Benim tanım 2014 te konuldu. Enfekte olmuştu şişmişti. İçi boşaltıldı antibiyotik verildi. Böyle de yaşayabilirsin ama kalıcı çözüm için ameliyat şart denildi. Henüz Allaha şükür tekrar etmedi 5.yılımdayım. Tekrar ettiginde ameliyat olacagım... sizin durum nasıl, yazdığınıza sevindim
Arkadaşlar merhaba:) bende de malesef brankial kist varmış ve ameliyat olmam gerekiyormuş.Sizlerin yazılarını okumadan önce cok korkuyordum cok rahatsızdım bu durumdan.Aslında hala da cok korkuyorum fakat çok güzel aydınlatmışsınız.Gecen süre içerisinde durumunuzdaki değişiklikleri paylaşmanız mümkün müdür acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 3 yıldır uğraşıyorum şah damarına komşu şah damarını tıkayabilir denildi kimi doktor önemsemedi kimisi ise acil ameliyat dedi bazı doktorlarda enjekt ile içini boşalttı ama bi işe yaramadı bi zmn sonra dahada büyüdü gel zmnn git zmn mr usg sonnda ameliyat şart eğer olmazsan ilerde kansere dönüşebilir denildi bnde bir an önce kurtulmak istedim hatta 3 değil 4 yıl uğraştım vesselam ameliyt oldum 2 saat sürdü ameliyatım ağrı acı yoktu diren taktılar direne beklenen kandan az geldi,(bu arada direni çıkardıklarında tansiyonum düştü baygınlık geçirdim )kan az geldiğinden iç kanamasından korkuldu ve 5gün kaldım hastanede çok şükür bi skntı olmadı 1 hafta sonra dikişlerim alındı(hissetmedim bile) şuan 2 .haftam biraz dudağım kaydı ama çok dikkatli bakılırsa anlaşılır, sesim iyi , boğazımın sağ tarafı uyuşuk çenemde öyle, ama iyiym ameliyat tan sonra 2 gn hep uyumak istiyo insan ağrı acı yok ve birde 2gn yoğurt yedim 3.gn normal herşeyden yedim bn çok Şükür atlattım rabbim hepmze şifa versn