- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- Konu Sahibi Tikkabilla
Fen bilimleri ve ilköğretim matematik öğretmeniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba zümrem...Türk dili ve edebiyatı
MerhabaMerhaba zümrem...
Merhaba papatyaMerhaba
Bir şey sormak istiyorum atandınız mı
Olsun en azından çalışıyorsunuz şimdiki mezunlar ve ben dahil atanamadık bileMerhaba papatya
26 yıl önce atanmiştim. Yaşa takıldım emekli olamadım hala
Ne tecrübe ne öyküler vardır hocam sizde :)Merhaba papatya
26 yıl önce atanmiştim. Yaşa takıldım emekli olamadım hala
Umarım arzuladiginiz güzellikleri sizler de yaşarsınız. Çok teşekkür ederim güzel ifadeniz için. İnsanı ve yaşamayı seviyorsanız meslek hayatımız göz açıp kapatincaya kadar bitiyor nerdeyse.Ne tecrübe ne öyküler vardır hocam sizde :)
Inşallah yaşarım hocam cok teşekkür ederim. Hayati da insanları da paylasmayi da seviyorum.Henüz yeniyim,9 yıllık öğretmenim.Umarım arzuladiginiz güzellikleri sizler de yaşarsınız. Çok teşekkür ederim güzel ifadeniz için. İnsanı ve yaşamayı seviyorsanız meslek hayatımız göz açıp kapatincaya kadar bitiyor nerdeyse.
Merhaba atandınızmı birsey danışmak istıyorum. Ben böte dusunuyorum bi arkadasım da bötecı yenı mezun atandı. Dıyor okulda teknık servıs nıyetıne kullanıyorlar bıktım. Doğrumubilişim teknolojileri
ben meb de çalışmıyorum, belediyenin kurslarında eğitmenlik yaptım şimdi ise yönetici oldumMerhaba atandınızmı birsey danışmak istıyorum. Ben böte dusunuyorum bi arkadasım da bötecı yenı mezun atandı. Dıyor okulda teknık servıs nıyetıne kullanıyorlar bıktım. Doğrumu