım incir kürü arı sütü ham bal polen karşımı suan t.s dişli aslanpençesi kullanıyorum incir kürüne az kaldı bitmesine ov.testı yaptım 10 tane ilk gün hariç hep pozıtıf cıktı anlamadın noldugunu flo takvıme göre de 28 hazıran ov. günümdü bilmiyorum artık bakalım nolcak 1-2 günden beri afedersin uzayan saffaf akıntım var bugun daha belirgindi hatta çok afedersin inceledım ki lavoba sonrası dısarıya cıkmıs çok özür dilerim gayet şaffaf uzayan bi akıntı sanırım adet olacagım yineDuyduğun her şeyi deneme iyi araştır normal olan hormonları bozarsın dikkatli olmak lazım. Yumurtlama günlerini biliyor musun onu da takip et.
Ahhh ahhh keşke sıkıntı stres olmasa ama biz 20 yıl aradan sonra 2.için uğraşıyoruz ama hep sıkıntılar çıkıyor işte inşaallah olur şunu öğrendim tek dr. Kalmamak ben dr.umdan memnun kalmadım eskı bı doktor fakat hali tavrı çok degışmiş test sonuclarımla baska bı doktora gıdecegım tsh için napcaz dedım dr. Strese gırme dedı ki ben zaten troid hastayım ilgi sıfır allah yardımcımız olsunBenim komşumda ileri derecede TSH sorunu var ve iki tane çocuğu var sizinde olur inşallah. Sıkıntı ve stresi hayatınızdan çıkarın onunki öyle olmuş
Allta resim attım brezılya cevızı nette gördugum gibi bu ürün dimiİnşaallah yaklaşık 3 aydır deniyoruz bu ay beklemedıgım adetıme 9-10 gün kadar var duyduğum herseyı uygulamaya çalışıyorum allah büyük ınşaallah sizinde hemen olur rabbim büyük
İyi akşamlar brezilya cevızını aldım amannn kilosu çok pahalı 15 tl aldım günün herhangı bı saatinde yenır mı acaba ben birazdan yemegı planıyorumSperm sıkıntısı için kullandık ise yaradı mı bilmiyorum iki paket aldık sadece. TSH için çok iyi olduğunu okumuştum zaten selenyum açısından çok zengin günde en fazla 3 tane yiyordu ama yeyince bırakamıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?