BRCSLM nin nişanı 18.07.09

burcuslm

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
630
1
296
İstanbul
KIZLAR BUNLARDA BENıM NıŞAN RESıMLERıM EVDE AıLE ARASINDA OLDU.
ALLAHIM TÜM GÖNLÜNDEN GEÇıRENLERE NASıP ETSıN BU GÜZEL DUYGUYU opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah canım.. Allah tamamına erdirsin.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..... nişan tepsini merak ettim tepsi mi o canım yastık mı ?

Hayırlısı olsunn canımm çok güzel olmuşsun maaşallahh...
Allah tamamına erdirsinnnn inş..

maşallah canım.. Allah tamamına erdirsin.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..... nişan tepsini merak ettim tepsi mi o canım yastık mı ?

Tepsi üzerine gri parlak simli kumaştan kılıf gibi dikmişler, hazır almadık komşumuz oğlunun sünneti içi yapmış kenarlarını gri pulla işlemiş nişanım merisnde oldu ben şuan istdayım orda olsaydım fotosonu eklerdim opuyorumnanaktan

kızlar çok özür dilerim resimlerin boyutlarını düzenleyip tekrar en kısa zamanda ekleyeceğim yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ayrıca Adıvar a yardımızın için çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

cnm bnde resimelr kalkmış diyodum ama sen açıklamayı yapmışsın en kısa zamnada bekliyoruz mutluluklarr alllah daha büyük mutluluklarlaa devam ettirsinnn sevginizii

çok hoş fotolar bebek gibisin maşallahhh Allah tamamına erdirsin

hani foto hani foto:):):)cnm küçükte olsa koy bakim kıs merak ettim şimdi:):):)bi ömür mutluluklar bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…