• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Brankial kist ameliyatı:doktor arkadaşlar yada bu ameliyatı geçirenler ne olur yardım

slm mutgul, ameliyatımı oldum gayet iyi sonuçlandı çok şükür. yardımcı olduğun için sabırla sorularımı yanıtladığın için sana tesekkür ederim cok sağol:)

senin adına çok sevindim elende :) hadi geçmiş olsunn..ağrın varmı şuan durumun nasıl

arkadaşım çok geçmiş olsun. kusura bakma internetim olmadığından ve şehirdışında olduğumdan girememiştim.atlattığına çok sevindim. ama belki başka arkadaşlara lazım olur diye yazayım yine. benim doktorum nuran kalekoğlu erkalp. kulak burun boğaz uzmanı.bahçelievler medical parkın yanında busidence ta muaynanesi var. anlaşmalı olduğu hastanelerde yapıyo ameliyatı.benim medicana da oldu ameliyatım. kistimde sol tarafta tam şah damarının üstündeydi. zor olucağnı doktorum ameliyattan önce söylemişti bana zaten.sinir zedelenmesi olabileceğini de mimik kaybı gibi. neyse eylülde ben ameliyatımı oldum 1 1buçuk saat kadar sürdü ameliyatım. çıktığımda hiçbir acım olmadı. ilk 2 3 gün yatıp kalkarken zorlanmam oldu. daha sonrasında o da geçti. 1 ayda tamamen iyileştim ve şuan 5 ay olmasına rağmen hiç bir izim yok sanki boynumun doğal kırışıklığı gibi duruyo. hastaneden de çok memnumdum çok sıcakkanlı ve iyiydiler sanki evimizde gibiydik. hele doktorum ufacık bir derdim olsa bile kbb ile ilgili ordan başka yere gitmem artık. nuran doktorum onu çok seviyorum gerçten.Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten az görünen ama zor bi ameliyat.

yazışmaları okuyunca aklıma geldi. ben de 1 gün yattım hastanede ve diren takıldı. doktorum bu konuda takmasak ta olurdu ama dikişlerin düzgün olmasını istiyorum bu yüzden taktım dedi. cuma akşamı 9 buçukta ameliyatım oldu. cumartesi öğlen çıktım. direni de pazartesi çıkardı.ben de dıştan görünen dikiş yoktu. içi dikiş dışı yapıştırmaydı (estetik dikiş). belki doktorun söylemiştir ama ben yine de hatırlatayım. ameliyat izi için contractubex kullandım ben doktorum yazmıştı.inan mucize gibi bi ilaç.sonuçta daha gencecik kızlarız iz kalmaması çok daha iyi oloyor. şuan çok dikkatli bakınca belli oluyo izim. 1seneye fln tamamen gider diye düşünüyorum.

arkadaşlar benim bebeğim 2 yaşında onunda boynunda var.iğne ucu büyüklüğünde riskli bir ameliyatnı nisan mayıs gibi düşünüyoruz ameliyatını ben korkuyorum.emarını çektirdik kitle falan yok sadece o deliği kapatacaklar çok tedirginim

bu konu hakkında bilgisi olan yokmu lütfen bu boyun ameliyatında çok büyük riskler varmıdır şah damarıyla alakası varmıdır lütfen cevap verin

bu konu hakkında bilgisi olan yokmu lütfen bu boyun ameliyatında çok büyük riskler varmıdır şah damarıyla alakası varmıdır lütfen cevap verin

Çok geçmiş olsun kusura bakmayın biraz geç oldu.

kist vs yoksa çok korkmayın bende 8 cm kadar bir kist vardı ve şah damarının arasında büyümüştü ki doktorlar riskleri sayarken bile son 2 yılda kullanılan aletlerle bunları görmediklerini söylemişlerdi. ekipmanlar çok gelişkin inşallah sizin operasyonunuz da cok kolay geçecek. ama bir kaç doktora gösterin derim ben, geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba,

Ben de brankial kist ameliyatı oldum. Daha 2 gün oldu, kulağımın ortasından başlayarak çene altımı komple kapsayan bir uyuşukluk var. Yüzüm normal, mimiklerimi yapabiliyorum ama kulak, boyun ve çene altım çok uyuşuk.
Ameliyat sonrası çok ağrım olmadı, ama boynumu belli bir seviyede tutmamdan dolayı baş ağrısı ve de yutkunurken sanki bademciklerim hafifçe şişmiş gibi bir ağrı hissediyorum.

