İnciiiiiiiiimmmmm, boncuk gözlü arkadaşım, çoook teşekkür ederim çok naziksin :)masanada sandalyelerinede aşık odlummmmmmmmmmmmmmmmm boncuğum
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr çok eğlenceli cıvıl cıvıl eviniz hep yaz olacak
Bayıldım ve sanırım bende mutfağıma renkli istiyorum tabi önce mutfağımı bulmalıyımBeyaz mutfağıma aldığım rengareeeennnnnkkkkkkkkkkkkk masama merhaba deyinBiraz deli cesareti sanırım bu kadar renkli bi masa almak.
Foto cok acemice oldu kusura bakmayın lütfenEki Görüntüle 1485516
masa aynen bu.
2 sandalyeyi mor.
2 sandalyeyi sarı yaptık.
sandalyeler kendinden baklava desenli.
Eki Görüntüle 1485518
buda 3 lü sehpamız
Artık bulun şu evi, hepimiz meraktayız, heyecanlıyızBayıldım ve sanırım bende mutfağıma renkli istiyorum tabi önce mutfağımı bulmalıyımBeyazda kesinlikle bakacağım bu renklilere seninkine ve okenaus kuzumunkine kaça aldın canım tekrar güle güle kullanın desenleri de çok güzel bizim sanırım ufak olur mutfak o yüzden duvara yapıştırırım 2 sandalye sadece kenarlara koyarım genelde İstanbulda evler ufacık 3lü sehpanızda çok güzel iç açıcı daha onlarda alınacaktı dimi
Artık bulun şu evi, hepimiz meraktayız, heyecanlıyız
Sıkı pazarlıkla 500 e aldık
Mutfağına göre hareket edersin canım , dolapların beyaz olursa istediğin renkten alırsın
Çok teşekkür ederim.
aldıkalrınızı direk evinize koyuyorsunuz değilmi bebeğiİnciiiiiiiiimmmmm, boncuk gözlü arkadaşım, çoook teşekkür ederim çok naziksin :)
İnşallah öyle olur , eşyalarımız da gelse bi :)
Evet büyük olan şeyleri götürüyoruz kuzuş :)aldıkalrınızı direk evinize koyuyorsunuz değilmi bebeği
ayyyyyyyyyyyyyyyyy resmen bir ay kaldı
heyecan ne durumda kuzum
gelinliğin dikimi bittimi pekiiiiiiiiiiiiiEvet büyük olan şeyleri götürüyoruz kuzuş :)
Heyecan yok şuan, alacaklarımıza odaklandığımız içinSon haftalarda heyecan hissederim sanırım
2.provaya gitmedim. gidince cekcem :)gelinliğin dikimi bittimi pekiiiiiiiiiiiii
üstündeki halinide gösterecektin bize
varsa resmi göndersene bebeğimmmm
kuzu bir ay kaldı düğüne nezaman dı ki son prova :)2.provaya gitmedim. gidince cekcem :)
Beyaz mutfağıma aldığım rengareeeennnnnkkkkkkkkkkkkk masama merhaba deyinBiraz deli cesareti sanırım bu kadar renkli bi masa almak.
Foto cok acemice oldu kusura bakmayın lütfenEki Görüntüle 1485516
masa aynen bu.
2 sandalyeyi mor.
2 sandalyeyi sarı yaptık.
sandalyeler kendinden baklava desenli.
Eki Görüntüle 1485518
buda 3 lü sehpamız
Çooookkk teşekkür ederimm canıııım
Zevkli arkadaşım benimHarika seçimlerinden biri daha. Ayrıca mutfağına da çok çok yakıştı cıvıl cıvıl olduu
Boncuuuk masana sansalyelerine ba-yıl-dımmmmmm
Harika renkler çok hoş
Güle güle kullan canım
Çooookkk teşekkür ederimm canıııım
Biraz şüpheliydim ama sonuç mikemmel
Teşekkkür ederim Skocum
Sende başlarsın almaya artık
Sağol canım benim :)Çok güzel caınmmmm
Nedime taçları
Eki Görüntüle 1492737
mumlar
Eki Görüntüle 1492744
Eki Görüntüle 1509647
antre için aynamız.
Eki Görüntüle 1509648
dört mevsim nevresim takımı kvciğin hediyesi
Canıım :) çok teşekkür ederim :)Bu güzellikleri görmemiştim boncuk çok güzeller her zamanki gibi aşkla kullan canım benim kına malzemelerine ayrıca bayılmıştım zaten