Çok iyi anlıyorum benimde ard arda test yapasim geliyor ama sabah ilk idrar daha sağlıklı olur yada hemen git acilde kan ver test yaparsan at bakalım beraberValla dayanamayacağım yapacağım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi anlıyorum benimde ard arda test yapasim geliyor ama sabah ilk idrar daha sağlıklı olur yada hemen git acilde kan ver test yaparsan at bakalım beraberValla dayanamayacağım yapacağım şimdi
Çok iyi anlıyorum benimde ard arda test yapasim geliyor ama sabah ilk idrar daha sağlıklı olur yada hemen git acilde kan ver test yaparsan at bakalım beraber
Yok bende bir sorun yoktu eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzelmedi tüp bebek yaptık yaşımızdan dolayı ben 33 eşim 37 yaşındaPko mu vardı canım
Var gibi duruyor benimki yarım saat sonra silik çıkmıştı kuruma çizgisi dediler ama vardı inşallah hamilesindir can
Keşke bekleseydin sabahı geçmiş miydi gününEki Görüntüle 3489288
Sanırsam negatif
Tüp bebek nasıl oluyor. Ameliyatla mı yoksa aşılama gibi miYok bende bir sorun yoktu eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzelmedi tüp bebek yaptık yaşımızdan dolayı ben 33 eşim 37 yaşında
İkiside değil belli bir süre tedavi olduktan sonra bebek laboratuvarda döllenip rahme yerleşiyor çünkü eşimin spermleri doğal yolla dölleyemediği için doktor laboratuvarda dölledi.Tüp bebek nasıl oluyor. Ameliyatla mı yoksa aşılama gibi mi
Hadi insAllah vardir takipdeyim seniHala cikmadi sağlık ocağı geç çıkıyor inşallah pazartesine bırakmazlar
İnşallah Dualarınıza katın olurmu ama pazartesiye kaldı sanırım hala sonuç yokHadi insAllah vardir takipdeyim seni
Allah nasip ederse neden olmasın inşallah vardır canını sıkma zamanı gelecek elbetBen baska sehirdeyim bir aydır hava deyişikliyi yaşiyorum. Gecen ayin 2 si adet gordum bu ay 4 gelmeliydi hala gemedi. Zaten adetlerim 30..35 gun arasi gelirdi hep. testlerim neqatif Hamile olsaydim pozitif cikardi bence. Bide hic bir belirtim yok goğüs agrısından baska
Benimde testimde belli belirsiz çıktı ama gözle zor görülüyor gecikmemin bugün 5.günü iki gün önce yapmıştım testi şimdi bende kan vermeye gideceğim sizin belirtiniz var mı benim sol kaşığımda hep bir sancı var böyle sanki içi geriliyor bir anda bir de idrarımın rengi çok koyuAllah nasip ederse neden olmasın inşallah vardır canını sıkma zamanı gelecek elbet
Fotosunu ata biliyosan at bakalımBenimde testimde belli belirsiz çıktı ama gözle zor görülüyor gecikmemin bugün 5.günü iki gün önce yapmıştım testi şimdi bende kan vermeye gideceğim sizin belirtiniz var mı benim sol kaşığımda hep bir sancı var böyle sanki içi geriliyor bir anda bir de idrarımın rengi çok koyu
Rengini böyle yaptım gözüktüFotosunu ata biliyosan at bakalım
Benimde kasıkta sancılarım oluyor ara ara birde akıntıBenimde testimde belli belirsiz çıktı ama gözle zor görülüyor gecikmemin bugün 5.günü iki gün önce yapmıştım testi şimdi bende kan vermeye gideceğim sizin belirtiniz var mı benim sol kaşığımda hep bir sancı var böyle sanki içi geriliyor bir anda bir de idrarımın rengi çok koyu
Ben gördüm çizgiyi inşallah kanda da çıkarRengini böyle yaptım gözüktü
İnşallah şimdi kan vermeye gidiyorum kasıklarıma kramp giriyor bilmiyorum bakalım hayırlısıBen gördüm çizgiyi inşallah kanda da çıkar
Allah nasip ederse neden olmasın inşallah vardır canını sıkma zamanı gelecek elbet
Cok hafif bi çizgi gorünüyor. ² gun bekle sabah idrarınla yine ap varsa azda olsa koyulaşmalıRengini böyle yaptım gözüktü
Hafifte olsa idrarda gozuktuyse kan daha kesin olur zaten kan vermeye gidiyormusCok hafif bi çizgi gorünüyor. ² gun bekle sabah idrarınla yine ap varsa azda olsa koyulaşmalı
Maalesef negatif çok emindim oldugunaHadi insAllah vardir takipdeyim seni