Daha önceden ameliyatı olan arkadaşlar görürse bu mesajı uyuşuklukların azalma aşamalarını söyleyebilirlerse çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba:) bende de malesef brankial kist varmış ve ameliyat olmam gerekiyormuş.Sizlerin yazılarını okumadan önce cok korkuyordum cok rahatsızdım bu durumdan.Aslında hala da cok korkuyorum fakat çok güzel aydınlatmışsınız.Gecen süre içerisinde durumunuzdaki değişiklikleri paylaşmanız mümkün müdür acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlar merhaba, bende brankial kist mağdurlarından birisiyim. Bu şeyi yaşayana kadar adından bile bir haberken şu an 10-15 gündür bununla uğraşmaktayım.(Doktor gezmeceler)

Ankara ve İstanbulda iki alternatifim var hangisinde olacağımı bilemiyorum. Sizlere sorum ameliyatı yaşayan arkadaşlar bu ameliyat cidden bu kadar kritik mi? Mesajlarınızı okudukça rahatlıyorum ama internetteki bilgiler ve nedense doktor yaklaşımları ters yönde gibi. Birde doktorlar tam şah damarın üstünde olduğunu söylediler ama pek umursamadan mühim değile getirdiler. Açıkcası ne yapacağımı şaşırır oldum yorumlarınızı beklemekteyim. Şimdiden çok teşekkürler :KK24:

Merhaba herkese. Brankial kist mağduru var mı aranızda hala diye konuyu hortlatmak istedim. Lütfen ameliyat olanlar yazsın cünkü diğer arkadaşlar aktif üye değiller

Merhaba herkese. Brankial kist mağduru var mı aranızda hala diye konuyu hortlatmak istedim. Lütfen ameliyat olanlar yazsın cünkü diğer arkadaşlar aktif üye değiller
merhabalar evet benimde böyle bir sorunum var iyi huylu bir kist çıktı benim ameliyat olacaktım şişli etfalde berna hocada bazı sorunlar çıktı ertelendi şimdi olmak istiyorum ama özeldemi oluyum yoksa şişli etfaldemi bilemedim fakat berna hoca da bana daha çok güven veriyor

Sizin ne durumda ameliyat olmanız gerekecek kadar büyükmü yada nerde ameliyat olmayı düşünüyorsunuz

Sizin ne durumda ameliyat olmanız gerekecek kadar büyükmü yada nerde ameliyat olmayı düşünüyorsunuz

Benim tanım 2014 te konuldu. Enfekte olmuştu şişmişti. İçi boşaltıldı antibiyotik verildi. Böyle de yaşayabilirsin ama kalıcı çözüm için ameliyat şart denildi. Henüz Allaha şükür tekrar etmedi 5.yılımdayım. Tekrar ettiginde ameliyat olacagım... sizin durum nasıl, yazdığınıza sevindim

Merhaba konunun üstünden geçmis ama aynı durum nişanlım da da oldu onada doktor enjektörle çekmeyi söyledi acaba memnun kaldınız mı bi sorun oldu mu 🙄

Benim tanım 2014 te konuldu. Enfekte olmuştu şişmişti. İçi boşaltıldı antibiyotik verildi. Böyle de yaşayabilirsin ama kalıcı çözüm için ameliyat şart denildi. Henüz Allaha şükür tekrar etmedi 5.yılımdayım. Tekrar ettiginde ameliyat olacagım... sizin durum nasıl, yazdığınıza sevindim
merhaba ici nasil bosaltildi acaba nasil bir islem

Back