• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun ürün yardım

mehtapkaradeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
97
1
46
İstanbul
İyi günler arkadaşlar internette gezinirken bir siteye rast geldim ve bu ürünü almaya karar verdim sizce fiyat ve özellikleri iyimidir birde fiyat konusunda internetteki araştırmalarıma göre en uygunuda bu geldi bayanlar lütfen yardımcı olurmusunuz link veremediğim için site adını ve ürün adını vermek istiyorum lütfen hatalı birşey yapıyorsam yetkililer uyarınız

site : kolayesyam . com
ürün adı : Braun 7681 WD XPressive Silk Epil Epilator

Şimdiden tüm bayan arkadaşlarıma teşekkür ederim

braun 7681 ben kullanıyorum.daha doğrusu kullanmayı isterdim.4 ay önce aldım bu ürünü.iyisi kalitelisi olsun derken tam bir hayal kırıklığı.epilasyonun ardından iki gün sonra tüyler çıkıyo.yani resmen kırıyo. bence başka bi modeline bak. eski ürün al ama 40 cımbızlı olsun.fazla para veripte madur olma canım.braun kalitesine yakışmayan bir ürün:oklava: aklına takılan bişi olursa yanıtlarım

ürünü teslim aldım şuanda kullanımda bir problem yaşamıyorum ama umarım ilerki zamanlardada problem yaşatmaz diye düşünüyorum ilginizden dolayı teşekkür ederim

canım bende de braun var şu an tek tek cımbız etkisi ile alıyor o yüzden ben pek memnun değilim çok kırıyor bende şu an philips alıcam.. PHıLıPS 6578-10 modelinden

:oklava:
Merhaba
Ayni ürünü ben aldım.
40 gün kullandım. Su altında kullanılabilir diyorlar ancak o kadar kaykan bir yüzeye sahip ki elinizde tutmanız imkansız düştüğü anda parçalara ayrıldı.

Servise götürdüğümde sıfırından daha pahalı bir maliyet çıkardı. Braun müşteri hizmetlerini aradıgımda ise hiç bir çözüm üretilmedi. Ya parayı vereceksin yada kırık parçaları gidip servisten alın diye cevap verildi. 350 küsür para ödedim. Ve 40 gün kullandım. Braun müşterisine sahip çıkmıyor. Tek düşündükleri şey para kazanmak.

Sakın almayın Hem güzel bir ürün değil hemde servisleri ve hizmetleri çok kötü

Back