• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

arkadaşlar benimde var bi düzleştirim tabi ben 20 milyona aldım yapınca güzel oluoo fakat 10 dk sonra kabarıo kötü oluo dalgalanıo braun es2 dediginiz varya oda aynı böle mi süresi ne kdr

braun ES2 bende kullanıyorum mükemmel bi alet saçlarım parıl parıl parlıyo ve dümdüz

arkadaşlar benimde var bi düzleştirim tabi ben 20 milyona aldım yapınca güzel oluoo fakat 10 dk sonra kabarıo kötü oluo dalgalanıo braun es2 dediginiz varya oda aynı böle mi süresi ne kdr

çok canım 10 dk sonra kabarsa atarım valla makineyi...

benim de var ama kollarım ağrıyor yaparken...uğraşmak zor geldi, uzun zamandır kullanmıyorum ama saçlarımı kuruttu alet sanki...

arkadaşlar ben babyliss die bi marka kullanıorum 8 aydır fln dümdüz yapıo çok pahalı da diil 50 ya da 60 olması lazım..ama çok abatırsanız biraz yıpranıyo saçlar:)

babyliss in masası nasıl bılgısı olan varmı? sparisle getırttım ama almadım beyaz dı ısıtıcısı boyası dökulur sacıma yapısır dıye .

kızlar valla bende braun un elsidili iyon veren saç düzleştiricisinden var hiç memnun değilim saçlarda kabarma yapıyo hemde çok para verdim . size tavsiyem phlips almanız. muhteşem düzleştiriyo başka hiç bir markya bakmayın ben denedim tek kelimeyle süüüüüüüüüpeeerrr.

merhaba arkadaşlar ben de braun almaya karar verdim ama es2 ve es3 arasında kararsız kaldım es3 boyalı saçlar için olan içi siyah plakalı acaba daha mı iyidir bilgisi olan var mı acaba?

mrb arkadaşlar benım sacım cok gür ve kalın telli kabarık duruo sizce braun es 2 alsam işe yararmı.o kadar para verip pişman olmak istemiorum benım gibi saçı gür olanlar kullandıklarında memnun kaldılarmı acaba..şimdiden hepinize teşekür ederim.

mrb arkadaşlar benım sacım cok gür ve kalın telli kabarık duruo sizce braun es 2 alsam işe yararmı.o kadar para verip pişman olmak istemiorum benım gibi saçı gür olanlar kullandıklarında memnun kaldılarmı acaba..şimdiden hepinize teşekür ederim.

Bir seneye yakın haftanın beş günü bu düzleştiriciyi kullandım.
Son derece kalın telli, gür, sert saçlara sahibim.
Sabahları neredeyse bir saatimi saçımı düzleştirmekle geçirmeme rağmen gün içinde saçlarım bozulmaya başlıyordu, özellikle uçları.
Aslında güzel bir makine olmasına rağmen bence çok gür, çok sert saçlara hitap etmiyor.
Şimdi Philips SalonStraight Pro XL kullanıyorum, Braun'un iki katı geniş tabanlı ve daha yüksek ısı veriyor.
Hülasa ben son derece memnunum, tavsiye ederim.

süper bir düzleştirici biraz maaliyetli ama herkese tavsiye ediyorum kalın saç gür saç hiç farketmez onun için her türlü saçı düzlüoo süper ben çk memnunumm !!

bnmde saçlarım çok gür ama o kdr kalın telli değil braundanda çok memnunum düzleştirmekten çok kıvırıyorum saçlarımı aynı maşa gibi oluyor braunun ince olmasını bu yüzden seviyorum dalgalı dalgalı oluyo saçlarım. bozulması kesimdende kaynaklanabilir bi aralar düz kesimdi saçlarım ve hiç bozulmuyordu şimdi katlı olduğu için ucları kıvrılıyor ama fön suyu alıyorum onu iice heryerine sıkınca çok güzel oluyor ve dayanıyor ve saçı yıpratmayı azaltıyo çok memnunum

bnmde saçlarım çok gür ama o kdr kalın telli değil braundanda çok memnunum düzleştirmekten çok kıvırıyorum saçlarımı aynı maşa gibi oluyor braunun ince olmasını bu yüzden seviyorum dalgalı dalgalı oluyo saçlarım. bozulması kesimdende kaynaklanabilir bi aralar düz kesimdi saçlarım ve hiç bozulmuyordu şimdi katlı olduğu için ucları kıvrılıyor ama fön suyu alıyorum onu iice heryerine sıkınca çok güzel oluyor ve dayanıyor ve saçı yıpratmayı azaltıyo çok memnunum

Arkadaşım fön suyunu nereden alıyorsun kozmetik satan yerlerden mi kuaförlerden mi temin ediyorsun. Ben de braun es2 kullanıyorum. Makinayı ilk aldığımda saçımı düzleştirdim çok güzel oldu. Ama bir daha o ilk kullandığım gibi hiç yapmadı saçlarımı acaba saçlarım mı yıprandı o yüzden mi yoksa alıştı mı artık düzleştirmiyor mu anlamadım. siz kaç derecede kullanıyorsunuz ben 160' da kullanıyordum şimdi 175' e çektim düzleştirmeyince napayım.

bnde tavsiye etmiorum acıckası ama kalın ve gür saclılara tabiki.
Aldım okdr urasıorum düzlestirmek için ertesi gün bozuluyordu.bozulmıcakmı hiç bozulcak tabiki ama baby liss le yaptığımda ne kdr uyursam uyuyım ertesi gün bozulmuyordu.demekki gür saca okdr hitap eden ince telli sacı 1 ay tutar:)
Kesinlikle braunu tavsiye etmiorum.Bnmkide iyonlu ama etkisi cok zayıf :(

Arkadaşım fön suyunu nereden alıyorsun kozmetik satan yerlerden mi kuaförlerden mi temin ediyorsun. Ben de braun es2 kullanıyorum. Makinayı ilk aldığımda saçımı düzleştirdim çok güzel oldu. Ama bir daha o ilk kullandığım gibi hiç yapmadı saçlarımı acaba saçlarım mı yıprandı o yüzden mi yoksa alıştı mı artık düzleştirmiyor mu anlamadım. siz kaç derecede kullanıyorsunuz ben 160' da kullanıyordum şimdi 175' e çektim düzleştirmeyince napayım.

ben kuaförden aldım ama kozmetik şeyler satan bi yerde yarı fiyatına gördüm bi daha kuaförden almadım ben hep 200 derecede yapıyorum vala yıprandıkca uçları kıvrılıyor ama 4 ayda bir kırıkları aldırıyorum birde tek tek uçlarını makasla kesiyorum kırık varsa

braun es2 den hiç memnun değilim bazı düzleştiriciler dümdüz yapıyor bu öle değil uçları hemen kıvrılıyor dümdüz hiç bir zaman olmadı aldığım için pişmanım....

Ben de braundan hiç memnun değilim .. Millette görüyorum kuaförden çıkmış gibi mükemmel.Ama benim hemen bozuluyor.Keşke babylıss alsaydım diyorum :(

kimse memnun değilmiş keşke daha önce görseydim yazılanları..kuzenime aldık bugün baya beğendi umarım memnun kalır..

ya arkadaşlar bende bugün es2 aldım. aslında philips alıcaktım ama satış elemanı saçımda braun u denedi ve çok güzel yaptı: düz ve bukleler.. çok beğendm aldım eve gelince denedm gerçekten fönlü gbi çok güzel oldu sz niçin memnun değilsinz anlayamadım

Back