Bozulan cinsel hayatımız

Eşimin ailesi uzakta idi pandemi nedeniyle 4 ay kayınvalide de kaldık eşim dedi hazır home office kaldık gidelim diye gittik ama 4 ay boyunca 1 kez sadece beraber olduk gerçekten olmuyor biri evde olunca

Eşimin ailesi uzakta idi pandemi nedeniyle 4 ay kayınvalide de kaldık eşim dedi hazır home office kaldık gidelim diye gittik ama 4 ay boyunca 1 kez sadece beraber olduk gerçekten olmuyor biri evde olunca
4 ayda 1 kez sevistiyseniz bunda bir anormallik vardır,çünkü sağlıklı erkek de kadın da ortada hiçbir sebep yokken 4 ay başka birinde kaldı diye sevismemezlik yapmaz.

4 ayda 1 kez sevistiyseniz bunda bir anormallik vardır,çünkü sağlıklı erkek de kadın da ortada hiçbir sebep yokken 4 ay başka birinde kaldı diye sevismemezlik yapmaz.
Vala cnm evleri aşırı sıcak yazın klima salonda var odalar açık yatıyorduk klima vursun diye birde yanımızda çocuk var öyle oldu o bir tane de 2 saatliğine kayınvalideler yoktu çocukta uyuyordu eşim o fırsat Abaza gibi geldi rahat edilmiyor başkası varken

Vala cnm evleri aşırı sıcak yazın klima salonda var odalar açık yatıyorduk klima vursun diye birde yanımızda çocuk var öyle oldu o bir tane de 2 saatliğine kayınvalideler yoktu çocukta uyuyordu eşim o fırsat Abaza gibi geldi rahat edilmiyor başkası varken
Uff keşke 4ay kalmasaydiniz,ben 4ay bir başkasında kalsam çıldırırdim sanırım,insan kendi düzenini arıyor,çadır da olsa insanın kendi evi olacak

İçlerine çok geyik muhabbeti karışıyor ama sabırla okursan işine yarayacak şeyler çıkar. Tarçın susam bal karışımı var mesela, hamileyken bile kullansan sorun yaratmaz diyebilirim. Susam kalsiyum içeriyor bolca, tarçın şekeri dengeler, bal zaten sağlık demek. Hamileyken günde 4 simit gömerdim deli gibi, faydasını gördüm zararını görmedim 😁 karışım sabah akşam birer tatlı kaşığı tüketiliyor
WoW degisik bir kur deniycem insallah cok tesekkur ederim

Özellikle son zamanlarda eşimle güzel giden bi cinsel hayatımız vardı. Okulların açılmasıyla ikimizde işe başladık. 16 aylık Bi kızım var. Kızım bakıcıyla durmayınca kayınvalidemi çağırmak zorunda kaldık. 3 haftadır bizimle ve okul devam ettiği sürece de kızıma o bakıcak. Sorun şu ki, evde üçüncü bir kişinin olması bizim cinsel hayatımızı bitirmek üzere. Öncelikle ilişki sıklığı haftada 1 e düştü.çünkü ilişki için geceyi bekle, sonrasında duş al (üstelik ebeveyn banyosu da yok) sabahın köründe de kalkıp işe git durumu çok zahmetli oluyor. Sadece haftasonu biraz daha rahat olabiliyoruz, onda da aman çocuk uyanmasın, aman sesimiz duyulmasın diye strese girmekten hiç bir şey anlayamadan olup bitiyor. E aradan uzun zaman geçtiği için adam süreyi de fazla uzatamıyor. Yani kısacası kocamla sevişemiyorum kızlar 😂 bizim bu duruma Bi çözüm bulmamız lazım ama Bi türlü Bi düzen kuramadık. Kayınvalidesiyle birlikte yaşayanlar nasıl yapıyorlar bu işi? İyice emekli öğretmen moduna giricez böyle giderse

NOT:biraz uzun olmuş kusura bakmayın
Kayınvalideniz siz işteyken kendi evinde baksa.. iş bitiminde çocuğunuzu alıp evinize geçin bebeğiniz uyuyunca rahat edersiniz neden sizinle kalıyo ki zaten evleriniz çok mu uzak? Sabah bırakıp akşam alın çocuğunuzu yine o bakmış olucak ki hepimiz biliyoruz evlilikte eşlerin birbirine daha samimi daha yakın olması İçin cinsellik en önemli şey😌

İçlerine çok geyik muhabbeti karışıyor ama sabırla okursan işine yarayacak şeyler çıkar. Tarçın susam bal karışımı var mesela, hamileyken bile kullansan sorun yaratmaz diyebilirim. Susam kalsiyum içeriyor bolca, tarçın şekeri dengeler, bal zaten sağlık demek. Hamileyken günde 4 simit gömerdim deli gibi, faydasını gördüm zararını görmedim 😁 karışım sabah akşam birer tatlı kaşığı tüketiliyor
Kizz ne bu bizim adama da yarar mı 😀😀

Gece kalkıp anne yatak odasına çok ses geliyor yukarıda izlesen olmaz mı desenize, ya da umursamayın girin çıkın banyoya, o utanır belki. Ne kadar odun oluyor bazıları ya 😡
Kaynamla ayrı bi ilişkimiz var 😀Benim erkenden uyumami bile istemiyor. Çay muhabbeti,dizilerimiz baş başa izliyoruz. Aslında o beni bekliyor ama işte bazen anlayışlı olmasını isterdim.

