Br0nzZ'un Çeyiz Topiği :)

Yine şeker yine cici çok güzeller canım çay tabağı altının modeline bayıldım ne kadar farklı hangi markanın görmem gerekaşkla kullan hepsini kuzum

fotoğraflarını çekmemi bekleyen ceyizciklerimi nihayet fotoğrafladım

a101 'den aldığım 3 adet kavanozumuz.

servis tabaklarımız

çay fincanlarımızz

baharatlığımız

konya hatırası kül tabağımız

yine konya hatırası gül kokulu tesbihlerimiz ve de çay kaşıklarımızzzz:103:

Her bir parçaya ayrı ayrı bayıldım kuzum bayıldım aşkla kullan

1400 TL boncuk elektrik süpürgesi :97::93:bitirmek zorundayım diğer eksikler bekliyor yemiyorum borç ödüyorum işte bende çok uzun diye düşünüyordum

anaa benim aklımda 2500 diye kalmış

olsun arada 1000 lira var yiine de 3 ay bence cok iyi. uzun diye düşünme. tebrik ediyorum seni 3 ayda bitirebiliyosan

anaa benim aklımda 2500 diye kalmış

olsun arada 1000 lira var yiine de 3 ay bence cok iyi. uzun diye düşünme. tebrik ediyorum seni 3 ayda bitirebiliyosan

Sağol kuzum 500 TL gibi bir rakam oluyor işte dişçimede her ay 200 TL veriyorum iğnelime 150 TL diğer kartıma da 150 TL yani kısacası aç geziyorum

Sağol kuzum 500 TL gibi bir rakam oluyor işte dişçimede her ay 200 TL veriyorum iğnelime 150 TL diğer kartıma da 150 TL yani kısacası aç geziyorum

hepsi ihtiyaç. tüm bunlara rağmen çeyiz için didinip uğraşıyosun. azmin sonu zaferdir

çalışınca oluyor

hepsi ihtiyaç. tüm bunlara rağmen çeyiz için didinip uğraşıyosun. azmin sonu zaferdir

çalışınca oluyor

Evet canım benim belki benim yerimde olan biri bu kadar şey almazdı düğün zamanına bırakırdı eşiyle beraber öderdi borçları değerimi bil diyorum erkek arkadaşıma birde herşeyin en iyisini almaya yapmaya çalışıyorum:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…