• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel Bakım Ürünleri Braun Face hakkinda

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Selam kizlar, ben bu ürünü almak istiyorm. Yaklasik 4 sene biyik cene bolgeme epilasyona gittm ama hicbir gelisme olmadi tam aksine cene ayva tuylerim boynuma kadar uzadi :( igneliyede gidemiyorum uzun sürüyor bebegim var. Agdada cikmasini bekliyim derken insanlarin yuzune bakamiyorm artik. Braun face yi birkaç kisi tavsiye etti. Sizce nasil bi ürün kızlar, kullanan varmi? Olumlu olumsuz tüm yorumlarinizi bekliyorum. Bide internetten siparis verim diyorm farkli farkli fiyatlar cikiyo neden acaba? Beni aydinlatirsaniz sevinirm :)

Selam kizlar, ben bu ürünü almak istiyorm. Yaklasik 4 sene biyik cene bolgeme epilasyona gittm ama hicbir gelisme olmadi tam aksine cene ayva tuylerim boynuma kadar uzadi :KK43: igneliyede gidemiyorum uzun sürüyor bebegim var. Agdada cikmasini bekliyim derken insanlarin yuzune bakamiyorm artik. Braun face yi birkaç kisi tavsiye etti. Sizce nasil bi ürün kızlar, kullanan varmi? Olumlu olumsuz tüm yorumlarinizi bekliyorum. Bide internetten siparis verim diyorm farkli farkli fiyatlar cikiyo neden acaba? Beni aydinlatirsaniz sevinirm :)
Ben aldım kullandım tavsiye etmiyorum. Aslında almadan evvel birkaç siteden yorumlar okumuştum tavsiye etmeyen bunun üstüne bile deneyeyim dedim. boşuna o kadar param gitti. Aslında ilk aldığımda memnundum hemen bitiveriyordu fakat daha sonra şunu fark ettim. tüyleri çok sertleştiriyor. ben faul için almıştım. bıyık bölgesinde de denedim çok sertleştirip dik dik çıkarıyor. normalde orayı iple alıyordum. ağdayla aldığım faul bölgesi acayip tahriş olduğu için braun face denemiştim ama dediğim gibi çok çabuk çıkıyor, sertleşiyor. ağdayla aldığım zaman yumuşak olan fauller braun face ile berbat bi hal alıyor. ve ben artık bunlara dayanamayıp lazer epilasyona başladım. işimiz zor kızlar yapacak bi şey yok. alma tavsiye etmem hem çoğaltırsın hem sertleştirirsin.

Ben aldım kullandım tavsiye etmiyorum. Aslında almadan evvel birkaç siteden yorumlar okumuştum tavsiye etmeyen bunun üstüne bile deneyeyim dedim. boşuna o kadar param gitti. Aslında ilk aldığımda memnundum hemen bitiveriyordu fakat daha sonra şunu fark ettim. tüyleri çok sertleştiriyor. ben faul için almıştım. bıyık bölgesinde de denedim çok sertleştirip dik dik çıkarıyor. normalde orayı iple alıyordum. ağdayla aldığım faul bölgesi acayip tahriş olduğu için braun face denemiştim ama dediğim gibi çok çabuk çıkıyor, sertleşiyor. ağdayla aldığım zaman yumuşak olan fauller braun face ile berbat bi hal alıyor. ve ben artık bunlara dayanamayıp lazer epilasyona başladım. işimiz zor kızlar yapacak bi şey yok. alma tavsiye etmem hem çoğaltırsın hem sertleştirirsin.
Canim ben aldim bile bu ürünü ama daha 1 kez kullandim 1 hafta oldu uygulama yapali ama henüz bisey yok. Dediklerin beni endiselendirdi acikcasi ama yinede mükemmel sonuc beklemiyordum zaten. Ama bakalim neler olacak isimiz gerçekten zor

Bende kullaniyorum alali 4.5 ay oldu oyle biyiklarda siklasma olmadi tam tersi seyrelme oldu bundan once agda bandi cinbiz ip hepsiyle yaptm pala remzi gbi oluyodm bilmem bu cok seyrelltti:-)) ama kaslarimi biraz kiriyor siyah nokta normaldede wardi ama yani 5 dk da bitiryorsun iisini o guzel kullanislida bana gore

Canim ben aldim bile bu ürünü ama daha 1 kez kullandim 1 hafta oldu uygulama yapali ama henüz bisey yok. Dediklerin beni endiselendirdi acikcasi ama yinede mükemmel sonuc beklemiyordum zaten. Ama bakalim neler olacak isimiz gerçekten zor

Merhaba, ben de almayı düşünüyorum da kararsızım, kimi diyor "şarjı çabuk bitiyor" kimi diyor "çoğaltıyor". Siz memnun musunuz, uzun süre olmuş alalı, eksileri-artıları nelerdir?

Merhaba, ben de almayı düşünüyorum da kararsızım, kimi diyor "şarjı çabuk bitiyor" kimi diyor "çoğaltıyor". Siz memnun musunuz, uzun süre olmuş alalı, eksileri-artıları nelerdir?

Benim de bir yildan fazla oldu ve evde yatiyor canim arada bir verdigim paraya degsin (!) diye peeling basligini kullaniyorum o kadar. Kesinlikle epilator basligini kullanmiyorum yani inan bana ip daha iyi. Zaten faul bolgesine de lazere gidiyorum gerek kalmadi diyebilirim. Ona verecegin oarayi lazere ver derim.

Benim de bir yildan fazla oldu ve evde yatiyor canim arada bir verdigim paraya degsin (!) diye peeling basligini kullaniyorum o kadar. Kesinlikle epilator basligini kullanmiyorum yani inan bana ip daha iyi. Zaten faul bolgesine de lazere gidiyorum gerek kalmadi diyebilirim. Ona verecegin oarayi lazere ver derim.

Hımm çok teşekkür ederim ama şu an için lazere ya da ıpl ye bütçe ayıramayacağım için alternatif bir yöntem arıyorum. Bir de lazer kesin çözüm değilmiş galiba, bir süre sonra tüyler eskisinden de canlı çıkabiliyormuş, yani ne kadar doğrudur bilemem tabi. Peki alternatif olarak tavsiye eder misiniz bu cihazı yoksa geleneksel yöntemler mi, ağda ip falan gibi?

Not: Pardon siz zaten "ip" yazmışsınız ben Ipl olarak algılamışım onu, cevabımı almış oldum, teşekkürler :)

Back