- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
-
- Konu Sahibi Cilekliekler7
Bizim evde kvde de yok haftada bir kere
Ajajjaja benim de isi birakmam gerek
Biz de bakıcı işini tekrar düşünmeye başladık. Normalde zaten ilişki sırasında farklı Bi oda kullanıyorduk. Oraya kayınvalidem yerleşti şimdi.Çocuğum yok ama size önerim tekrar işe bir bakici alarak başlayın. Kayinvalideniz çocuğunuz bakıcıya alışana kadar evde kalsın yavaş yavaş çocuktan çekilsin ama bir anda gitmesin bu sayede çocuklar alışır. Çocuğunuzun odasını ayırma şansı yoksa imkan varsa en azından ilişki sırasında beşiği salona götürüp başına telsiz koyun rahat olursunuz
Pazartesi-persembe iyidir mi diyorsunuz,mübarek günler,sevaptirBencede bakici ayarlayin.. yani ozel hayat yok.. buarada calisan insanlar icin 1-2 defa haftada gayet iyi bir sayi.. yani is guc olmasa aklin fikrin oraya calisirdane bekliyorsun yani
Valla beklentim sayı değil. Plan program randevu yapmadan kendimi kasmadan anın tadını çıkarmakBencede bakici ayarlayin.. yani ozel hayat yok.. buarada calisan insanlar icin 1-2 defa haftada gayet iyi bir sayi.. yani is guc olmasa aklin fikrin oraya calisirdane bekliyorsun yani
Ayıptan değildir de evde başka bir insanın varlığı insanı çok geriyor,bunun kv yada kendi annen olmasıyla alakası yok. Hastalandigim bir dönemde annemle babam bizde kalmıştı,insan tuvalete giderken bile biraz rahatsız oluyor,tam çocuğu uyutup başka odada keyfine bakacaksın bakıyorsun oda yok ,hiç olmadı biri tuvalete uyanıyor,hep bir tedirginlik. Baştan geniş ailede yasanilinca durumu ona göre duzenliyorsundur belki ama sonradan evin içine biri katılınca kendi evinde rahat edemiyorsun.Ben kv falan aile yanında yaşamadın bilemem ama sonuçta evli insan illaki ilişki hayatı olacak tamam ulu ortak ses falan olmadan yapıp duş alınması ayıp olmaz diye düşünüyorum
Tamam katılıyorum ama böyle de sorun çok en güzeli bı sekilde duzene girmeliAyıptan değildir de evde başka bir insanın varlığı insanı çok geriyor,bunun kv yada kendi annen olmasıyla alakası yok. Hastalandigim bir dönemde annemle babam bizde kalmıştı,insan tuvalete giderken bile biraz rahatsız oluyor,tam çocuğu uyutup başka odada keyfine bakacaksın bakıyorsun oda yok ,hiç olmadı biri tuvalete uyanıyor,hep bir tedirginlik. Baştan geniş ailede yasanilinca durumu ona göre duzenliyorsundur belki ama sonradan evin içine biri katılınca kendi evinde rahat edemiyorsun.
Bakıcı tekrar geri gelmeli,ben maddi problemden dolayı kv geldi diye düşünmüştüm ama konu sahibinin çocuğu alisamamis bakıcıya. Böyle bozulan sadece cinsel hayat olmuyor ki,oturup kucak kucağa film izleyemiyorsun,iki dudis veremiyorsun yayılıp,muhabbet desen illa ki ortak bir konu olmak zorunda kalıyor,havadan sudan işte.. kadına 'biz şimdi burda keyif yapcaz,sen yat istersen' diyemeyecegin için elin bogrunde tirs tirs yatıp uyumak zorunda kaliyorsun. Ee kadının da evi sayılıyor o zaman çünkü,onun da hakkı var bebek bakmanın dışında keyif yapmaya,o da evini bırakıp gelmiş torun için.Tamam katılıyorum ama böyle de sorun çok en güzeli bı sekilde duzene girmeli
Zor bı surec o zmanBakıcı tekrar geri gelmeli,ben maddi problemden dolayı kv geldi diye düşünmüştüm ama konu sahibinin çocuğu alisamamis bakıcıya. Böyle bozulan sadece cinsel hayat olmuyor ki,oturup kucak kucağa film izleyemiyorsun,iki dudis veremiyorsun yayılıp,muhabbet desen illa ki ortak bir konu olmak zorunda kalıyor,havadan sudan işte.. kadına 'biz şimdi burda keyif yapcaz,sen yat istersen' diyemeyecegin için elin bogrunde tirs tirs yatıp uyumak zorunda kaliyorsun. Ee kadının da evi sayılıyor o zaman çünkü,onun da hakkı var bebek bakmanın dışında keyif yapmaya,o da evini bırakıp gelmiş torun için.
