Site bu aralar çok tripli zatenOyy kuzum beğenemedim yazını izin vermedi site öpeyim
güle güle kullan tatlımm
Çok tatlı hepsi güzel günlerde kullanın inşallah
6 kişilik günlük yemek takımımı almış bulunmaktayım :119:
Kütahya porselen.
Eki Görüntüle 1034895
6 kişilik günlük yemek takımımı almış bulunmaktayım :119:
Kütahya porselen.
Eki Görüntüle 1034895
Çok güzel canımmmm
Çok beğendim minnak minnak çiçekler
Güzel günlerde kullan kuzum benimm. Çeyizden 1 eksik daha düşmüş bulunmaktaa
Çok güzel canımcım harika aşkla huzurla kullan inşallah güzel yemeklerini önlüğünle pişir bu güzelliklerle beraber yiyin
teşekkür ederim çeyiz yoldaşlarım
evet bir eksiği daha tamamladım.
siz günlüğü 6 mı alcaksınız 12 mi:44:
sen şanslıymışsın
Canım şöyle bir durum var benim. Benim bi 7 sene önceden aldığım 12 kişilik 86 parça olması lazım yemek takımım vardı.
Ben farklı bişey hemde kare istediğim için yeni aldım 12 kişilik yine. Eski olanıda günlüğe kullanmayı düşünüyordum.
Kayınvalidem de günlük yemek takımı alma Hüseyin(nişanlım) ninde 86 parçalık yemek takımı var ben almştım dedi. Beyaz, kenarları altın yaldız şeritli.
Eğer kayınvalidem onu verirse bende önceden aldığım yemek takımımı anneme bırakmayı düşünüyordum. Onun takımlarında eksiklik vardı.
Aslında böyle çiçekli takımlarda çok hoşuma gidiyor. Bakalım eğer ki borçlarım biterse düğüne kadar alabilirim 6 kişilik bir takım daha. Sofra sunumu falan çok önemli benim için.
Sende istersen bu takım haricinde bir takım daha alabilirsin hemde çeşit olur. Ama sende benim gibi yap istersen. Kendini sıkıştırma düğüne yakın borcun olmazsa alırsın
sen şanslıymışsın
haklısın,öyle yapayımm. güralların ve kütahyanın 70-80 TL ye var,en kötü onlardan alırım
Aynen kuzum ben bile öyle düşünüyodum eğer kayınvalidem demeseydi. Sonuçta günlük kullanıcaz. Bide makinaya atıcaz. Bazı markalarda dikkat ettiysen makinaya atmayın elde yıkayınız yazıyor deseninden dolayı.
Buda almamam için en büyük nedendi. Sonuçta o kadar para verip alıcaz bide desenleri giderse çok üzülürüm. Sevdiğim birşeye zarar geldiğinde ben çabuk soğuyorum :26:
Ama çeşit olduğunda güze güzel sofralar hazırlarız
teşekkür ederim çeyiz yoldaşlarım
evet bir eksiği daha tamamladım.
siz günlüğü 6 mı alcaksınız 12 mi:44:
Günlük almasammı diye düşünüyorum kuzum her gelen misafire aldığım takımı çıkarırım bizede o takımın içinden alayım diyorum fazla olmasın diye ama fikrim değişirse belki 2 kişilik takım yaparım ama maksimum 6
12 kişiden fazla misafir gelse napcan:44:
6 kişilik şart bence, 12 de fuzuli gibi:44:
2 kişiliği ayrıyeten yapabilirsiiin
o kadar tabak elde yıkanır mı yaabenim misafr tak.yaldızlı. deseni çıkar diye korkuyorum:18:
12 kişiden fazla misafir gelse napcan:44:
6 kişilik şart bence, 12 de fuzuli gibi:44:
2 kişiliği ayrıyeten yapabilirsiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?