Breast Gain Markali (göğüs Büyütücü Hap) Kullanan Var Mi Arkadaşlar

duygucum,,
sakın kullanma çok inandım ve aldım 3 aydır kullandım.dün son tapletti bitii.ama tık yok.hatta ben sadece dolgunlaşsın die aldım.bukadar da olmazz aradım.breast geinden bi kişi yi daha almayın kullanmayın madem 3 ay etki göstermedi .daha göstermez dediler.hep fasa fisoo.inan gerildim

:gitme:
brast gein kullanma lütfen hiç bi işe yaramıyo.3 kutuyu dün bitidim.ama tık yokk.kanmayınn

gercekmi?? inanmıyorumm bende az kalsın sıpariş verıcektım.. ıyıkı bı arastırıyım dedım..

braeast geinnn resmen kandırmaca.aferin reklam şirketinee iyi çalışıyorlarr.bende bir satışcı olarak kandım yaa nedemelii.3 kutu içtim yeni biiti dün yanii.ben yeni üye oldum sizlere sesimi duyurmak için ama msj yazmayı çözemedim.cevap yazmak istiyorum başka yerde görünüyo cevaplarımm.arkadaşlarr

ayyy çook zaman olmuş bu konuma girmeyeli yazan herkese teşekkürler.ZATEN ANLADIM Kı ŞU andaki teknoloji sadece silikonla büyütüyor.

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…