Aynen öyle. Sıkıntım tam olarak bu. E kadını da biz çağırdık şimdi şikayet etmek de biraz ayıp. Tekrar bakıcı ayarlıcaz desek ordan da bi sorun çıkacağı kesin. Vay efendim benden memnun kalmadınız mı, vay efendim beni istemiyor musunuz... Napacağımızı şaşırdık. Kendi ayağımıza sıktık resmenBakıcı tekrar geri gelmeli,ben maddi problemden dolayı kv geldi diye düşünmüştüm ama konu sahibinin çocuğu alisamamis bakıcıya. Böyle bozulan sadece cinsel hayat olmuyor ki,oturup kucak kucağa film izleyemiyorsun,iki dudis veremiyorsun yayılıp,muhabbet desen illa ki ortak bir konu olmak zorunda kalıyor,havadan sudan işte.. kadına 'biz şimdi burda keyif yapcaz,sen yat istersen' diyemeyecegin için elin bogrunde tirs tirs yatıp uyumak zorunda kaliyorsun. Ee kadının da evi sayılıyor o zaman çünkü,onun da hakkı var bebek bakmanın dışında keyif yapmaya,o da evini bırakıp gelmiş torun için.
Ee biraz öyle olmuş ama kadın da büyük fedakarlik göstermiş,nihayetinde siz kendi hayatınızdan feragat ediyorsanız o da ediyor. Evinde yayılıp yatmak kafa dinlemek varken torun bakıyor,bahane olduğuna göre de yaşı +50 gibi düşündüm,onun işi de çok zor tabi. Burda nelerini okuyoruz,çok zor durumda olmamizave kv musait olmasına rağmen çocuğuma bakmadı,aldığım paranın çoğu bakıcıya gidiyor diye.. siz bakıcı tekrar tutacaksaniz kv'ye anne sen çok yoruluyorsun,seni de düzeninden ettik herşey için hakkını helal et minvalinde,ne şiş yansın ne kebap kıvamında bir konuşma yapmanız uygun olur,baştan bir iki dirdirlasa da o da evindeki rahatlığa döneceği için mutlu olur merak etmeyin.Aynen öyle. Sıkıntım tam olarak bu. E kadını da biz çağırdık şimdi şikayet etmek de biraz ayıp. Tekrar bakıcı ayarlıcaz desek ordan da bi sorun çıkacağı kesin. Vay efendim benden memnun kalmadınız mı, vay efendim beni istemiyor musunuz... Napacağımızı şaşırdık. Kendi ayağımıza sıktık resmen
Yani kv ile nasil mumkun olabilir bu senceValla beklentim sayı değil. Plan program randevu yapmadan kendimi kasmadan anın tadını çıkarmakyoksa haftada 5 gün beklemiyorum yahu
Her hafta otel işi de zor benceYani kv ile nasil mumkun olabilir bu senceotele filan gidin.. o da planli olur ama degisiklik olur hemde rahat edersiniz. Baska sekilde asla olmaz.
Ayrica haftada 1 normal calisan insan icin..zaten aksama kadar pertin cikiyor
Kaç yıllık evlisin yaşlar kacÖzellikle son zamanlarda eşimle güzel giden bi cinsel hayatımız vardı. Okulların açılmasıyla ikimizde işe başladık. 16 aylık Bi kızım var. Kızım bakıcıyla durmayınca kayınvalidemi çağırmak zorunda kaldık. 3 haftadır bizimle ve okul devam ettiği sürece de kızıma o bakıcak. Sorun şu ki, evde üçüncü bir kişinin olması bizim cinsel hayatımızı bitirmek üzere. Öncelikle ilişki sıklığı haftada 1 e düştü.çünkü ilişki için geceyi bekle, sonrasında duş al (üstelik ebeveyn banyosu da yok) sabahın köründe de kalkıp işe git durumu çok zahmetli oluyor. Sadece haftasonu biraz daha rahat olabiliyoruz, onda da aman çocuk uyanmasın, aman sesimiz duyulmasın diye strese girmekten hiç bir şey anlayamadan olup bitiyor. E aradan uzun zaman geçtiği için adam süreyi de fazla uzatamıyor. Yani kısacası kocamla sevişemiyorum kızlarbizim bu duruma Bi çözüm bulmamız lazım ama Bi türlü Bi düzen kuramadık. Kayınvalidesiyle birlikte yaşayanlar nasıl yapıyorlar bu işi? İyice emekli öğretmen moduna giricez böyle giderse
NOT:biraz uzun olmuş kusura bakmayın
Ben kaynanayla oturduğum zaman bi gece ikimiz karşılaştık halbuki onun odasında ebeveyn banyosu var(özeller çünkü Kendileri) geldi benim odanın yanındaki banyoya ikimiz duş alicaz o işten sonra öncelik onun oldu sen neden daha uyumadın bu vakitte diyor bana te Allahim ya diyecektim sen neden uyumadiysan bende ondan uyumadımkayınvalidem benden daha cok yapıyor netBir oturuyoruz hergün saat gece 5 kombi çalışıyor. Konuyu takipteyim belki aklı selim yorumlar gelir
Neden olmasin? Para sorun degilse bi kac saat olabilir kv bakar herhaldeHer hafta otel işi de zor bence
3 yıllık evliyiz ben 27 eşim 32 yaşındaKaç yıllık evlisin yaşlar kac