Psikologu da sordum burdakiler uygun degil dedi. O ne demekse. Belediyelerde var onlardn randevu alin dedi.O ne biçin doktormuş ya emzirirken lustral kullanılıyor biz bile biliyoruz artık...
Diger yazdığı hiçbir işe yaramaz canım sen başka doktora git...
Bende pekiştiyse gittim devlette psikologa yönlendirdi randevu aldim yine devletten hemde ilaç yazdı düşün yani 3 gündür kullanıyorum ama InşAllah alışırım...
Geçmiş olsun tedavi olmadan atlatamazsin gibi baska doktora görün canım.
O ne biçin doktormuş ya emzirirken lustral kullanılıyor biz bile biliyoruz artık...
Diger yazdığı hiçbir işe yaramaz canım sen başka doktora git...
Bende pekiştiyse gittim devlette psikologa yönlendirdi randevu aldim yine devletten hemde ilaç yazdı düşün yani 3 gündür kullanıyorum ama InşAllah alışırım...
Geçmiş olsun tedavi olmadan atlatamazsin gibi baska doktora görün canım.
Canım sen iyice araştır psikologa devlette psikiyatr yönlendirdi beni hemde kendisi dinledi ilacta yazdi ona görün dedi...Psikologu da sordum burdakiler uygun degil dedi. O ne demekse. Belediyelerde var onlardn randevu alin dedi.
Benden onceki hastasini da bekletmisti isim var diyerek. Bilgisayarda birseyler yazip duruyordu. Gitmeden genelde arastiririm aslinda. Makaleleri vs vardi. Kendini gelistiren bir doktordur diye dusunmustum.
Hangi sehirdesiniz.istanbuldaysaniz gittiginiz doktora gitmek isterim. İyi doktor tavsiyesini onemsiyorum.Canım sen iyice araştır psikologa devlette psikiyatr yönlendirdi beni hemde kendisi dinledi ilacta yazdi ona görün dedi...
Erteledikçe daha çok hasta oluyoruz kendin ve evladin için tedavini ol InşAllah.
Istanbulda değilim canim malesef.Hangi sehirdesiniz.istanbuldaysaniz gittiginiz doktora gitmek isterim. İyi doktor tavsiyesini onemsiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?