- 10 Ekim 2023
- 70
- 15
- 3
- Konu Sahibi Dkvmfvjxjh
Merhaba kızlar açtığım konulardan da anlayacağınız üzere bi kaç aydır vajinal problemler ile uğraşıyorum. Başta mantar sandığım sonradan cinsel hastalık sandığım internetten sabah akşam araştırma yaptığım ve kendi kendime hpv hıv gibi hastalıkların teşhisini koyduğum psikoloji bozan bir dönemim oldu maalesef. Sonunda özel bi kliniğe gidip smear hpv gibi bir çok test verdim. Hpv testim henüz çıkmadı ama diğer kültür sonuçlarım ve smear temiz. Smearde inflamasyon bulguları çıkmış sadece onu da doktor vajinal floranın bozulmasına bağlı diyerek söyledi. Bugün doktorla konuştuğumda akıntı ve cinsel ilişkide yanma gibi şikayetlerin vajinal flora bozukluğu yüzünden olabileceğini söyledi. Bakteri veya herhangi bir enfeksiyon yok bu bizim için iyi dedi. Biri hap diğeri fitil olmak üzere 2 tane probiyotik verdi. Biri Vagi flora fitil diğeri duobalance bv. Aranızda böyle bi sorun yaşayan sonradan düzeltebilen ve söylediğim probiyotikleri kullanan arkadaşlar var mı acaba? Düzelmez diye canımı sıkıyorum biraz tecrübelerinizi bekliyorum