Çıkar insanlara kulak asma diskisini takip et bir dahada para filan birakna etrafa dikkat etOğlum para yuttu 50 Kr 3 yaşında iki defa doktora götürdüm midesinde 10 gün beklicez dedi bugün 5 gün hala cikmadi çok sitresliyim böyle birşey başına gelip yaşayan veya bilen varmı çıkmazsa ne olur çıkabilir mi çok korkuyorum korkutuyolarda yok bağırsakları zaten 50 kuruş kadar nasıl cikicak edecek diye nolur acil bilgisi olan yazarmi
Ediyorum ama yok herkes başka birşey söylüyor çok sitresliyim delirmek üzereyimÇıkar insanlara kulak asma diskisini takip et bir dahada para filan birakna etrafa dikkat et
Millete bakma lütfen kendine gel kötü bişey olsa doktorlar mudale eder yani sen relaks ol birazEdiyorum ama yok herkes başka birşey söylüyor çok sitresliyim delirmek üzereyim
Doktorda öyle dedi en korkmadığımiz şey para dedi ama ben sakın olamıyorum teşekkür ederim desteğiniz içinMillete bakma lütfen kendine gel kötü bişey olsa doktorlar mudale eder yani sen relaks ol biraz
O yaramazi öp benim yerime olurmu haklısınız korkuyorsunuz anne yugregi relaks olmanız lazimDoktorda öyle dedi en korkmadığımiz şey para dedi ama ben sakın olamıyorum teşekkür ederim desteğiniz için
Öptüm teşekkür ederimO yaramazi öp benim yerime olurmu haklısınız korkuyorsunuz anne yugregi relaks olmanız lazim
İşte bana çocuğun bağırsaklarından nasıl gecicekmis diyolar korkutuyolarBozuk para her türlü çıkıyor merak etmeyin. Arkadaşımın oğlu da yutmuştu, çıktı. Üstelik 8-10 yaşlarındaydı. Önemli olan pil ya da mıknatıs gibi şeyleri yutmaması. Gene de böyle şeyleri ortada bırakmamaya çalışın. Geçmiş olsun.
Millete sinir oluyorum zaten üzgün ve korkuyorsunuz tesselli etmek yanında olmak colkmu zor yaaİşte bana çocuğun bağırsaklarından nasıl gecicekmis diyolar korkutuyolar
çocuğunun k.kası bozuk paradan daha küçük değildir heralde demek ki çıkıyor gibi bir mantık kurdum şahsen benİşte bana çocuğun bağırsaklarından nasıl gecicekmis diyolar korkutuyolar
İşte bana çocuğun bağırsaklarından nasıl gecicekmis diyolar korkutuyolar
Gözümu artık ayırmiyorum artık zaten ama çok aşırı sitresliyim napicami bilmiyorumÇıkar insanlara kulak asma diskisini takip et bir dahada para filan birakna etrafa dikkat et
Çok rahat bir şekilde konuştu doktor ama ben rahat değilim hala midesinde olması beni korkutuyoBağırsaklar esnek ki, ayrıca bozuk para da çok büyük bir şey değil. Doktor geçer dediyse geçer merak etmeyin. Anatomiyi bilen onlar, böyle şeylerle sık karşılaşan da onlar.
Bilgim yok malesef, geçmiş olsun demek istedim sadece.Oğlum para yuttu 50 Kr 3 yaşında iki defa doktora götürdüm midesinde 10 gün beklicez dedi bugün 5 gün hala cikmadi çok sitresliyim böyle birşey başına gelip yaşayan veya bilen varmı çıkmazsa ne olur çıkabilir mi çok korkuyorum korkutuyolarda yok bağırsakları zaten 50 kuruş kadar nasıl cikicak edecek diye nolur acil bilgisi olan yazarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?