araştırmanı takdir ediyorum
sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum
bizi unuttmaaaaaa:1rolleyes:
herhangi bi sağlık sorununun olmasından dolayı mı yasakladı mı?
canım sonuçta ben de daha kullanmadım bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını ama hem bu sitede hem başka yerlerde kullanıp işe yaradığını söyleyen bayanlara güvenerek sipariş verdim. başlık da açmıştım breast success die gerçi yazan olmadı ama bi araştırmada kullanan kadınların %92 sinde büyük oranda gelişme %5 inde orta düzeyde gelişme görüldüğü, %2 sinde gelişme olmadığı yazıodu. (bu araştırmada başka haplar da vardı ve %92 yle breast successi 1 numaraya koymupşlardı.) yalnız bunu kullanan bi bayanın adet dönemi çok uzun sürmüş ilaçla zor durdurmuş öle yazıodu... (ben kendime acaba doğru mu? acaba fazla dozda mı aldı? ilaç mı sahteydi? kullandığı başka bir şey mi etkiledi? daha önce başka ilaç kullanmış ondan mı oldu? ya da her şey tamamsa bile başka örnek okumadım bende olmaz inşallah diyerek alıyorum yani haberin olsun)
sitenin ismini sana şimdi özel mesajla yollarım bakarsın
slm.göğüs şikayeti olanlardanım .büyütmeyle ilgili nette dolaşıyordum kadınlar klubünün yazılarına baktım yazın dikkatimi çekti yeni üye oldum sana ulaşabilmek için.rica etsem sipariş verdiin sitenin adresini verirmisin.
arkadaslar bende kılo werdıgımden dolayı göğüslerım kuculdu ılac ıcın ıse yaramıo demıssınız ne kullanıosunuz banada yardım edıınn(
canım diğer başlıkları biraz incele, kara üzüm çekirdeği (k.ü.ç.) ya da bitki çayları, kremler, yağlar gibi öneriler de var. ben başka bi marka ilaç kullanmaya başladım işe yaradığında yazıcam
ya bende merak ettim benimde göğüslerim küçük ve bu markayı duydumn kullanan varsa arkadaşlar lütfen yazzzsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?