slm mutgul, ameliyatımı oldum gayet iyi sonuçlandı çok şükür. yardımcı olduğun için sabırla sorularımı yanıtladığın için sana tesekkür ederim cok sağol:)
bu konu hakkında bilgisi olan yokmu lütfen bu boyun ameliyatında çok büyük riskler varmıdır şah damarıyla alakası varmıdır lütfen cevap verin
merhabalar evet benimde böyle bir sorunum var iyi huylu bir kist çıktı benim ameliyat olacaktım şişli etfalde berna hocada bazı sorunlar çıktı ertelendi şimdi olmak istiyorum ama özeldemi oluyum yoksa şişli etfaldemi bilemedim fakat berna hoca da bana daha çok güven veriyorMerhaba herkese. Brankial kist mağduru var mı aranızda hala diye konuyu hortlatmak istedim. Lütfen ameliyat olanlar yazsın cünkü diğer arkadaşlar aktif üye değiller
Sizin ne durumda ameliyat olmanız gerekecek kadar büyükmü yada nerde ameliyat olmayı düşünüyorsunuzMerhaba herkese. Brankial kist mağduru var mı aranızda hala diye konuyu hortlatmak istedim. Lütfen ameliyat olanlar yazsın cünkü diğer arkadaşlar aktif üye değiller
Sizin ne durumda ameliyat olmanız gerekecek kadar büyükmü yada nerde ameliyat olmayı düşünüyorsunuz
merhaba. naptiniz enjektorle mi cektiler. bendede var cok merak ediyorum korkuyorumMerhaba konunun üstünden geçmis ama aynı durum nişanlım da da oldu onada doktor enjektörle çekmeyi söyledi acaba memnun kaldınız mı bi sorun oldu mu
merhaba ici nasil bosaltildi acaba nasil bir islemBenim tanım 2014 te konuldu. Enfekte olmuştu şişmişti. İçi boşaltıldı antibiyotik verildi. Böyle de yaşayabilirsin ama kalıcı çözüm için ameliyat şart denildi. Henüz Allaha şükür tekrar etmedi 5.yılımdayım. Tekrar ettiginde ameliyat olacagım... sizin durum nasıl, yazdığınıza sevindim
Benim tanım 2014 te konuldu. Enfekte olmuştu şişmişti. İçi boşaltıldı antibiyotik verildi. Böyle de yaşayabilirsin ama kalıcı çözüm için ameliyat şart denildi. Henüz Allaha şükür tekrar etmedi 5.yılımdayım. Tekrar ettiginde ameliyat olacagım... sizin durum nasıl, yazdığınıza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?