• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Braun suda çalışan :(

ozlemgnd

yaşama sebebim..fındığımm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
384
14
66
Ankara
braunun suda çalışanını aldım ama memnun değilim.. hem suda hem kuru çalışabiliyor..kuru kullanımda full jilet gibi alıyor..batık yapıyor çok fazla ve jiletten farksız..bi dünya da para verdim :(( eski makinem çok süper kaldı bunun yanında.. sarjlı diye heves ettim bide banyoda falan rahat kullanırım dedim yıkanıyor olmasıda cezbetti..kullanıpta memnun kalan varmı? yada illa sadece suda mı kullanmak lazım?aslında suda alıncada okadar iyi değil..alıp çıkıyosun tersten dokununca jiletle alınmış hissi veriyor..3 güne kalmadanda zaten belirgin bi hal alıyor.. kaldırıp atasım var makineyi :(

ben makinaların genel olarak çok iyi olduğunu düşünmüyorum zaten.hepsi kılları kırıyor ve jilet hissi veriyor.ağda gibisi yok tertemiz misler gibi üstelik tek tek yolmadığı için de makina kadar acıtmıyor.bende de braunun eski modellerinden biri var hiç kullanmıyorum

ben de ondan almayi dusunuyordm cok memenun kalan varmis aslinda niye oyle dedin simdi kafam karisti agdanin yapis yapis olmasi ve can yakmasi hic hosuma gitmiyo bi de hamileyken daha fazla tuy cikiyo :50:

vallah canim ben kk´da yeniyim bayadir takip ediyordum fakat ilk yorumum sana kismetmis :))
bende braun silk-epil 7 yi aldim gecen gün, bir bacagimda kuru kullandim ve braun silk-epil 3 den daha az acittigini söyleyebilirim fakat hafif kizarikliklar oldu.
öteki bacagimdada dus jeli kullanarak banyoda denedim ve sonuc muhtesem. hem hic kil dönmesi batik vs olmadi hem acisi cok cok daha azdi hemde hic kizariklik olmadi....
suan bi bacagim kirmizi ötekinde bisey yok :))))

benim 9 yıl önce aldığım panasonic marka var.bende bu suda çalışanlara heveslenmiştim ama şimdi okuyunca ah makinem vah makinem dedim.:9::9:modeli çok eski ama süper.ne kıl batığı ne jilet hissi hatta azalma bile oldu.ne varsa eskilerde var demekki.teknoloji ilerledikçe yeni icatlar çıkardıkça bi yeri yapalım derken öteki yer zarar görüyor demekki.

vallah canim ben kk´da yeniyim bayadir takip ediyordum fakat ilk yorumum sana kismetmis :))
bende braun silk-epil 7 yi aldim gecen gün, bir bacagimda kuru kullandim ve braun silk-epil 3 den daha az acittigini söyleyebilirim fakat hafif kizarikliklar oldu.
öteki bacagimdada dus jeli kullanarak banyoda denedim ve sonuc muhtesem. hem hic kil dönmesi batik vs olmadi hem acisi cok cok daha azdi hemde hic kizariklik olmadi....
suan bi bacagim kirmizi ötekinde bisey yok :))))

duş jeli mi :53: birde öyle deneyeyim o hiç aklıma gelmedi nasıl olsa makine yıkanıyo inşallah olur da 399 tl me yanmam :52: sonucu yazarım eger öylede olmazsa ya benim malzemelerde arıza var yada bende :)

benimki de suda kullanılanlardan ama çok memnunum ben. bunların birde jilet başlığı var acaba onu kullanmış olabilir misin:26: benimki gayet iyi ağda gibi kökünden alıyor

yook biliyorum hangisi nedir ne işe yarar..sizdemi duş jeliyle kullanıyosunuz?

hayır ben duş jeliyle denemedim hiç benimkinde jilet başlığı da yok sizinkinin modeli nedir tam adını yazar mısınız benimkinin bir üst modelinde jilet başlığı da var onun için dedim

bendede var braun silk epil 7, 5 basligi var ve bende cok memnunum diyemicem.. etimi kistiriyo ve kanatiyo bikini bölgesinde.. ama koltuk altlarimda arkadasin dedigi gibi dus jeli sürüyorum sanki jiletle alicakmis gibi sonra makineyle aliyorum ve cok rahat gercekdende ve acitmiyor ozaman.

bacagimdada ayni sekilde suda kullaniyorum. ama iste kuruyken et kistirmasi can yakici..

hayır ben duş jeliyle denemedim hiç benimkinde jilet başlığı da yok sizinkinin modeli nedir tam adını yazar mısınız benimkinin bir üst modelinde jilet başlığı da var onun için dedim

silk-epil 7..duş jeliyle deneyecem daha :)

bendede var braun silk epil 7, 5 basligi var ve bende cok memnunum diyemicem.. etimi kistiriyo ve kanatiyo bikini bölgesinde.. ama koltuk altlarimda arkadasin dedigi gibi dus jeli sürüyorum sanki jiletle alicakmis gibi sonra makineyle aliyorum ve cok rahat gercekdende ve acitmiyor ozaman.

bacagimdada ayni sekilde suda kullaniyorum. ama iste kuruyken et kistirmasi can yakici..

benimde kol altını sürekli kıstırıyo.. :((

Son düzenleme:
Back