İşte milleti susturamiyorum midesinemi yapıştı bağırsaklarından nasıl geçecek bellki yer değiştirebilir niye hala cikmadi bursuru soru aldirsana doktora hala neyi bekletiyosun sanki benim beklemek hoşuma giyormus gibi konusuyolar hergun tuvalete gidip gidip ağlıyorum sinirdenBen boyle bisey yasamadim ALLAH kimseyede yasatmasib ama suan cocugunun en cok sana ihtiyaci var gerisini bosver milletin cani cehenneme tereddut ettigin her sey icin doktora git insallah hemen ve kolaylikla cikar cikmasada mutlaka bi yolu olacaktir rabbim beterinden korusun cok sukur ki bogazini kapatmamis
Teşekkür ederimBilgim yok malesef, geçmiş olsun demek istedim sadece.
İşte o insalanlar susmuyor aslaaa kendimi suçlu hissediyorum sitresten ağlamaktan birşey olacak diye kendime çok korkuyorumGeçmiş olsun . Çıkar merak etmeyin .çıkmazsa doktorlar müdahale ederler . İçiniz rahat olsun . İnsanları dinlemeyin . Doktorlarla beraber hareket edin .
Bir şey olmayacak korkma annesi .
Teşekkür ederimBilgim yok malesef, geçmiş olsun demek istedim sadece.
Kabız olduğu zaman afedersiniz benim yapamayacağım tarzta kakasını yapıyor hayret ediyorum bende empati kurmaya çalışıyorum kendi kendime ama çıkmazsa diyede kafamı susturamiyorumçocuğunun k.kası bozuk paradan daha küçük değildir heralde demek ki çıkıyor gibi bir mantık kurdum şahsen ben
Beze yapıyor cuma günü götürdüm doktora ikinci defa hala midesinde dedi doktorBeze mi yapıyor? Belki zaten çıkardı ve siz görmediniz?
Beze yapıyor cuma günü götürdüm doktoBeze mi yapıyor? Belki zaten çıkardı ve siz görmediniz?
İşte bizim bugün 5 günBen çocukken yutmuştum madeni 5 bin liraydı.Dışkıyla çıkmıştı. Annemden çok bıdı bıdı söz söyleyenler olduğu için ailede, doktora bile götürdüklerini sanmıyorum beni. Ama çıkmıştı 1 günde falan.
Allah aşkına kim bu millet? Yani niye herkesin her şeyden haberi var bu kadar?İşte milleti susturamiyorum midesinemi yapıştı bağırsaklarından nasıl geçecek bellki yer değiştirebilir niye hala cikmadi bursuru soru aldirsana doktora hala neyi bekletiyosun sanki benim beklemek hoşuma giyormus gibi konusuyolar hergun tuvalete gidip gidip ağlıyorum sinirden
Herkesin her konuda fikri var bu kadın nasıldır piskolojik olarak felan demiyolar sürekli herkes konusyo hiç susmuyolar söyledikleri aklıma geldikçe ben hep kahroluyorumAllah aşkına kim bu millet? Yani niye herkesin her şeyden haberi var bu kadar?
Çevremi dinlemiyorim ama bı anneyim pikolojik olarak düşünmeden yapamıyorum doktor 48 içinde çıkart dedi çıkmadı 10 günü tamamlicaz dedi en son bugün 5 gün oldu otomatikmen beynim soylelenlere gidiyorPara, boncuk vs yutmayan çocuk mu var.
Doktorunuz bekleyelim demiş, etrafınızdakiler olmaz demiş. Siz doktor yerine çevrenizi dinliyorsunuz.
Doktor sıvı verin dedi normalde kabızdi o yüzden sulu birşeyler verin dedi hep bende kafam karıştı sulu vermiyorum acaba o yüzden mi oluyor diye bende çok denedim ama kusura bakmayın ayıp olacak ama sıvı bı kaka yapmıyor zaten biraz yine kabızBiraz katı şeyler mi yedirseniz hani parayı önüne katıp bağırsağa sürüklesin diye yani bildiğimden değil yanlış yönlendirmek de istemem ama hani mantıken çorba tarzı değilde daha katı seylere mı agirlik verseniz
İnsalalh çıkar çok teşekürler ederim desteğiniz içinBende küçükken yutmuşum kaç günde bilmiyorum ama çıkarmışım parayı ve 1 yasindaymisim 1 yasinda ki çocuğun bagirsagindan geçtiğine göre sizinkinden de geçer umarım en kısa zamanda çıkarır da sizde rahatlarsiniz gerçekten çok stresli süreçler ne kadar dikkat edersek edelim bu tarz şeyler yasanabiliyor
Bugün dayanamadım yine doktora götürdüm doktor bağırsaklara doğru inmeye başlamis dedi nolur mesajımı gören dua etsin Allah rızası için oğluma içinOğlum para yuttu 50 Kr 3 yaşında iki defa doktora götürdüm midesinde 10 gün beklicez dedi bugün 5 gün hala cikmadi çok sitresliyim böyle birşey başına gelip yaşayan veya bilen varmı çıkmazsa ne olur çıkabilir mi çok korkuyorum korkutuyolarda yok bağırsakları zaten 50 kuruş kadar nasıl cikicak edecek diye nolur acil bilgisi olan yazarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?