Bozuk paraaa lütfen bilen yazarmi

İşte milleti susturamiyorum midesinemi yapıştı bağırsaklarından nasıl geçecek bellki yer değiştirebilir niye hala cikmadi bursuru soru aldirsana doktora hala neyi bekletiyosun sanki benim beklemek hoşuma giyormus gibi konusuyolar hergun tuvalete gidip gidip ağlıyorum sinirden

Bilgim yok malesef, geçmiş olsun demek istedim sadece.
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun . Çıkar merak etmeyin .çıkmazsa doktorlar müdahale ederler . İçiniz rahat olsun . İnsanları dinlemeyin . Doktorlarla beraber hareket edin .
Bir şey olmayacak korkma annesi .
İşte o insalanlar susmuyor aslaaa kendimi suçlu hissediyorum sitresten ağlamaktan birşey olacak diye kendime çok korkuyorum

Bilgim yok malesef, geçmiş olsun demek istedim sadece.
Teşekkür ederim
çocuğunun k.kası bozuk paradan daha küçük değildir heralde demek ki çıkıyor gibi bir mantık kurdum şahsen ben
Kabız olduğu zaman afedersiniz benim yapamayacağım tarzta kakasını yapıyor hayret ediyorum bende empati kurmaya çalışıyorum kendi kendime ama çıkmazsa diyede kafamı susturamiyorum

Beze mi yapıyor? Belki zaten çıkardı ve siz görmediniz?
Beze yapıyor cuma günü götürdüm dokto
İşte bizim bugün 5 gün o yüzden biraz tedirginim

Biraz katı şeyler mi yedirseniz hani parayı önüne katıp bağırsağa sürüklesin diye yani bildiğimden değil yanlış yönlendirmek de istemem ama hani mantıken çorba tarzı değilde daha katı seylere mı agirlik verseniz

Millete anlatmayın sizde. Bir anne olarak yapmanız gerekeni yapmışsınız. Doktordan daha doğru kimse bilemez. Tehlike görselerdi yatış derlerdi. Geçmiş olsun çıkacaktır inş.

Para, boncuk vs yutmayan çocuk mu var.
Doktorunuz bekleyelim demiş, etrafınızdakiler olmaz demiş. Siz doktor yerine çevrenizi dinliyorsunuz.

Allah aşkına kim bu millet? Yani niye herkesin her şeyden haberi var bu kadar?

Para, boncuk vs yutmayan çocuk mu var.
Doktorunuz bekleyelim demiş, etrafınızdakiler olmaz demiş. Siz doktor yerine çevrenizi dinliyorsunuz.
Çevremi dinlemiyorim ama bı anneyim pikolojik olarak düşünmeden yapamıyorum doktor 48 içinde çıkart dedi çıkmadı 10 günü tamamlicaz dedi en son bugün 5 gün oldu otomatikmen beynim soylelenlere gidiyor

Doktor sıvı verin dedi normalde kabızdi o yüzden sulu birşeyler verin dedi hep bende kafam karıştı sulu vermiyorum acaba o yüzden mi oluyor diye bende çok denedim ama kusura bakmayın ayıp olacak ama sıvı bı kaka yapmıyor zaten biraz yine kabız

Bende küçükken yutmuşum kaç günde bilmiyorum ama çıkarmışım parayı ve 1 yasindaymisim 1 yasinda ki çocuğun bagirsagindan geçtiğine göre sizinkinden de geçer umarım en kısa zamanda çıkarır da sizde rahatlarsiniz gerçekten çok stresli süreçler ne kadar dikkat edersek edelim bu tarz şeyler yasanabiliyor

İnsalalh çıkar çok teşekürler ederim desteğiniz için

Bugün dayanamadım yine doktora götürdüm doktor bağırsaklara doğru inmeye başlamis dedi nolur mesajımı gören dua etsin Allah rızası için oğluma için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…