OkilaRud Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2017 113 128 103 Balıkesir 18 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi OkilaRud #1 Merhaba arkadaşlar, Meme kanseri için genetik test yaptırmamı önerdi ultrason çeken uzman. Ancak arattığımda genelde laboratuvarlar çıkıyor. Herhangi bir develt hastanesi ya da bir bölüm bu testleri yapıyor mu? İstanbul - İzmir - Bursa olabilir. Ya da önereceğiniz bir yer? bir tıp merkezi 4000 TL fiyat verdi de.
Merhaba arkadaşlar, Meme kanseri için genetik test yaptırmamı önerdi ultrason çeken uzman. Ancak arattığımda genelde laboratuvarlar çıkıyor. Herhangi bir develt hastanesi ya da bir bölüm bu testleri yapıyor mu? İstanbul - İzmir - Bursa olabilir. Ya da önereceğiniz bir yer? bir tıp merkezi 4000 TL fiyat verdi de.
tikitak Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2018 150 281 103 4 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi OkilaRud #2 izmir Dokuz eylül üniversitesi yapıyor diye biliyorum, ben de üstte saydıgınız başka bir ilde yaptırıyorum, bölüm tıbbi genetik
izmir Dokuz eylül üniversitesi yapıyor diye biliyorum, ben de üstte saydıgınız başka bir ilde yaptırıyorum, bölüm tıbbi genetik
C cenkeri Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2017 63 10 88 38 14 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi OkilaRud #3 tikitak .!.: izmir Dokuz eylül üniversitesi yapıyor diye biliyorum, ben de üstte saydıgınız başka bir ilde yaptırıyorum, bölüm tıbbi genetik Genişletmek için tıkla... Mrb ben de bu testi yaptırdım sanırım oki aşamada test yapılıyormuş birinci test sonucu çıkmış ama ikinci test 3 ay geçmesine rağmen çıkmadı bilginiz var sa çıkan test sonucunu almadım ama e nabız uygulamasında normal değer yaziyor
tikitak .!.: izmir Dokuz eylül üniversitesi yapıyor diye biliyorum, ben de üstte saydıgınız başka bir ilde yaptırıyorum, bölüm tıbbi genetik Genişletmek için tıkla... Mrb ben de bu testi yaptırdım sanırım oki aşamada test yapılıyormuş birinci test sonucu çıkmış ama ikinci test 3 ay geçmesine rağmen çıkmadı bilginiz var sa çıkan test sonucunu almadım ama e nabız uygulamasında normal değer yaziyor
C crosword Nirvana Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 1.108 329 648 19 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi OkilaRud #4 5915 .!.: Merhaba arkadaşlar, Meme kanseri için genetik test yaptırmamı önerdi ultrason çeken uzman. Ancak arattığımda genelde laboratuvarlar çıkıyor. Herhangi bir develt hastanesi ya da bir bölüm bu testleri yapıyor mu? İstanbul - İzmir - Bursa olabilir. Ya da önereceğiniz bir yer? bir tıp merkezi 4000 TL fiyat verdi de. Genişletmek için tıkla... Test yaptırdınz mı
5915 .!.: Merhaba arkadaşlar, Meme kanseri için genetik test yaptırmamı önerdi ultrason çeken uzman. Ancak arattığımda genelde laboratuvarlar çıkıyor. Herhangi bir develt hastanesi ya da bir bölüm bu testleri yapıyor mu? İstanbul - İzmir - Bursa olabilir. Ya da önereceğiniz bir yer? bir tıp merkezi 4000 TL fiyat verdi de. Genişletmek için tıkla... Test yaptırdınz mı
OkilaRud Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2017 113 128 103 Balıkesir 20 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi OkilaRud #5 Hala yaptıramadım crosword .!.: Test yaptırdınz mı Genişletmek için tıkla... malesef. Çok pahalo