Bozuk paraaa lütfen bilen yazarmi

nazonazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
18
3
1
35
Oğlum para yuttu 50 Kr 3 yaşında iki defa doktora götürdüm midesinde 10 gün beklicez dedi bugün 5 gün hala cikmadi çok sitresliyim böyle birşey başına gelip yaşayan veya bilen varmı çıkmazsa ne olur çıkabilir mi çok korkuyorum korkutuyolarda yok bağırsakları zaten 50 kuruş kadar nasıl cikicak edecek diye nolur acil bilgisi olan yazarmi

Çıkar insanlara kulak asma diskisini takip et bir dahada para filan birakna etrafa dikkat et

Ben boyle bisey yasamadim ALLAH kimseyede yasatmasib ama suan cocugunun en cok sana ihtiyaci var gerisini bosver milletin cani cehenneme tereddut ettigin her sey icin doktora git insallah hemen ve kolaylikla cikar cikmasada mutlaka bi yolu olacaktir rabbim beterinden korusun cok sukur ki bogazini kapatmamis

İşte bana çocuğun bağırsaklarından nasıl gecicekmis diyolar korkutuyolar

Ben çocukken yutmuştum madeni 5 bin liraydı. Dışkıyla çıkmıştı. Annemden çok bıdı bıdı söz söyleyenler olduğu için ailede, doktora bile götürdüklerini sanmıyorum beni. Ama çıkmıştı 1 günde falan.

Geçmiş olsun . Çıkar merak etmeyin .çıkmazsa doktorlar müdahale ederler . İçiniz rahat olsun . İnsanları dinlemeyin . Doktorlarla beraber hareket edin .
Bir şey olmayacak korkma annesi .

İşte bana çocuğun bağırsaklarından nasıl gecicekmis diyolar korkutuyolar

Bağırsaklar esnek ki, ayrıca bozuk para da çok büyük bir şey değil. Doktor geçer dediyse geçer merak etmeyin. Anatomiyi bilen onlar, böyle şeylerle sık karşılaşan da onlar.

Bağırsaklar esnek ki, ayrıca bozuk para da çok büyük bir şey değil. Doktor geçer dediyse geçer merak etmeyin. Anatomiyi bilen onlar, böyle şeylerle sık karşılaşan da onlar.
Çok rahat bir şekilde konuştu doktor ama ben rahat değilim hala midesinde olması beni korkutuyo

Bilgim yok malesef, geçmiş olsun demek istedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…