Aslında gün içinde aklınıza estiği anda banyoda yapmayı deneyebilirsiniz . Biz tatillerde kayınvalidemlere gittiğimizde öyle yapıyorduk.
Önce birimiz giriyordu banyoya yatak odasınıda ışığı açıp kapıyı kapatıyorduk banyoda duş sesiyle bir sorun olmuyordu 🤣..

Aslında gün içinde aklınıza estiği anda banyoda yapmayı deneyebilirsiniz . Biz tatillerde kayınvalidemlere gittiğimizde öyle yapıyorduk.
Önce birimiz giriyordu banyoya yatak odasınıda ışığı açıp kapıyı kapatıyorduk banyoda duş sesiyle bir sorun olmuyordu 🤣..
Bizim apartmanda banyo aşşırı eko yapıyo. Komşuların sesini duyduğumuzda banyoda seks yapma düşüncesi bu evden çıkıncaya kadar rafa kalktı. 🤣

Kayınvalideniz siz işteyken kendi evinde baksa.. iş bitiminde çocuğunuzu alıp evinize geçin bebeğiniz uyuyunca rahat edersiniz neden sizinle kalıyo ki zaten evleriniz çok mu uzak? Sabah bırakıp akşam alın çocuğunuzu yine o bakmış olucak ki hepimiz biliyoruz evlilikte eşlerin birbirine daha samimi daha yakın olması İçin cinsellik en önemli şey😌
Farklı şehirlerdeyiz. Haftasonu gitmesi için bile bizim götürmemiz gerekiyor. Yoksa neden kalsın zaten. Onun da düzeni bozuluyor.

Farklı şehirlerdeyiz. Haftasonu gitmesi için bile bizim götürmemiz gerekiyor. Yoksa neden kalsın zaten. Onun da düzeni bozuluyor.
Ekim bitmeden hızlıca bir bakıcı bakın o zaman,çünkü kış geliyor sonra ağzım burnum yazı bı görelim muhabbetine dönmesin bu is

Bizim apartmanda banyo aşşırı eko yapıyo. Komşuların sesini duyduğumuzda banyoda seks yapma düşüncesi bu evden çıkıncaya kadar rafa kalktı. 🤣
Bizim banyo da böyle işte. Üst komşunun çiş sesi bile geliyor 🤣 evlendik evleneli bu evdeyiz, daha 1 kere banyoyu kullanamadık bu yüzden. İçimizde yaradır, uktedir

Konunun hepsini okumadım henüz ama bakıcıya geri dönmek en mantıklısı. Kvye anne bu bakıcıya ettiği eziyeti sana da yapıyor, biz de üzülüyoruz sen de, biz bir bakıcı arayalım, gelenler de senin gözün önünde çocukla uyum sağlasın, sen izleyeceğin için bizim de bakıcıya güvenimiz artar. Hem sen evine düzenine dönmüş olursun, hem de biz senin bizim yüzümüzden yorulmadığını bilip huzurlu oluruz. Bizi büyüttün zaten bir de bizim çocuğumuzla yorulmanı istemiyoruz diyebilir eşin.

Bakıcı evde sürekli yaşayan birine göre büyük rahatlık. İnşallah sizi huzura kavuşturacak bir bakıcı bulursunuz
En başta bakıcı tuttuğumuzda alınmasın gücenmesin diye aynen bunları söyledik ama pek işe yaramadı. Sonra onu çağırırken de geçici olduğunu eğer çocuk onunla da durmazsa tekrar bakıcıya döneceğimizi de konuştuk aslında. Bugün komşusuyla telefonda konuşurken bu kış burdayım çocuga ben bakıcam dedi 🙄

Ahaha ay ne kötü bişey ya 😅😅 Bir oturmanin en kötü tarafı bu işte. Allah'tan iki katlı evimiz. Ama bazen biz erken yatınca kaynanam içerde TV izliyor . Ulan git yatsana ne diye bekliyorsun tepemizi😅😅
O TV aşkından değil sırf sizi rahat bırakmamak için 😠👹🤣🤣🤣

• Komik
Reactions: Z P
O TV aşkından değil sırf sizi rahat bırakmamak için 😠👹🤣🤣🤣
Kayınvalidem kırmızı çizgimdir asla laf ettirmem 😃😃Şaka bir yana.asla kıskançlığı yoktur. Eşime 9 yıldır bir kere beni şikayet etmisligi,laf üstüne laf katmisligi yoktur. Kadına diyorum hep sen cennetliksin diye. Biz kaynana gelin değil anne kız gibi olduk. Yoksa babamın bana verdiği evde bir oturabilirmiydik 😃😃

Kayınvalidem kırmızı çizgimdir asla laf ettirmem 😃😃Şaka bir yana.asla kıskançlığı yoktur. Eşime 9 yıldır bir kere beni şikayet etmisligi,laf üstüne laf katmisligi yoktur. Kadına diyorum hep sen cennetliksin diye. Biz kaynana gelin değil anne kız gibi olduk. Yoksa babamın bana verdiği evde bir oturabilirmiydik 😃😃
Allah daim etsin inşallah canım benimki tam bir felaket Rabbim düşman başına vermesin o derece 😏

X