Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

kuzummmm mobilyalarına bayıldım hepsi çok çooooooooooooook güzel
güle güle mutlu huzurlu günlerde kullan .....açık renkler sıkıntı diyorlar ama ben cok memnunum emınım sende cooooook seveceksın cok guzel buyuk ferah gosterıyor evi :**

kanepenin,berjerin ayakları beyaz olacak gerçi yazmışımda ayakları yazmamışım

sizde oturma amaçlı sadece 1 köşe mi var
Peki vizonla beyazı karşılaştırdınız mı ayakları falan beyaz yapınca vizon sırıtmayacak değil mi kuzum Evet şuan için tek oturma amaçlı köşe var karşısında berjer var pufunu da almayı düşünüyoruz eğer bulduğumuz evde ayrı oda olursa oraya da ikeadan divan almayı düşünüyorum yataklı olabilecek şekilde çünkü köşem yataklı değil

inciiiim,çok teşk ederimmmm
ALLAH razı olsun.
evet sıkıntı ama ferah olması açısından açık renk tercih ettim,inşallah temizlemede sıkıntı yaşamam.

baktık diğer mobilyada vizon+beyaz ayak nasıl duruyo diye,iyi gibi geld bana
**

kardeşin gelcek nerde yatcak kız.inş yerin olur da alırsın

inciiiim,çok teşk ederimmmm
ALLAH razı olsun.
evet sıkıntı ama ferah olması açısından açık renk tercih ettim,inşallah temizlemede sıkıntı yaşamam.
sık sık öyle bi üstünden siliverirsen temizliğinde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçbir problem olmaz canım ben 3 4 günde bir şööyle siliveriyorum ayda birdefa da iyice hırpalayarak temizliyorum :)
halılarıda açık renk alacasın sanırım. o iş bayağı zor ama o ferah görünüme değiyor bence...:)

bencede,ben koyu renkte bunalırım zaten

nisan ortasında gelcek mobilyalar bakalım
habire temizlik yaparım

Hayırlı olsun kuzumm Az kafa patlatmadık bana anlatana kadar akla karayı seçtin Ama herşeyin çok çok güzel oldu..

Yatak odanı yakından görmüş biri olarak bayıldım Tarzlarımız çok çok benziyor zaten

baktık diğer mobilyada vizon+beyaz ayak nasıl duruyo diye,iyi gibi geld bana
**

kardeşin gelcek nerde yatcak kız.inş yerin olur da alırsın
Güzel geldiyse içine sindiyse olur tabi kuzum

Kuzu köşe zaten yastıkları kaldırınca başlı ayaklı 2 kişi yatar pufunu birleştirince de yatılıyor öyle de 1 kişi yatar diğer yere divanı alırsam 2 kişilik gibi ee yer yatağıda yaparım alışıgız biz yeter ki isteyelim

Sağol kuzuuummmmmm. Allah razı olsun senden çok yardımcı oldun

Netteki ile birebir görme cok farkediyor zaten, beğenmene cook sevindim

Hayirli olsun boncugummm , güle güle kullanirsiniz insaAllah, hepsi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…