Breast Gain Markali (göğüs Büyütücü Hap) Kullanan Var Mi Arkadaşlar

ben de 1 kadın doğumcuyla ve 2 eczacıyla konuştum.
kadın doğumcu bu tür hapları hiç tavsiye etmedi, bana iyi ya da kötü diyemeyeceğini çünkü bu ilaçların çok uzun vadede sonuçlarının bilinmediğini söyledi.
eczacının biri kesinlikle tavsiye etmedi.
biri de içeriği tamamen bitkisel ama hormon seviyenizi değiştiriyor sonuçta. ben yine de almak isteyenler için satıyorum dedi.
yani bi nevi kumar benim için:S...

herhangi bi sağlık sorununun olmasından dolayı mı yasakladı mı?

benim herhangi bir sağlık sorunum yok.ablamla gitmiştik doktora.göğüs büyütücü hapları kullanmamı ablam da tavsiye etmiyordu.Doktor sordu etken maddesi ne diye..ablam da doktor.O da söyledi etken maddesini.Doktor kesinlikle kullanma dedi.Hele bebek isteyen biri olarak asla dedi.Ablam da gördünmü ben sana demiştim dedi:çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim çok naziksin inşanlah iyi sonuç alırsın bizede haber verirsin.a.s.

işte ben müşteri hizmetleri diye buna derim
Breast Success i satın aldığım siteden bana ileti yollamışlar, siparişiniz için teşekkür ederiz (bu 3. teşekkür edişleri ) , siparişiniz kargoya verildi, fedex firmasıyla geliyor, kısa sürede size ulaşır. şu kargo takip nonuz şu linkten bakabilirsiniz dio. açtım baktım ben de ordan oraya nakledilmiş hala amerikada ama gelio:):):)

mrb kızlar..BREAST GAİN i kullananlardanım..3 kutu sipariş ettim.ilk kutuyu bitirdim ama bi etkisini göremedim..sözde 1 beden garanti veriliyo..ama ben 1 cm lik bi gelişme bile görmedim:1no2:2. kutuya devam ediyorum şimdi..bu arada cafein tüketimimi de azaltmıştım..sonuç alacağımı pek sanmmıyorum..karar sizin artık..
a.s.

Kesinlikle beşpara etmez.. kafamçokkarıştı
işe yaramadığı gibi bi de üstüne üstlük çok fena tüylendiriyo.. kafamçokkarıştı
ben kullanalıp bırakalı bir seneyi geçti.. hala tüylerim eski haline dönmedi..
işe yaramadığı da cabası.. senağlama

breast gain artık breast actives ismiyle yeni ürün piyasaya sürüyormuş içeriği farklı mıdır bilinmez ama eğer gain den memnun kalmadıysanız bilmeden actives de almayın die sölüorum
ama breast gainin bile sitesinde en çok işe yarayan haplar die bişi var kendi ürünlerinden sonra breast success i ikinci sıraya koymuşlar. sevindim şimdi ii ki success siparişi verdim die

breast gain yüzünden kullandığım doğum kontrol ilacını bırakıcam..olumsuz şeyler oldu çünkü adet döngümde..
ha bu arada haplarla büyüyemeyen göğsüm şimdi de kilo verdim diye küçüldü!!!!BRAS GAİNİ artıK leblebi niyetine içiyorum..REZALETTTT

slm.göğüs şikayeti olanlardanım .büyütmeyle ilgili nette dolaşıyordum kadınlar klubünün yazılarına baktım yazın dikkatimi çekti yeni üye oldum sana ulaşabilmek için.rica etsem sipariş verdiin sitenin adresini verirmisin.

canım forumlarda link vermek yasak, sana özelden yazayım siteyi ama özel mesajların kapalı onu bi ayarlayıp açıver istersen. yalnız site ingilizce, yardıma ihtiyacın olursa söyle. sitenin güvenilirliği konusunda şüphen olmasın ben sipariş verdikten 3 iş günü sonra geldi hem de kredi kartımda da bi sorun yok başka sorun olursa yardımcı olurum

msj ayarlarını sanırım yaptım umarım olmuştur.:)bu arada ing yok sözlük elimden düşmücek sanırım.all breas kullandım 3. kutunun sonunda bıraktım ,hiç bi değişiklik olmamıştı,inş buda boş çıkmaz

arkadaslar bende kılo werdıgımden dolayı göğüslerım kuculdu ılac ıcın ıse yaramıo demıssınız ne kullanıosunuz banada yardım edıınn(

arkadaslar bende kılo werdıgımden dolayı göğüslerım kuculdu ılac ıcın ıse yaramıo demıssınız ne kullanıosunuz banada yardım edıınn(

canım diğer başlıkları biraz incele, kara üzüm çekirdeği (k.ü.ç.) ya da bitki çayları, kremler, yağlar gibi öneriler de var. ben başka bi marka ilaç kullanmaya başladım işe yaradığında yazıcam

saol cnm cewabın ıcın baya ınceledım hatta küçyı denedım sonuc alamadım yagları denemekte yarar war sanırım..sonucu ozel mesaj olarak atarsan sevınırım markayla bırlıkte..yerimseniben

kızlar ben 5kutu kullandım breast gainden
en ufak bi değişiklik olmadııııııııııııı:1no2:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

mehabalarr
arkadaşlar dün breast gein hapının son kullanımıydı .3 ay kullandım ne vaadler verdiler.ama iç bi işe yaramadı.üstüne üstelik benim gögüslerim yok degil var ama hızlı kilo verdim die söndüler.ona bile faydası olmadı .lütfen ben nasıl kandım buna anlamadım yaa.çok gerginim toplam 300 tl para verdim.parası neysede çok ümütlenmiştimmm.hayallrim boşa çıktı:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…