- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
-
- Konu Sahibi Cilekliekler7
Sorun derken onu kasdetmedimcöźülecek bisi degil yani bi sorun degil bize göre cok sükür rabbim yuvasinda sorun olanlarin sorunlarini bi an önce cözme kolayliği versin
Hmm 2 olsa ehhh işteYok bizde hafta da bir kez
UzdunHmm 2 olsa ehhh işte
O zman senjn kendini toparlaman lazım bence zaman ayirman lazimUzdun
Benim koca da sorun yok sorun bende istek diye bisey kalmadikocam call of dutyden firsat bulamiyor o ayri ama
Kendime mi kuvvet macunu alsam neO zman senjn kendini toparlaman lazım bence zaman ayirman lazim
Macun falan bilmem ama bi sekilde istekli olmaya bak bu konuda tecrubeli bilgili arkadaşlar konu açmışlar ordan bilgi alabilirsinKendime mi kuvvet macunu alsam necocuk istiyorum ama sevismek istemiyorum delirdim sanirim
Suan kardes kardese modundayim stres sikinti derken boyle oldu bakalim artik doktora gidim cocuk icin karar verirsem bilgi isterimMacun falan bilmem ama bi sekilde istekli olmaya bak bu konuda tecrubeli bilgili arkadaşlar konu açmışlar ordan bilgi alabilirsin
Hayırlısı diyelimSuan kardes kardese modundayim stres sikinti derken boyle oldu bakalim artik doktora gidim cocuk icin karar verirsem bilgi isterim
Hayirlisi oyleHayırlısı diyelim
Vay hınzırÜst katta herşey mevcut yavrum. TV mutfak banyo tuvalet ne ararsanAma kadın asagiyi tercih ediyor
Bı konu vardı burda, konu sahibi 40 yaşındaydı,eşi ondan aşkla sevismesini,onu arzulamasini istiyordu. Bugün bana tutkuyla yaklasmadin,bu hafta iki kere oldu yok efendim birinde isteksizdin dediği icin dert yanıyordu kocasından. O ablanın derdinden o gun ben ve birçok arkadas istemistiBu çalışan çifte haftada bir yeter ne demek ya, herkesin enerjisi farklı, kimi yattığı yerden para kazanır haftada bir canı ister kimi sırtında taş taşır her gün ona enerjisi vardır. Çok kişisel bir konu bu. Konu sahibinin ve eşinin daha fazlasına enerjisi var demek ki
Gelecekteki halimiz sanırım bizimKardeşimin kv 52 kpederi 57 yaşında ama halen iş bitmemis söylüyordu burdada duydum eskilerde iş var çoğu gençlere göre masallahlari var
Gece kalkıp anne yatak odasına çok ses geliyor yukarıda izlesen olmaz mı desenize, ya da umursamayın girin çıkın banyoya, o utanır belki. Ne kadar odun oluyor bazıları yaÜst katta herşey mevcut yavrum. TV mutfak banyo tuvalet ne ararsanAma kadın asagiyi tercih ediyor
+18de bununla ilgili çok konu var, içlerinde hamileliği etkilemeyecek şeyler de mevcutKendime mi kuvvet macunu alsam necocuk istiyorum ama sevismek istemiyorum delirdim sanirim
Strese melisa çayı birebirSuan kardes kardese modundayim stres sikinti derken boyle oldu bakalim artik doktora gidim cocuk icin karar verirsem bilgi isterim
Hatırlıyorum o konuyuBı konu vardı burda, konu sahibi 40 yaşındaydı,eşi ondan aşkla sevismesini,onu arzulamasini istiyordu. Bugün bana tutkuyla yaklasmadin,bu hafta iki kere oldu yok efendim birinde isteksizdin dediği icin dert yanıyordu kocasından. O ablanın derdinden o gun ben ve birçok arkadas istemistiadam şirket yönetiyor ayda bire burun kıvırıyor koca kiciyla oturduğu yerden,öteki maden işçisi hergun istiyor
Ah bilmiyordum melisa cayini bir deneyimGelecekteki halimiz sanırım bizim
Gece kalkıp anne yatak odasına çok ses geliyor yukarıda izlesen olmaz mı desenize, ya da umursamayın girin çıkın banyoya, o utanır belki. Ne kadar odun oluyor bazıları ya
+18de bununla ilgili çok konu var, içlerinde hamileliği etkilemeyecek şeyler de mevcut
Strese melisa çayı birebir
İçlerine çok geyik muhabbeti karışıyor ama sabırla okursan işine yarayacak şeyler çıkar. Tarçın susam bal karışımı var mesela, hamileyken bile kullansan sorun yaratmaz diyebilirim. Susam kalsiyum içeriyor bolca, tarçın şekeri dengeler, bal zaten sağlık demek. Hamileyken günde 4 simit gömerdim deli gibi, faydasını gördüm zararını görmedimAh bilmiyordum melisa cayini bir deneyim
Dun canim sikildi baktim +18 bolumune cok konu var ama cevap pek yok bulamadim