braun?? rowenta??

juno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
4.301
46
0
Diğer
arkadaşlar braun ya da rowenta marka epilasyon aleti almak istiyorum.. kullananların yorumlarını almak istiyorum.
bu şarjlı aletler kullanışlı mı?? bana pek güzel gibi gelmiyo ama şarjsızları da beğenmedim pek çünkü kullanma süresi çok kısa..
rowenta kullanan oldu mu hiç bana hava üflemesi olayı cazip geldi, aydınlatıcı ışığı da var..

ben braun kullanıyorum mavı renk su altında yıkana bılenden memnunum temiz alıyo ama bazen kırıyo
bazende batık yapıyo şarzı yaklasık 1 saat gıdıyo
acil durumlarda ıyı tavsıye ederim ışık olayı braundada var

arkadaşım bu tip cihazlarda kesinlikle şarjlılardan uzak durulmalı ,performanslı olmadığı halde hala neden sürerler bilmem ,makine olayına gelince ben braun kullanıyorum fakat çok fazla batık yapıyor eğer makineye bulaşmadıysan hiç bulaşma derim

teşekkürler cevaplar için a.s.

benim de kafamı karıştıran o şarj olayı zaten yoksa direkt alıcam da..
sinir olurum ben öyle kesin yarım kalır işim..
ağda da çok sivilce yapıo ve hemen çıkıo tertemiz olamıyorum ..
rowenta mı alsam ki yaa

kesinlikle braun...

seneler evvel ilk ergenlik zmnlarında braun almıştım şu canavar modellerden fena can yakıodu ancak bi 7 sene kullandım taş gibiydi tık demedi:)

2005dede artık yenisine geçiş yapayım ddim yine braun aldım başka markalara bakmadım bile çok başlıklı bişi modelini hatırlamıorum şimdi mavi renkli, o kadar rahatki canımın yanmasını bırak hissetmiorum bile, bikini bölgemide bi kaç ayda bir ağdayla devamında epilatörle alıorm acı hissi 0..

buna karşılık kuzenm rowenta almıştı yaklaşık 3 ay dayanabildi sürekli sorun çıkardı...

ben 1,5 sene önce aldım braun silk-epil Xpressive memnunum çok canımı yakmıo yani 250-270 civarı bişiydi ama şöyle diyim epilasyonu yaparken aynı zamanda masaj yapıo o yüzden fazla canın yanmıo ve en kısacıkları bile alıo ideal yani ve her bölgen için ayrı başlığı var aynı zamanda ışıklı ve sarı ve görünmeyen tüylerini bile görmeni sağlıo ve yıkanabilio başlığı temizlik açısından çok ii canım ben tavsiye ederim hem ben alırken yanında mendilinide verdiler içinde baya vardı epilasyonun acısını azaltan mendiller yazıop üzerindea.s

Benimki rowenta o resimdekinin aynısı.Braun daha az acıtıyor.Hava üflemesi acı falan almıyor.Benim tenim çok hassas çok acıtıyor.Işığı güzel.Ama brauna göre daha geç çıkarıyor kılları

Neredeyse 15 senelik braunum var hala çalışıyor eskisi gibi olmasa da Ama rowenta aldım hiç mennun kalmadım. Yarısını kesiyor resmen kökünden almak yerine. kötükedihüso Onu bırakıp emektar Braunla alıyorum genelde. En kötü Braun bile rowentadan kat kat iyi ayrıca servise götürdüğümde hiç bir şey yapmadan geri yolladılar. Hatta bir iki kere koltuk altımı kıstırdı bu Rowenta. Braunun en basit modelini bile alsanız işe yarar bence.klava:

saolun arkadaşlar..
demek ki kimse rowentadan memnun değil..
aslında ben de braun almak istiyorum ama şarj olayı düşündürüyo beni..

şarjsız olanından al canım sende benimkide son sistem ve şarjlı değil yani muhteşem bişi

canım ben ikinci resimdeki rowentayı kullanıyorum..çokta memnunum..kırmadan çok güzel alıyor..hava üflemesi sayesinde acıyı hiç duymuyosun..tavsiye ederim yani..

resimdeki braun 7681 sanırım modeli.bende var. yaklaşık 4 ay önce ldım.almaz olaydım. kaliteli bişi olsun iyisi olsun derken tam bir hayal kırıklığı.epilasyonunm ardından 2 gün sonra çıkmaya başlıyo. resmen kırıyo. klava:

ürünü aldınızmı bende braun düşünüyorum.ama aynen şarj olayı düşündürüyor. öte yandan diğer modelde ki ben 5380 düşünyorum oynar başlık yok oda çok önemlimi bilmiyorum.aldınızsa paylaşırmısınız fikirlerinizi.

ben 10 seneden beri braun silk epil kullanıyorum hala aynı aldığım gün gibi kaliteli ve kullanışlı yani memnunum

bana kalırsa makina alma benim bacaklar mahvoldu batık doldu alsanaalsanasmileMAKİNA SAKIN ALMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA o kadar diyorum yani

Bende bir veya iki hafta önce BRAUN SİLK EPİL epilasyon aleti aldım,henüz tam kullanmadım,
ama şimdilik süper gözüküyor...İnşallah bir aksılık cıkmaz ilerdede...
Yorumlara dikkat ettim kimi cok beyeniyor,kimi kesinlikle tavsiye etmiyor,bence bu kişiyle alakalı birsey,bana kötü gelen senin tenine ve kıl köklerine gayet te iyi gelebilir..Denemeden anlıyamayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…