neyi anlamadıııınnn:26:yanlıs seyimi söylüyoruz acep anlamadım ben :44:bi bildigi vardır tabiki ablanın :44: güle güle kullan boncugum
güle güle kullan canım çeyizleriiniiii
neyi anlamadıııınnn:26:
sağol fıstığım
teşekkür ederim deryacım
kız yumurta fırcası neden yedek olmalı onu anlamadım şu ana kadar evde hic eksikligini hissetmedim onu düşündüm
en basitinden şöyle açıklıyım
diyelim ki börek yapıyosun, yufkanın içine fırçayla sosunu sürüyosun. yanındada biri var (annen-arkadaşın ) o da poğaça yapıyor. üstüne yumurta sürücek ama fırça yoko yüzden 2 tane alındı. ay cok detaycıyız sanırım ama hayatın gercekleri işteee
tamam o zaman ben hic almıyım canımkendi evimde kend,m yaparım tabiki kız ayrıca 2 dk bekleyiversin ölmez ama sen almıssın hayırlı ugurlu olsunn
hee sonra bana deme ki ' ay bronzz haklı cıktın yumurta fırçam yetmiyoooo'
kız vallahi bu yasıma kadar hic eksiklik hissetmedimhatta aklıma bile gelmediki ama bak yanlıs anlama kuzum alacak o kadar cok sey varki ihtiyac olur diye çifter çifter alırsın sonra 2 kıza yetecek ceyizin olur mesela ben bir şeyden pişmanım 2 takım erzak küregi aldım tanesi 1 tl idi sanırım ama olsun 1 takım gereksizmiş niye aldıysam kalabalık olacak bu arada kuzum calısıyorken tencere tabak onlarında taksitine gir derim çok rahat edersin
heh bak işte erzak küreğini niye iki tane aldın kivar böyle hareketlerimiz işte yapcak bişey yok
yemek takımı-tencere setini peşin alcam kuzum. annem alıcako yüzden erteliyorum
şöyle oluyor canım 4 boy ya onlar kücük olanlar işime yarar diye düşündüm bi anda öyle aldım sonra pişman oldum ama ne fayda anneme dedim sana vereyim yok dedibende artık en büyük olanları detarjan içine koyayım kücükleride erzaklara dagıtayım diyorum ne yapayım gerci bi şekere lazım bi una yine elimde kaldılar
ohhhh iyisin valla canım yırttın ortalama 1500bugün eminönüne gidicem eger yagmur artmazsaaa orada elektrikli ev aletleri satan uygun bi yer biliyomusun ?
birde mutfak önlügüde alayım karar verdim bak israfa gitmeyim 1 tane alayım yetermi acep :44: o yıkanınca digerinimi kullanırım yoksa gerek yokmuevde önlük kullanmıyorum ama evlenince kullanıcam üstümü hep ıslatıyorum bide hep salca domates vs lekeleri oluyor üzerim :26 is calısyorum sanırım
heeee dogru kızzz bi tane daha cıktı cayda var yasaabiz çayın içinede koyduk o küreklerden :26: kenarda dursun canım nolcak lazım olur belki bişey içinbende çok kirli çıkıyım he 2000 den aşağı alamam ki eminönü hakkımda hiç bi bilgim yok kuzum. İzmitliyim ben bi kere gezmeye gittim sadece o kadar.
mutfak önlüğü 2 tane olmalı . yedek bulunması lazım bence. kirlenir yıkayacak vaktin yoktur o an ki sen çalışan insansın. 3.5 culardan alırsın bi tane
heeee dogru kızzz bi tane daha cıktı cayda var yasaaneden kuzum ya alırsın set olarak alırsın yemek takımı ,ckb takımı,tencere takımı haaaa dogru yaa canım gecen sorum eminönünde şu önünde havlu olanlardan tekli olanlar 10 tl ama onlar geniş falan set olanlar var tutacak eldiven sapka falan onun önlügü biraz daha kücük 20 tl oradada bi teyze aman kızım ne gerek var suna ne alırsan al kullandıgın bi önlük olacak dedi kararsızım :44:
set olarak alcamda 1500 e dandik şeyler varkaliteli güzel görünen şeyler istiyorum.
önünde havlu olanlardan , bide 3.5 luklardan alcam ben. 20-30 lira bi önlüğe vermem ben
amaa tam set osipariş geldi annemden banada 2-3 tl lik bi önlük alırmısın dedi ama 10 luk olanlardan benimki gibi alırım artıkın kız son günlerde kıyamıyorumda biliyomusun bi degişti annem gözlerime dolu dolu bakıyo :26: bize recelde yapmıs azıcık ayvası varmıs kücük kavanoza yapmıs sadece bize :26:çok duygulanır oldum
Hepsi birbirinden güzel güle güle kullan canım.
tam set'i atlamışımo zaman alınabilir
eee anca anca anlıyo demekkimayısa ne kaldı.
ayy kıyamam ya,bak yine seni-sizi düşünüyo
he ya o kadar kavag ediyoruz ama insan gider ayak daha iyi kıymetini anlıyormus
sık sık gidersin artık yapcak bişey yok.
biz hala ablamın evlenip gitmiş alışamadık biliyo musun, sanki bi müddet sonra gelicekmiş gibi
ciddimisin peki ablan ne durumda ?
ablama belli etmiyoruz. evliliğinde mutlu tabiki. ama baba evini gelince beraber olunca daha farklı hissediyo sanırımeniştem gececi olunca bizde kalıyo 1 gece, hiç evlenmemiş,gelin gitmemiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?