Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

masanada sandalyelerinede aşık odlummmmmmmmmmmmmmmmm boncuğum
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr çok eğlenceli cıvıl cıvıl eviniz hep yaz olacak

İnciiiiiiiiimmmmm, boncuk gözlü arkadaşım, çoook teşekkür ederim çok naziksin :)

İnşallah öyle olur , eşyalarımız da gelse bi :)

Bayıldım ve sanırım bende mutfağıma renkli istiyorum tabi önce mutfağımı bulmalıyımBeyazda kesinlikle bakacağım bu renklilere seninkine ve okenaus kuzumunkine kaça aldın canım tekrar güle güle kullanın desenleri de çok güzel bizim sanırım ufak olur mutfak o yüzden duvara yapıştırırım 2 sandalye sadece kenarlara koyarım genelde İstanbulda evler ufacık 3lü sehpanızda çok güzel iç açıcı daha onlarda alınacaktı dimi

Artık bulun şu evi, hepimiz meraktayız, heyecanlıyız
Sıkı pazarlıkla 500 e aldık
Mutfağına göre hareket edersin canım , dolapların beyaz olursa istediğin renkten alırsın

Çok teşekkür ederim.

Evet ne kadan uzattık ya bizde meraktayız şansımıza ne çıkacak acaba bu sefer diye
İyiymiş fiyatı canım normali böyledir zaten çok şıkBeyaz olursa her renk olur bayılıyorum beyaz mutfaklara

İnciiiiiiiiimmmmm, boncuk gözlü arkadaşım, çoook teşekkür ederim çok naziksin :)

İnşallah öyle olur , eşyalarımız da gelse bi :)
aldıkalrınızı direk evinize koyuyorsunuz değilmi bebeği
ayyyyyyyyyyyyyyyyy resmen bir ay kaldı
heyecan ne durumda kuzum

aldıkalrınızı direk evinize koyuyorsunuz değilmi bebeği
ayyyyyyyyyyyyyyyyy resmen bir ay kaldı
heyecan ne durumda kuzum
Evet büyük olan şeyleri götürüyoruz kuzuş :)

Heyecan yok şuan, alacaklarımıza odaklandığımız için Son haftalarda heyecan hissederim sanırım

Evet büyük olan şeyleri götürüyoruz kuzuş :)

Heyecan yok şuan, alacaklarımıza odaklandığımız için Son haftalarda heyecan hissederim sanırım
gelinliğin dikimi bittimi pekiiiiiiiiiiiii
üstündeki halinide gösterecektin bize
varsa resmi göndersene bebeğimmmm

Beyaz mutfağıma aldığım rengareeeennnnnkkkkkkkkkkkkk masama merhaba deyin Biraz deli cesareti sanırım bu kadar renkli bi masa almak.

Zevkli arkadaşım benim Harika seçimlerinden biri daha. Ayrıca mutfağına da çok çok yakıştı cıvıl cıvıl olduu

Boncuuuk masana sansalyelerine ba-yıl-dımmmmmm
Harika renkler çok hoş

Güle güle kullan canım

Zevkli arkadaşım benim Harika seçimlerinden biri daha. Ayrıca mutfağına da çok çok yakıştı cıvıl cıvıl olduu
Çooookkk teşekkür ederimm canıııım
Biraz şüpheliydim ama sonuç mikemmel

Boncuuuk masana sansalyelerine ba-yıl-dımmmmmm
Harika renkler çok hoş

Güle güle kullan canım

Teşekkkür ederim Skocum

Sende başlarsın almaya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…